Bose QC35II parantos gaduh dukungan pikeun Alexa

Amazon Alexa

Sababaraha bulan ka pengker, balik dina bulan Séptember, Bose ngumumkeun yén headphone nirkabel QC35II na badé ngagaduhan dukungan pikeun Asisten Google. Éta anu mimiti tina asistén pinter anu pencét headset perusahaan. Ampir sataun ka hareup, pangguna parantos ngagaduhan pilihan anyar. Kusabab dukungan Alexa parantos dikenalkeun, asistén Amazon.

Ku cara ieu, pangguna anu ngagaduhan headphone Bose ieu bakal tiasa milih asistén anu saur aranjeunna pangsaéna pikeun aranjeunna. Ieu mangrupikeun dua pilihan pang populerna di pasar, sareng Alexa anu ngadominasi pasar ayeuna. Tambih Deui, aranjeunna parantos gaduh dukungan Siri mangtaun-taun.

Pikeun kéngingkeun dukungan Alexa ieu dina headphone, pangguna kedahna aranjeunna nyingkronkeun sareng aplikasi Bose Connect. Ogé, penting pikeun aranjeunna ngamutahirkeun parangkat lunak éta. Ku cara kieu, pilihan bakal nembongan anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna nganggo asistén Amazon, dina bagian pikeun ningali opsi.

Éta ogé bakal diperyogikeun pangguna nyambungkeun headphone na kana aplikasi Alexa. Nalika prosés lengkep réngsé, anjeun tiasa mencét tombol aksi dina headphone sareng langsung masihan paréntah ka asistén. Operasi na sami sareng Google Asisten.

Kami ningali kumaha hadirin anu kéngingkeun pasar. Saeutik demi saeutik langkung seueur produk bakal sumping, sapertos headphone Bose dina hal ieu. Janten pangguna tiasa langkung seueur deui tina éta sareng nganggo éta dina sagala rupa kaayaan.

Pangguna kalayan QC35II tiasa nganggo asistén utama dina headphone. Kusabab modél kieu ngagaduhan dukungan pikeun Siri, Asisten Google sareng ayeuna Alexa ditambihan kana daptar. Méré pangguna kamungkinan pikeun milih tukang sihir anu paling cocog pikeun aranjeunna. Naha anjeun nganggo salah sahiji asistén pinter ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.