Microsoft Surface Book 2 ayeuna tiasa dipésér di Spanyol

Surface Book 2 di Spanyol

Parabot Microsoft anu pang anyarna ayeuna tiasa dipésér di Spanyol. Tangtosna, dina waktos ayeuna ngan ukur vérsi layar 13,5 inci anu sayogi; versi 15 inci aya dina pre-sale. Tapi upami anjeun resep kana Microsoft Surface Book 2 Éta tiasa janten milik anjeun tina 1.750 euro dina konfigurasi anu panghandapna.

Mangrupikeun vérsi kadua salah sahiji modél Microsoft anu paling narik perhatian masarakat nalika éta dipidangkeun di masarakat. Sareng nyaéta Surface Book 2 ieu tiasa dianggo sapertos laptop tradisional sapertos tablet. Sanaos aya dua versi, di Spanyol hungkul anjeun tiasa kéngingkeun vérsi 13,5 inci sareng aya konfigurasi anu sanés pikeun dipilih.

Microsoft Surface Book 2 dugi ka Spanyol

Este Microsoft's Surface Book 2 mangrupikeun komputer kalayan desain anu mirip sareng Surface PRO, tapi éta ngagaduhan keyboard anu langkung kaku sareng nalika nyambung ka layar urang tiasa gaduh laptop 13,5 inci sacara praktis. Éta ngajantenkeun langkung raoseun pikeun dianggo sareng alat-alat dina pangkonan anjeun atanapi dina permukaan anu henteu rata.

Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa milih sababaraha konfigurasi, sanaos ngan ukur dua prosesor anu sayogi: Core i5 sareng Core i7. Duanana generasi kadalapan. Ayeuna, kalayan anu munggaran diantarana urang ngan ukur tiasa gaduh modél sareng Core i5, 8 GB RAM sareng 256 GB SSD. Ieu versi anu hargana 1.750 euro.

Ayeuna, upami anjeun milih modél ku prosésor Core i7, Ieu tiasa dibarengan ku 8 atanapi 16 GB RAM. Sareng upami anjeun milih inohong anu langkung luhur, anjeun ogé bakal tiasa nambihan disk 512 atanapi 1 SSD SSD ruang. Harga sapertos kieu:

  • Core i7 + 8GB RAM + 256GB SSD: euro 2.249
  • Core i7 + 16GB RAM + 512GB SSD: euro 2.849
  • Core i7 + 16GB RAM + 1TB: euro 3.449

Akhirna, émut yén laptop ieu ngagaduhan otonomi nepi ka 17 jam — Angka ieu salawasna gumantung kana kagunaan anu béda-béda tina klien. Kitu ogé anu di jero éta ngagaduhan kartu grafik anu khusus NVIDIA GeForce GTX 1050 atanapi 1060.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.