New Nest Cam (kabel) ti Google, analisis jero

Google teraskeun bet ningkatkeun sababaraha produk hardware anu tiasa ditawarkeun pikeun pangguna, boh dina spéktrum telepon sélulér, sareng pikeun ningkatkeun atanapi ngagedekeun asistén maya na, Google Assistant, dina kisaran produk anu saluyu sareng Google Bumi. Salami ieu nalika Apple sareng HomeKit sareng Amazon sareng Alexa teras-terasan janten ngarah dina penjualan.

Dinten ieu kami difokuskeun salah sahiji produk anu paling narik dina hubungan kualitas / harga dina hal kaméra Google, Kami marios Google Nest Cam énggal nganggo kabel, urang ningali alternatif anu pikaresepeun ieu. Pendakan sareng kami sadaya kapasitas sareng konfigurasi na.

Bahan sareng desain

Google Nest Cam kabel ieu dirancang pikeun panggunaan jero rohangan sareng ngawariskeun desain 'tradisional' dina kisaran produk anu diproduksi ku Google pikeun nawiskeun pangalaman pangguna anu saé dina hal bumi anu nyambung. Dasar semi-bunderan sareng kaméra anu ogé sapertos kitu, kalayan kontras dina warna hideung bodas didamelna sadayana tina plastik. Éta ngagaduhan konstruksi anu saé sareng finish anu saé sapertos anu parantos urang tingali, katingalina stabil sareng gampang diatur. Éta ngagaduhan dukungan kalayan tingkat rotasi anu lega pisan tina logam sareng éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal sudut anu dipikahoyong pikeun panggunaan na.

  • Dimensi: 98.47 * 64.03 * 56.93 mm
  • beurat: 393 gram

Dukungan terpadu ieu ngagaduhan tambahan anu bakal ngamungkinkeun urang nempatkeun éta datar, nyaéta dina méja tradisional atanapi rak, tapi éta ogé disiapkeun supados urang tiasa nempatkeunana sacara vertikal, sapertos dina témbok, anu diintegrasikeun pisan sareng rasa urang. Bagéan na didamel ku 45% plastik didaur, janten komitmen Google kana lingkungan dijaga. Kami aya di tukang sababaraha liang pikeun mikropon sareng di bagian payun sénsor indikator LED tina status kaméra.

Ciri téknis

Kami gaduh sénsor utami anu inti inti dina kaméra sareng éta gaduh 2 MP total, kalayan babandingan ngarékam 16: 9 sareng spéktrum nonton 135 derajat total. Salaku tambahan, éta hadir sareng zum digital XNUMXx sahingga urang tiasa fokus kana detil anu tangtu. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngarékam pidéo dina resolusi 1080p (FHD) dugi ka 30 FPS, gaduh paningalian wengi ngalangkungan infrared sareng HDR. Enkoding pidéo bakal H.264 tradisional.

Dina tingkat nirkabel urang gaduh WiFi 802.11a / b / g / n / ac, janten cocog sareng jaringan 2,4 GHz sareng 5 GHz gumantung kana kabutuhan urang. Énkripsi anu cocog nyaéta WEP, WPA, WPA2, WPA3 sareng dina tingkat konfigurasi urang tiasa nampi Bluetoot Low Energy (BLE). Pikeun nyambungkeun kana arus urang gaduh 3 méter kabel kalebet sareng anu di tungtungna éta ngagaduhan port USB-A, salian ti éta, adaptor anu diperyogikeun kalebet kana bungkus, hal anu kedah diapresiasi kumargi mérek parantos ngabijilkeun kami pikeun henteu kalebet adaptor listrik pikeun sababaraha alesan anu urang henteu ngartos pisan saé pisan.

Kamampuan sareng sétting ningali

Nyetelna saderhana pisan sabab pidéo informatif ti Google nyarios ka kami, upami urang parantos ditempatkeun dimana waé urang hoyong, urang ngan saukur bakal muka aplikasi Google Home sareng éta bakal muncul dina bagian produk énggal. Leres leres, éta bakal diperyogikeun pikeun ngahijikeun sareng akun Google urang sareng kami henteu kasaluyuan sareng asistén sora sanés sapertos Alexa atanapi daptar alat Apple HomeKit. Nanging, janten produk tina Google nyalira, henteu aya anu ngareuwaskeun kami atanapi anu tiasa ngahukum aranjeunna, kami jelas ngeunaan naon anu urang pikagaduh.

Kaméra bakal ngijinkeun kami ngaksés rékaman tina tilu jam ka tukang sacara gratis, Urang tiasa uih deui sareng duanana nyimpen sareng ngabagi pidéo anu dipikahoyong ku pamuter nyalira. Naon deui, kaméra gaduh mikropon sareng spéker pikeun tiasa berinteraksi sareng jalma sareng sasatoan anu parantos kami perenahkeun dimana kaméra ogé ngamangpaatkeun visi wengi na anu cukup saé sareng cocog sareng ekspektasi, jelas pisan sareng gampang disimpen kusabab kualitas na.

  • Bewara sakedap sareng mampuh ngaidentipikasi panyusud, jalma sareng sato

Nanging, ku ngiring Nest Sadar ti Google anjeun tiasa manjangkeun riwayat pidéo dugi ka sapuluh dinten ka pengker. Salami lima euro sasasih, urang ogé tiasa ngalebetkeun sadaya alat Google Nest kami ogé layar sareng sésana kaméra dina langganan, janten upami urang masang sistem kaamanan anu lengkep "éta bakal langkung nguntungkeun."

  • Perlindungan eusi AES 128-bit
  • Lampu LED nunjukkeun status panggunaan sareng kaamanan
  • Otomatis hurung sareng pareuman ngalangkungan rutinitas

Jelas urang bakal tiasa ngonpigurasikeun daérah kagiatan pikeun nampi bewara ngeunaan daérah anu tangtu sahingga urang ngan ukur nampi inpormasi ngeunaan kontén anu urang hoyong waspada.

Anggo pangalaman

Alatna ngagaduhan sistem pembelajaran mesin, nyaéta mangrupikeun salah sahiji Kecerdasan Jieunan Google anu bakal ngamungkinkeun urang ngatur leres inpormasi anu ditanganan, ogé ngaidentipikasi kadua jalma sareng ingon-ingon supados urang jelas ngeunaan karesep inpormasi urang. Pembaruan kaamanan pikeun nyegah sagala jinis "peretasan" otomatis sareng énkripsi anu didadarkeun di luhur ngagaduhan TLS / SSL. Tangtosna, henteu sapertos alat sateuacanna dina rentang Google's Nest, kaméra ieu sacara éksklusif dirancang pikeun di jero rohangan, janten éta henteu ngagaduhan résistansi khusus.

Eusi kotak sapertos kieu:

  • Kaméra kalayan basis terpadu na
  • Adaptor kakuatan USB
  • Sekrup témbok
  • Dowels atanapi jangkar témbok
  • Pitunjuk Mimiti Gancang
  • Garansi sareng Kasalametan Dokuméntasi

Kaméra ditawarkeun tina 99,99 di toko Google resmi ogé di El Corte Inglés sareng FNAC, poin penjualan anu biasa, ogé harga dikirangan langsung di Amazon. Hargana rada luhur sareng langkung luhur tibatan persaingan, tapi leres dihijikeun sareng sistem Google Home janten upami anjeun badé ngalegaan alat-alat atanapi ningkatkeun dina aspek ieu, anjeun moal ngagaduhan pilihan tapi ukur ka checkout, sanaos kanyataanna tina pandangan kuring aya alternatif anu langkung lengkep dina harga anu langkung terjangkau.

Pendapat editor

Nest Cam (kabel)
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,99
  • 80%

  • Nest Cam (kabel)
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas
    Penerbit: 80%
  • panganteur
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Integrasi sareng Google Home
  • Desain kualitas sareng komponenana saé
  • 3 jam panyimpenan server

Kontra

  • Ngan ukur 2MP FHD
  • Tanpa microSD
  • Harga rada luhur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.