Chuwi SurBook Mini bakal sumping Nopémber payun

Chuwi SurBook mini

Berita terus sumping perkawis peralatan énggal ti perusahaan Cina Chuwi. Kami parantos nyarios dina jaman na yén salah sahiji séktor anu paling mendominasi nyaéta konversi. Sareng éta pisan naon anu bakal na lakukeun teu lami. Bakal ngalakukeun éta kalayan versi mini tina Chuwi SurBook anjeun, tim anu khusus ngingetan kisaran Microsoft Surface.

Numutkeun ka perusahaan nyalira, tim énggal ieu bakal sumping Nopémber payun. Janten langkung spésifik, dina 11 Nopémber anu énggal Chuwi SurBook Mini. Parobih ieu dumasar kana Windows 10, bakal Fitur a Layar diagonal 10,8 inci maturan résolusi maksimum 1.920 x 1.280 piksel. Salaku tambahan, salah sahiji ciri modél ieu nyaéta stand tukang anu tiasa disetél pikeun ngahontal kacenderungan anu sampurna pikeun dianggo atanapi ngaraosan kontén multimédia. Muka maksimum na dugi ka 125 derajat.

Fitur Chuwi SurBook Mini

Di sisi anu sanésna, Chuwi SurBook Mini ieu bakal ngagaduhan prosesor Intel N3540 Apollo Lake sareng dibarengan ku mémori RAM 4 GB sareng rohangan panyimpenan dugi ka 64 GB. Éta inohong ieu henteu cekap pikeun anjeun? Tenang sabab SurBook Mini bakal ngagaduhan port anu béda dimana anjeun tiasa nempatkeun elemen panyimpenan éksternal sapertos hard drive sareng kenangan USB.

Tim bakal gaduh slot kartu microSD, hiji port USB-C sareng dua USB 3.0 port. Ogé, anu tiasa dirobih ieu bakal dibarengan ku keyboard anu ditutupan dina gaya Microsoft Surface paling murni, unsur anu ciri pisan sareng anu dina modél Redmond dijual nyalira.

Chuwi parantos gaduh sababaraha kasuksésan ku modél aslina 12,3 inci nalika diluncurkeun sareng ayeuna tiasa dipendakan ku sakitar 320 euro di Banggood. Ayeuna, beja anu pangsaéna ngeunaan Chuwi SurBook Mini ieu ogé harga na. Sareng éta numutkeun portal SlashGear, Ieu tiasa didapet $ 299; anu nyebatkeun, sakitar 254 euro dina kurs ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.