Clam Elite, alternatif kalayan ANC kahadean tina Fresh'n Rebel

Pembatalan noise aktif, langkung dikenal salaku ANC pikeun singkatanna dina basa Inggris, éta parantos janten klaim pabrikan produk audio anu beuki tartib dina dinten ieu, anu parantos lumangsung sareng rilis anyar Fresh'n Rebel, perusahaan anu ti dieu urang parantos nuturkeun sacara teras-terasan, janten kami teu tiasa sono pasini.

Kami nunjukkeun anjeun Clam Elite énggal ti Fresh´n Rebel, headset sareng ANC sareng seueur kejutan téknis sanés. Cobi sareng kami sareng mendakan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan headphone Ear-Fresh Rebel anu langkung seueur.

Bahan sareng desain

Rebel Segar tetep leres kana hakékatna, boh tina segi warna sareng bahanna. Clam Elite ieu nuturkeun harmoni warna, maturan warna hideung, bodas sareng biru. Dina cara nu sami, éta ngagaduhan séri plastik sareng trims anu disimulasikeun tina logam. Nanging, ieu sigana henteu ngaraheutkeun gedong keseluruhan, anu karaos mantap sareng kualitas. Sanaos kitu, berkat palastik éta ningkat dina segi ringanna. Clam Elite ieu henteu beurat ku teras-terasan dianggo dina pangalaman urang.

  • Ngawengku nilon kabel USB-C jalangan
  • Ngawengku port 3,5mm Jack sareng kabel nilon braided AUX
  • Kaasup mawa kantong

Headband didamel tina tékstil sareng ngagaduhan lapisan busa mémori di jero supados gampang dipasang. Jelas urang gaduh sistem teleskopis umum dina headphone jenis ieu pikeun nampung sirah urang. Pikeun bagian na, headphone anu lengkep nutupan ceuli ngagaduhan panutup kulit simile, muterkeun sareng kabébasan gerak sareng tiasa dilipat.

Dina bagian ieu kami mendakan panel sentuh dina alat bantu dengar, ogé tombol aktivasina / dinonaktipkeun ANC, tombol ON / OFF sareng port USB-C ngalangkungan urang bakal ngeusi batre alat. Bobot totalna ngan ukur 260 gram.

Karakteristik téknis sareng otonomi

Jelas, salaku headphone nirkabel anu aya, urang gaduh Bluetooth pikeun sambungan sareng alatna, sanaos urang ogé tiasa ngamangpaatkeun ciri-ciri aplikasi sora na anu khusus anu bakal dibahas engké. Dina bagian ieu Clam Elite of Fresh´n Rebel gaduh Pembatalan Noise Aktif Digital, maturan pangalaman anu langkung tioritis. Ieu dilengkepan ku séri modeu anu urang ogé bakal nyarioskeun engké.

Kami gaduh port USB-C ngalangkungan urang tiasa ngecas headphone sareng éta Aranjeunna ngagaduhan 40 jam otonomi dina playback musik, anu bakal dikirangan janten 30 jam nalika urang ngaktipkeun pembatalan noise. Muatan pinuh tina Clam Elite ku Fresh'n rebelde ieu bakal nyandak urang sakitar opat jam, janten urang tiasa nangtoskeun yén kami henteu ngagaduhan jinis muatan gancang. Sanaos kitu, otonomi nyebar pisan dugi ka urang boro-boro ningali kaayaan anu tiasa dibutuhkeun. Sanaos kitu, Kusabab urang gaduh palabuhan Jack 3,5mm urang tiasa ngagunakeunana ku cara tradisional upami urang parantos bébéakan otonomi.

Pembatalan sareng mode noise

Dina hal ieu Énggal Rebel parantos mutuskeun ningkatkeun versi kisaran Clam kalayan modél "Elite" ieu sareng pikeun ieu kami nawiskeun pembatalan noise digital anu ngajanjikeun dugi ka 36 dBi. Dina tés urang, éta nunjukkeun dirina cekap, sahenteuna dina modeu pembatalan noise lengkep. Hal bakal robih nalika urang ngalih kana modeu anu sanés.

  • Pembatalan noise standar: Éta bakal ngabatalkeun sadaya noise kalayan kapasitas maksimum anu ditawarkeun ku Clam Elite dugi ka 36 dbi
  • Mode sekitar: Modeu ieu bakal ngabatalkeun sora anu paling bangor sareng repetitive tapi éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun néwak paguneman atanapi gera ti luar.

Dina kasus Mode sekitar urang tingali kumaha éta sacara signifikan tiasa mangaruhan nada musik anu urang ngupingkeun. Sanaos jumeneng ogé, kuring henteu resep pisan kana modeu 'transparan' sapertos kitu, pembatalan noise aktif tiasa dianggo kalayan saé, sareng kuring nyarankeun ngagunakeunana dina lingkungan anu aman. Nanging, Mertimbangkeun kumaha kasohorna muff Ceuli anjeun, urang bahkan ngagaduhan tingkat isolasi anu saé nalika kami henteu ngaktipkeun fitur parangkat lunak ieu.

Aplikasi Sora Pribadi sareng kualitas sora

Clam Elite ieu dibarengan ku fungsi anu luar biasa nyaéta pikeun ngonpigurasikeun jinis sora ngalangkungan aplikasi anu sayogi gratis pikeun ios boh Android. Sakali kami nyingkronkeun Clam Elite urang, hal anu cukup saderhana ku nahan tombol ON / OFF, sistem kalibrasi bakal kabuka anu bakal lami kirang langkung tilu menit sareng éta cukup intuitif. Sakali angkét parantos réngsé, profil bakal ditugaskeun ka Clam Elite urang anu moal disimpen dina telepon tapi dina headphone nyalira, yén urang tiasa ngaidentipikasi sareng ngarobih iraha waé anu urang pikahoyong tanpa kaleungitan setting éta nalika urang nganggo.

  • Sistem panel toél pikeun ngatur eusi multimedia sareng volume
  • Deteksi panempatan pikeun ngareureuhkeun musik sacara otomatis

Pikeun bagian na, kualitas sora bénten pisan upami urang parantos dikalibrasi sareng upami henteu. Dina kasus kuring, kuring parantos merhatoskeun ayana bass anu ageung saatos kalibrasi, janten kuring langkung resep modeu standar, anggap aranjeunna sumping sacara kalibrasi ogé sacara standar. Kami henteu sadar yén aranjeunna ngagaduhan codec aptX. Aranjeunna nawiskeun performa anu saé pikeun bass sareng mids, écés aranjeunna sangsara ku jangkungna, utamina upami urang ngalih tina musik komérsial, sapertos kasus anu paling di headphone tina jenis ieu. Kasatiaan sora rada kaganggu nalika urang ngaktipkeun modeu pembatalan aktip, hal anu ogé kalebet dina parameter normal.

Pendapat editor

Kami pendak sareng Pemberontak Fresh'n ieu produk anu cukup buleud, kakuatanana menonjol ti anu lemah, utamina kusabab pangalaman konéktipitas, tuning sareng kanyamanan saluyu sareng kualitas audio, anu sanaos kami henteu dina kisaran premium, nawiskeun standar anu cukup tinggi pikeun anu dianggo ku pangguna. wareg. Harga peluncuran nyaéta 199,99 euro dina titik jual anu biasa sapertos Amazon, El Corte Inglés sareng Fnac. 

Clam Elite
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199,99
  • 80%

  • Clam Elite
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Ogé panginten bahan sareng desain
  • Kamungkinan nyaluyukeun audio sareng aplikasi
  • Konéktipitas anu hadé sareng pangalaman operasi

Kontra

  • Mode sekitar tiasa ningkat
  • Aranjeunna tiasa masihan perasaan sakedik soliditas kusabab entengna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.