Dreame H12: Pembersih vakum baseuh sareng garing di luar jalan [Review]

Dreame, sungut Asian specializing dina produk pinter pikeun imah, megatkeun deui jeung biasa, alat vakum, tapi waktos ieu intends innovate ku ngaleungitkeun sagala halangan nu sakuduna dituju pikeun jenis ieu produk.

Dreame H12 mangrupakeun revolusioner baseuh jeung garing vacuum cleaner, nyata sagala-rounder pikeun beberesih imah. Urang nganalisis produk Dreame anyar ieu anu disebut revolutionize pasar, geus waktuna ngagunakeun vacuum cleaner anjeun pikeun ngabersihan pancen sagalana anjeun tiasa mikir. Ieu mangrupikeun fitur, pungsionalitasna sareng kami bakal nyarioskeun ka anjeun naha éta patut mésér atanapi henteu.

Diménsi: ageung sareng lampu

Sakumaha biasa, Dreame biasana ngagem rentang anu paling profésional dina abu poék, sareng éta anu kajantenan sareng Dreame H12 ieu. Sanaos ieu, Dreame henteu masihan data resmi ngeunaan ukuranana, nu panjangna sarupa jeung sagala vakum handheld tanpa kabel lianna kalayan fitur ieu.

Kitu cenah, naon anu narik perhatian, sanaos aya dina logika fungsionalitasna. Hasilna nyaéta 4,75 kilogram total pikeun alat nu asalna rangkep ogé sarta yén urang kudu ngumpul ngan ku nempatkeun tabung, urang moal butuh parentah.

Bungkusan éta nyertakeun eusi anu cukup pikeun ngajantenkeun anjeun langsung kaluar tina kotak, sapertos seueur produk Dreame anu sanés:

  • Awak utama
  • buah manggah
  • Dreame H12 sikat beberesih
  • Sikat gilinding cadang
  • Ngecas dasar
  • Panyekel aksésori
  • saringan ngagantian
  • Cairan beberesih
  • Adaptor kakuatan

Dina titik ieu pangwangunan Dreame H12 nawiskeun urang sensasi anu saé, Sapertos anu sering kajantenan sareng merek, produk anu saé pisan ditanggap.

Ciri téknis

Dreame H12 gaduh kakuatan nominal 200W, anu mangrupikeun rentang anu saé upami urang ngabandingkeunana sareng produk sanés anu gaduh ciri anu sami. Sanajan kitu, ieu négatip mangaruhan otonomi maranéhanana.

Ngomongkeun batréna, éta ngagaduhan sanyawa genep sél jumlahna 4.000mAh anu bakal masihan waktos operasi maksimal 35 menit, nu urang bakal butuh sahenteuna lima jam ngecas. Kalayan "maksimum" kami parantos gaduh ide ngeunaan hasil ahir. Dumasar kana tés kami, waktos beberesih anu lumayan 25-30 menit langkung caket kana kanyataan.

  • Beberesih baseuh sareng garing
  • beberesih sudut
  • deteksi kokotor pinter
  • Layar Led
  • Ngabersihan diri

Pasti, Realme H12 ieu nawiskeun otonomi jauh tina naon anu urang ngarepkeun nimbangkeun pembersih vakum anu sanés tina merek anu sami, tapi, sagala rupa kamampuanna kedah dihargaan.

Rupa-rupa sistem beberesih

Ieu kudu dicatet yén Dreame H12 ieu geus conscientiously dirancang pikeun nawarkeun solusi serbaguna. Pikeun ngamimitian, Fitur desain asimétri anu ngamungkinkeun gilinding ngaksés tepi tur bersih ogé malah di wewengkon paling hese.

Alatna gaduh kamampuan pikeun ngadeteksi kokotor baseuh sareng kokotor garing. Éta ngagunakeun sistem nyeuseup sareng scrubbing pikeun ngabersihan permukaan naon waé, sapertos anu urang tingali dina tés urang. Cai mibanda sistem sirkulasi cai real-time jadi Téhnisna, éta ngalaksanakeun tilu fungsi sakaligus: Vacuums, scrubs na washes..

Cai mibanda rupa sensor dina sikat nu mantuan ngaidentipikasi kokotor jeung polah sasuai pikeun nawarkeun hasil luyu. Dina "Modeu Otomatis" ring LED bakal nunjukkeun kumaha sistem beberesih jalan:

  • Warna Héjo: Beresih garing
  • Warna konéng: beberesih tina cairan atawa kokotor sedeng
  • Warna beureum: beberesih baseuh jeung garing

Sajaba ti éta, dina panel LED ieu sareng sakaligus, urang bakal ditawarkeun informasi ngeunaan persentase batré sésana.

Ngabersihan diri sareng sistem sora

Alatna kalebet dasar dimana urang tiasa nempatkeun awak vacuum cleaner sareng asesoris. Dina dasar ngecas ieu dimana urang tiasa neraskeun kana sistem beberesih diri, pohara penting tempo dina porosity gilinding , nu bakal mastikeun kami ngajaga standar kabersihan lamun urang merlukeun jasa garing.

Ieu ngawengku sikat scraper sekundér, jadi pikeun ngabersihan eta urang ngan kudu nempatkeun vacuum cleaner dina dasar sarta pencét tombol ogé pikeun bilas roller dugi kami nganggap éta beresih.

Kitu ogé, boh layar sareng sistem inpormasi sora bakal ngajantenkeun urang terang ngeunaan beberesih, Naha urang geus disetel ka mode otomatis, mode deteksi calakan, kitu ogé status sistem, contona, eta bakal ngabéjaan urang lamun urang kudu ngeusian tank cai neruskeun beberesih.

  • Modeu otomatis: Pikeun beberesih dasar sareng saderhana, éta bakal ngalaksanakeun fungsi scrubbing, vacuuming atanapi campuran dumasar kana sarat anu dideteksi ku sénsorna.
  • Modeu tina nyeuseup: Upami urang ngan ukur hoyong nyedot cairan, urang tiasa nganggo mode nyeuseup.

Urang tiasa ngabersihan wewengkon anu cukup badag tempo yén éta boga 900ml tank cai bersih, nu écés bakal mangaruhan beurat produk jeung laju beberesih.

Pikeun ngajawab masalah beurat jeung agility produk, urang manggihan éta traction tina sistem planing ngajadikeun push leutik ka hareup tur mantuan pikeun mindahkeun vacuum cleaner, hal anu urang ngahargaan pisan.

Pendapat editor

Produk ieu, sakumaha anu kajantenan sareng batur tina rentang pangluhurna Dreame, nawiskeun kami kualitas anu ditanggap sareng sensasi efektivitas anu luhur pisan. Kanyataan yén éta mangrupikeun produk anu cukup rumit, dirancang pikeun versatility jeung kokotor paling hese.

Jenis produk ieu cocog pisan sareng porselen, keramik atanapi lantai vinyl, kumaha oge, dina kasus lanté kai atanapi kai, urang rada teu aman ngeunaan ngagunakeun cairan ieu, anu umumna discouraged. Sanajan kitu, éta ogé ngajamin yén urang gaduh pilihan pikeun nyerep cairan ieu dina platform, ngajamin tingkat pengeringan anu langkung luhur.

Ti 14 Séptémber anjeun tiasa mésér produk Dreame ieu di Amazon kalayan harga anu kompetitif. Mangpaatkeun kotak koméntar upami anjeun hoyong ngantunkeun patarosan ngeunaan operasina.

Ngimpi H12
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
399
  • 80%

  • Ngimpi H12
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 11 2022 September
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Aspirasi
    Penerbit: 90%
  • Gosok
    Penerbit: 70%
  • barang-barang tambahan
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Gampang ngagunakeun
  • kasaluyuan

Kontra

  • beurat
  • Otonomi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->