eufyCam 3, kit kaamanan anu lengkep [review]

Kaméra kaamanan mangrupikeun tatanan dinten, sareng urang henteu ngan ukur nyarioskeun ngeunaan anu urang tiasa mendakan di supermarkét atanapi di lawang ka Santiago Bernabéu. Sapertos biasa, kami museurkeun kana produk-produk anu dirarancang pikeun sareng ngagampangkeun kahirupan urang dina kahirupan sapopoe, sareng éta persis anu kami hoyong bawa ka anjeun ayeuna.

Kami nganalisis eufyCam 3 anyar, generasi anyar kaméra nirkabel ti eufy anu tiasa dianggo sareng dasar sambungan S380 énggal. Pilarian sareng kami upami alat ieu leres-leres hargana sareng kumaha éta tiasa ningkatkeun kasalametan urang sadinten-dinten.

Alat-alat ieu ngajantenkeun urang sadinten-dinten sareng panjagaan di bumi langkung gampang, tapi, eufyCam ieu milarian anu langkung seueur, sabab éta sanggup nawiskeun kaamanan di jero ruangan sareng di luar unggal waktos, éta gampang pisan dipasang sareng éta. teu merlukeun sagala jenis pangmayaran bulanan, nu mangrupakeun tambah tina betah.

Bahan sareng desain

Kami rada kaget ku bungkusan eufyCam 3 ieu, sabab desain anu ati-ati sapertos kitu henteu khas pikeun produk anu ngagaduhan ciri ieu. Dina kotak kahiji urang bakal mendakan dua kaméra sareng stasiun docking. Saatos lapisan kahiji urang bakal mendakan kabel Ethernet, sambungan kakuatan sareng pituduh pangguna. Sadaya ieu dibarengan ku jangkar anu sederhana tapi efektif pikeun témbok anu diperyogikeun ku kaméra. Jelas jangkar ieu bakal kalebet plugs sareng sekrup anu dipikabutuh pikeun pamasanganana.

Dina titik ieu, masang kaméra téh supremely gampang, sarta loba "ngalepatkeun" pikeun ieu perenahna di kanyataan yén maranéhna teu merlukeun sagala jenis wiring atawa konfigurasi husus pikeun tujuan ieu. Saeutik deui nyarios ngeunaan kaméra. Éta panasaran yén stasiun sambungan meureun leuwih leutik batan kaméra sorangan, hal anu langsung patali jeung panel surya diperlukeun pikeun beban nu urang bakal ngobrol engké.

ciri teknis na accu

EufyCam 3 gaduh sénsor BSI CMOS kalayan aperture f / 1.4 anu bakal nyandak gambar 4K, nu hartina kamungkinan pikeun meunangkeun gambar kualitas luhur lamun urang zum, kitu ogé a 40% pamutahiran ti versi saméméhna lamun urang ngobrol ngeunaan ngaronjatkeun sensitipitas newak gambar dina kondisi poék. Ku kituna, urang bakal boga resolusi newak maksimum 3840 × 2160 piksel, anu dina tés kami parantos nyayogikeun kualitas anu saé dina gambar anu dicandak.

  • Lalawanan IP67
  • Newak audio stereo
  • Sénsor gerak terpadu kalayan jarak 100 méter
  • Visi peuting nepi ka 8 méter

Sacara standar, rékaman gambar bakal disimpen dina "OTOT", maksudna, Kecerdasan Buatan tina sistem bakal ngatur kualitas néwak dumasar kana kaayaan lingkungan, konektipitas sareng tangtosna otonomi sésa kaméra. Nanging, urang tiasa sacara manual nyaluyukeun resolusi panangkepan ngalangkungan aplikasi.

Di jerona aya batré 13.400mAh pikeun tiap kaméra, nu nawarkeun kamungkinan maturan nepi ka sataun operasi tanpa recharging, hal anu écés urang teu bisa pariksa. Anu kami perhatikeun nyaéta ku dua jam cahaya panonpoe sadinten urang cekap pikeun dianggo terus-terusan.

Dina aplikasi kami bakal nampi data khusus ngeunaan efisiensi muatan surya, kitu ogé indikasi lokasi anu kedah urang pilih pikeun maksimalkeun biaya.

Stasion docking, penting

Sistim interkonéksi kaméra eufy bakal ngidinan urang, hatur nuhun na 16GB gudang ngahemat ngarebut sabudeureun 3 bulan pamakéan, kumaha oge, eta boga slot ékspansi anu bakal ngidinan urang pikeun ngawengku hiji hard drive teu leuwih jeung teu kurang ti 16 TB gudang. Éta gaduh enkripsi titik-ka-titik, janten moal janten masalah kaamanan sanaos urang kaleungitan sambungan WiFi.

  • Prosesor: Quad-Core ARM Cortex-A55
  • 2 palabuhan 3.0 USB
  • 1 port LAN
  • 1 port SATA 3.0
  • 16GB memori diwangun-di

Stasiun HomeBase 3 ayeuna cocog sareng eufyCam, Batré Dorbell sareng Sénsor, sedengkeun sésa produk bakal sumping sapanjang taun 2022 ieu ngalangkungan apdet.

Sistem sambungan nyaéta SATA, ku kituna urang moal boga masalah lamun milih hard drive, cocog sareng sagala model 2,5 inci, paduli naha urang milih HDD atanapi format SSD. Sacara umum, kalayan ngarékam 1TB sakitar 500 detik sadinten, urang bakal gaduh ngeunaan 15 taun rékaman kaamanan pikeun tiap panyimpenan TB anu kami tambahkeun, pikeun perkiraan dua kaméra kaamanan sapertos anu kalebet dina pak ieu.

Aplikasi sareng sistem Artificial Intelligence

Algoritma Artificial Intelligence anu kalebet alat ieu sareng aplikasina Éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaidentipikasi urang asing, baraya, piaraan sareng kendaraan, ngirangan panggeuing palsu ku 95%. Dina kasus urang, tés geus dipigawé sacara normal boh pikeun pets (ucing) jeung pangeusi imah. Éta ngagaduhan sistem diajar otomatis sareng nyaluyukeun kana titik visual dimana kaméra diposisikan tanpa masalah. Ngamangpaatkeun pangenalan raray urang bakal tiasa ngaksés riwayat kagiatan anu ngan ukur ningali momen anu dipikaresep ku urang.

Éta bakal misahkeun kami bewara ti baraya sareng urang asing, nginpokeun ka kami dina aplikasi éta sorangan. Kanyataanna, urang bakal tiasa napelkeun rupa akrab langsung ku nambahkeun beungeut atawa milih photograph a, luar biasa. Ku cara kieu, urang nampi panggeuing khusus ngeunaan jalma anu asup ka bumi, kituna kami bakal informed dina bewara sorangan (kami geus diuji dina ios) lamun ngageter téh alatan muhrim atawa dulur.

Pendapat editor

Harga pikeun Spanyol pikeun eufyCam 3 bakal sadia pikeun € 549 pikeun 2-kaméra + HomeBase kit 3. Kaméra tambahan bakal ngarugikeun € 199,99. eufyCam 3C bakal ngarugikeun € 519,99 pikeun 2 kaméra + HomeBase 3. Anjeun tiasa ngagaleuh duanana dina Amazon sareng wéb. Eufy resmi.

Dina tés kami, eufyCam parantos nempatkeun dirina salaku alternatif anu langkung lengkep sareng profésional pikeun kaméra konvensional, anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyetél sistem kaamanan bumi anu leres sareng sadaya jaminan.

eufyCam 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
549,00
  • 80%

  • eufyCam 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 13 ti 2022
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 75%
  • Pangakuan
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas gambar
  • Idéntifikasi jalma sareng piaraan
  • Otonomi hébat

Kontra

  • konfigurasi kompléks
  • kaméra anu hébat

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.