Realme Watch 2, alternatif tingkat Éntri-murah pikeun pakean

Realme teras-terasan bet nawiskeun nilai anu disaluyukeun pikeun artos dina alatna sareng nangtung pikeun Xiaomi di daérah anu sigana mendominasi nyalira. Salaku saingan na, Realme parantos lebet langkung seueur rentang produk, sareng jam tangan henteu janten pengecualian.

Kami ningali pandangan anu jero dina Realme Watch 2 anu anyar, versi anu paling murah tina jam tangan Realme pikeun mikat pangguna kana anu tiasa dianggo anu munggaran. Pendakan sareng kami pangalaman anu urang gaduh sareng nonton jam tangan perusahaan Asia sareng upami éta leres-leres hargana pikeun biaya anu murah.

Sakumaha biasana, kami ngiringan analisis ieu sareng video alit tina saluran kami tina YouTube, di jerona anjeun bakal tiasa ngahargaan unboxing lengkep Watch Realme 2 ogé léngkah konfigurasi anu munggaran sareng gampang. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami YouTube Kusabab ku cara ieu anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun terus ngembang sareng nyandak anjeun analisis anu paling tulus dina wéb. Upami anjeun resep, harga di Amazon murah pisan éta bakal kaget anjeun.

Desain: Gelang anu hoyong janten jam tangan anu pinter

Dina hal pabrikan, kami kaget ku cahaya ekstrim tina Realme Watch ieu, éta diwangun dina plastik "jet black", jenis anu ngagaduhan daya tarik khusus pikeun goresan. Dina tampilan éta mangrupikeun jam tangan, kalayan bentuk sareng ukuran tradisional pikeun naon anu smartwatch, nanging, pas urang hurungkeunana urang sadar yén seueur payuneun bezel, kuring perkirakeun sakitar 35% upami henteu langkung, sareng éta alatan panel na 1,4 inci leutik pikeun ukuran tina 257.6 x 35.7 x 12.2 milimeter. Sakumaha urang parantos nyarios, beuratna heran rendah, ngan ukur 38 gram anu ngajantenkeun anjeun raos, gaya Ned Flanders, sapertos anjeun teu nganggo nanaon.

Éta ngagaduhan tombol sisi tunggal anu didamel tina palastik anu sanés, kalayan jalur anu cekap pikeun panggunaan tradisional sareng anu fungsina pikeun nenangkeun karep urang.

Kami gaduh posisi ngecas magnetisasi posisi tunggal, Kalayan dua pin logam, éta tiasa dianggo leres sareng panjangna cekap. Éta ngagaduhan tali 22-milimeter anu didamel tina silikon kalayan panutupan anu rada anéh. Ukuran éta cekap sareng cadang pikeun kaseueuran pigeulang, sanaos élastisitasna tiasa nyababkeun anjeun ngencarkeun langkung ti kedah ku salah, sapertos anu kajantenan ka kami. Tali luar jalan pikeun biasa dianggo Éta ngagaduhan "kendala" universal, dina prinsipna urang bakal tiasa nempatkeun ampir anu dipikahoyong, sanaos Realme yakin bakal ngaluncurkeun tali anu bénten-bénten salami masa pakai alat.

Konéktipitas sareng sénsor

Realme henteu ngadamel data umum ngeunaan prosesor, RAM sareng neundeun Realme Watch ieu. Ngeunaan hal anu terakhir, urang ngabayangkeun yén éta ngan cekap ngagaduhan bidang anu tiasa disesuaikan, sahenteuna ngemutan yén manajemén eusi multimédia diwatesan ku kadali jarak jauh tina alat sélulér anu disingkronkeun. Pikeun sadayana ieu, éta nganggo Bluetooth 5.0 kalayan sambungan gampang via Link Realme, anu urang émut, cocog sareng Android sareng ios.

Éta ngagaduhan tilu sumbu akselerator pikeun ngitung gerakan ogé sareng ngawaskeun latihan urang sakumaha lengkep-gancang. Kami gaduh dina waktos anu sami klasik sénsor laju haté sareng dilengkepan ku a sénsor jenuh oksigén dina getih anu biasa di jaman ayeuna. Sababaraha kamampuan deui anu tiasa disebatkeun, urang henteu ngagaduhan WiFi atanapi GPS, jelas urang hilap kana LTE atanapi téknologi nirkabel anu sanés, tapi tangtosna, urang nyarios perkawis alat anu hargana pikaseurieun, Teu aya anu tiasa naroskeun anjeun pikeun naon waé anu langkung seueur tibatan anu anjeun gaduh dina bagian téknis. Peryogi disebatkeun yén lanceukna "Pro" sanggup GPS geopositioning nyalira.

Layar sareng otonomi

Kami mendakan panel de 1,4 inci, nawiskeun résolusi total 320 x 320 piksel, nyaéta, kapadetan 323 piksel per inci. Héran yén résolusiana rada handap tibatan lanceukna "Pro", nawiskeun kapadetan piksel sacara signifikan langkung luhur tibatan versi "mahal" alatna. Layar nawiskeun setélan kacaangan anu béda pikeun panel LCD na, dina tés urang parantos nunjukkeun langkung ti cukup Kanggo kagunaan luar sagala rupa, ngabélaan dirina leres leres nalika ningalikeun kontén sareng nalika berinteraksi sareng éta, éta ngaréspon leres kana interaksi fisik.

Sedengkeun pikeun batréna, urang gaduh 315 mah anu nawiskeun waktos teoritis numutkeun ka Realme sakitar 12 dinten, dina tés urang kami parantos ngahontal dinten kasapuluh tanpa masalah, Sanaos tingkat anu dijangjikeun ku mérekna henteu acan kahontal, éta tetep caket, éta bakal gumantung kana panggunaan alat ku unggal pangguna. Muatan sapinuhna bakal nyandak urang sakedik sajam.

Anggo pangalaman

Kami parantos mendakan alat anu ngagaduhan fungsionalitas dasar anu leres ditandaan, bahkan upami anjeun gaduh jam tangan canggih anjeun bakal terang yén 90% naon anu anjeun anggo dina ieu Realme Watch 2, sanaos pangalaman, enya, jelas murah. Kami ngagaduhan sistem ramalan cuaca, langkung ti 90 jinis latihan sareng ukuran dasar pikeun monitoring olahraga biasa, sadayana ieu ditingalikeun dina Link Realme, aplikasi anu nawiskeun ringkesan sareng tampilan anu cukup kawates, tapi éta bakal ngamungkinkeun urang ngarobih bidang anu gancang.

  • Ramalan cuaca (henteu acan leres ditarjamahkeun kana basa Spanyol)
  • Panginget hidrasi
  • Milarian modeu telepon
  • Panginget gerakan
  • Kadali jauh kaméra
  • Pépéling Perhatosan Tujuan Léngkah Harian
  • Kontrol musik
  • Asistén semedi
  • SpO2
  • Laju haté

Alatna ngagaduhan résistansi cai IP68, Sanaos henteu dirancang pikeun ngojay kalayan éta, éta bakal tahan tina percikan dasar, janten éta bakal tahan latihan urang tanpa masalah.

Pendapat editor

Kami gaduh, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna, gelang anu hoyong janten jam tangan. Layarna ngagaduhan desain pasagi anu langkung ageung tibatan biasana, tapi fungsina henteu ngaleungitkeun naon anu ditawarkeun ku alternatip dina harga, Xiaomi Mi Band 6. Upami anjeun hoyong alat anu gaduh éstétika nonton sareng fungsionalitas dasar, Pikeun 50 euro hargana, aya sababaraha alternatif sapertos Realme Watch 2.

Pro sareng kontra

Watch 2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
55 a 49
  • 60%

  • Watch 2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.