Huawei FreeBuds 3, kami nganalisis édisi anyar dina warna beureum

Perusahaan Asia ngaluncurkeun sababaraha waktos ka pengker édisi pangheulana headphone True Wireless ieu kalayan fitur anu cukup luar biasa. Kali ieu urang bade nganalisis édisi khusus na ku warna beureum. Kami ngagaduhan Huawei FreeBuds 3 warna beureum, tetep tingali analisis kami sareng sadaya fitur na dina tinjauan lengkep ieu. Kami yakin yén anjeun henteu hoyong sono, sareng sapertos biasana, kami ngiringan analisis ieu sareng pidéo anu anjeun tiasa tingali pangalaman urang, unboxing sareng kumaha jalanna sadidinten. Kami angkat ka dinya sareng analisa tuntas tina Huawei FreeBuds 3 warna beureum.

Desain sareng matéri: Watek sareng épéktip

Hal kahiji anu anjeun pikirkeun nalika ningali kotak FreeBuds 3 nyaéta aranjeunna ngingetan kotak kéju dilapis lilin tangtu anu ngiringan urang sapanjang jaman budak, khususna ayeuna kalayan édisi beureum anyar ieu anu parantos diluncurkeun bertepatan sareng Hari Valentine. Nanging sareng sanaos panasaran janten buleud, kasus muatanana kompak, rada ipis tibatan Apple AirPods sareng rada lega upami bentukna buleud, tapi sanaos kitu, urang nyanghareupan salah sahiji kasus pengisian anu paling gampang pikeun ngangkut anu diuji dugi ka ayeuna.

  • Ukuran tina kasus: X x 4,15 2,04 1,78 mm
  • Ukuran tina héndsét: 6,09 x 2,18
  • Beurat tina kasus: 48 gram
  • Beurat tina héndsét: 4,5 gram

Kabeneran aya yén urang gaduh desain standar dina pasar, rada raoseun sareng anu kuring sacara pribadi ngahargaan. Biasana gampang atribut anu mirip sareng Apple AirPods pikeun ngarujuk kana kurangna imajinasi, tapi kanyataanna nyaéta desain anu fungsional sareng ngan ukur ergonomis, Sateuacan anu sakedik tiasa didebat, jujur. Éta diwangun dina palastik herang "jet", urang gaduh indikator ngecas LED gigireun palabuhan USB-C sareng nganggo LED status di jero, antara kadua headphone.

Otonomi: Rentang kamerdekaan anu saé

Urang mimitian ku detil téknis. Kami gaduh batré téoritis anu ngajangjikeun otonomi opat jam pikeun tiap headset, 20 jam total upami urang kalebet kasus anu nyayogikeun opat biaya tambahan. Pikeun ngamuat aranjeunna urang gaduh port USB-C dugi ka 6W sareng tangtosna ngecas nirkabel sareng Qi standar waktos ieu 2W. Kami parantos mastikeun yén parameterna patepung sareng urang gaduh sakitar hiji jam pikeun ngeusi batre dina kotak lengkep sareng jam anu sanés pikeun ngeusi batre headphone, anu bakal teras-terasan kirang kusabab prinsipna urang henteu kedah ngaleos batréna.

  • Batré kotak: 410 mah
  • Batré headphone: 30 mah

Dina praktékna, mérek janji ampir lengkep kaeusi. Dina kasus kuring, kuring parantos mendakan sakitar 3 jam otonomi dina volume konstan 70% sareng pembatalan noise diaktipkeun kanggo telepon campuran sareng panggunaan musik ngalangkungan Spotify. Ngecas parantos rada lami tibatan waktos perkiraan kumargi bisi kuring kuring parantos nganggo charger Qi nirkabel anu ngajantenkeun raoseun pisan. Aranjeunna pasti nawiskeun pangalaman anu saé dina hal ieu.

Ciri téknis

Kalayan alat Huawei sadayana langkung gampil. Kantun muka kotak caket Huawei P30 Pro urang sareng mencét tombol gigirna kami ngamimitian prosés konfigurasi gancang sareng gampang dipandu ngalangkungan animasi anu has. Pikeun ngajantenkeun saderhana ieu aranjeunna ngamangpaatkeun éta Kirin A1, Bluetooth 5.1 SoC Dual-mode Certified (anu kahiji), kalayan prosesor audio tina 356 MHz sareng yén éta henteu nawiskeun gangguan nanaon, motong atanapi tunda dina tés urang. Huawei ngajangjikeun latency di handapeun 190ms sareng sambungan sareng alat pikeun kirang ti 3 detik leres-leres dianut.

Hatur nuhun kana prosesor ieu, parantos aya dina alat-alat anu tiasa dianggo perusahaan, sareng integrasi sareng EMUI 10 urang bakal tiasa ngaluarkeun sadaya jus tina headphone, Nanging, kami ngagaduhan aplikasi anu sayogi di App Store yén, dina kasus alat Android, bakal masihan kamungkinan pikeun nyaluyukeun tindakan keran dua kali (henteu perlu upami urang nganggo EMUI 10). Kami bakal milih naha pikeun ngareureuhkeun musik, angkat ka lagu salajengna, nyebat asisten atanapi ngaktipkeun pembatalan noise, urang ogé tiasa ngonpigurasikeun nyalira pikeun unggal earphone.

Aplikasi Ai Life ieu (ngan ukur aya dina Android) bakal ngamungkinkeun kami terang sacara rinci sadaya inpormasi bahkan ngalaksanakeun pamutakhiran firmware pikeun headphone, nanging, sakumaha anu parantos kami carioskeun, upami urang nganggo EMUI 10 éta henteu perlu, kumargi dina setting tina Bluetooth komo sacara otomatis bakal ngalaksanakeun tugas-tugas ieu. Dina pangalaman urang kualitas mikropon pikeun nelepon nyaéta kualitas luhur, éta ngasingkeun urang ogé tina noise sareng ngamungkinkeun urang nguping jelas (sareng ngupingkeun kami), salah sahiji anu pangsaéna di pasar dina hal éta. Mibanda mikropon kalayan panangtayungan anteneu di handapeun, sareng sénsor tulang pikeun ngirangan noise nalika néwak sora anjeun ku geter.

Upami anjeun hoyong olahraga, anjeun henteu kedah hariwang teuing kana aspek-aspek tertentu, sanaos henteu masihan perasaan fiksasi anu ekstrim, éta henteu gampang murag, sareng sertifikasi na kesang sareng tahan percikan IPX4 éta bakal ngijinkeun kami ngagunakeunana sacara tenang.

Kualitas sora sareng pembatalan noise

Urang mimitian ku kualitas audio, urang nyanghareupan headphone anu sakitar € 200 sareng éta henteu ngan ukur katingali dina pangwangunanna. Kami henteu ngagaduhan bass anu ditonjolkeun, tapi éta biasana nunjukkeun kualitas média anu saé, janten kami ngagaduhan média anu kualitas luhur kalayan memperhatikan jenis headset. Volume maksimal lumayan lumayan sareng tina segi kualitas éta dina tunggang kuda kalayan kompetisi utama sareng khususna sareng produk tina kisaran harga anu sami. Jelas, sakumaha biasa kajadian dina jinis headphone ieu, éta henteu dirancang pikeun sora anu paling raos.

Sedengkeun pikeun pembatalan noise, tah ... Kami tumut kana desain desain kabuka sareng pilihan wani na pikeun ngagunakeun téknologi ieu. Tanpa modicum isolasi pasip (aranjeunna henteu aya dina ceuli) aranjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi kerja keras dina éta. Sapertos kitu pembatalan noise na henteu matak ajaib, éta langkung difokuskeun pikeun ngaleungitkeun sora éksternal sareng repetitive, tapi hilap ngeunaan total isolasi dina angkutan umum atanapi anu sapertos kitu.

Anjeun tiasa mésér ieu Huawei FreeBuds 3 beureum dina harga 179 euro duanana dina Amazon ogé dina halaman wéb resmi Huawei, Huawei Space di Madrid sareng poin-poin penjualan utama.

Huawei FreeBuds 3, kami nganalisis édisi anyar dina warna beureum
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
149 a 179
  • 80%

  • Huawei FreeBuds 3, kami nganalisis édisi anyar dina warna beureum
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 40%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Kualitas bahan sareng konstruksi na
  • Otonomi sareng fasilitas muatan
  • Integrasi anu saé sareng alat Huawei
  • Kamampuh ngarobih setélan sareng pembatalan noise

Kontra

  • Éta tiasa dibanderol langkung moderat
  • Langkung gampang dianggo upami anjeun gaduh alat nganggo EMUI 10
  • Aranjeunna henteu ngijinkeun pikeun ngatur volume dina modeu toél

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.