Amazon Echos parantos nyarios basa Spanyol sacara resmi sareng tiasa disimpen

Amazon mangrupikeun perusahaan munggaran anu bet dina pasaran spiker pinter ku ngaluncurkeun Amazon Echo asli, spéker anu anjeun tiasa interaksi ngagunakeun paréntah sora hatur nuhun ka asistén Alexa. Salami mangtaun-taun, urang parantos ningal kumaha jumlah alat anu janten bagian tina kulawarga ieu parantos ngalegaan pisan. Kusabab Méi kamari, Amazon mimiti ngalaksanakeun tés munggaran di Spanyol sareng Amazon Alexa.

Kiwari, Amazon nawiskeun kami sajumlah ageung Amazon Echo, produk pikeun nutupan sadaya kabutuhan. Pikeun sababaraha bulan, Alexa parantos ngamimitian nyarios basa Spanyol, tapi éta moal dugi ka 30 Oktober payun, nalika raksasa dagang éléktronik sacara resmi bakal ngicalna aranjeunna di nagara urang. Upami urang hoyong janten anu pangheulana nyandak salah sahiji modél anu sayogi di nagara urang, ayeuna urang tiasa nyayogikeunana.

Perusahaan Jeff Bezzos nempatkeun urang 5 Panyatur Smart Echo Smart Managed: Echo Dot, Echo, Echo Plus, Echo Spot sareng Echo Sub. Masing-masing nawiskeun kami ukuran anu béda pikeun nyocogkeun rohangan anu kami rencanakeun dialokasikan ka dinya atanapi lokasi anu kami rarancang pikeun éta. Éta ogé nawiskeun kami modél pikeun tiasa ngaraosan musik urang kalayan kualitas anu pangsaéna, dina pilihan anu ditawarkeun ku Amazon, ku Echo Sub.

Naha anjeun nyarios basa Spanyol ogé?

Ti Amazon aranjeunna keukeuh yén Alexa dina basa Spanyol Éta sanés ngan saukur tarjamahan tina basa Inggris, tapi parantos nempatkeun tim urang Spanyol pikeun damel sahingga asisténna tiasa ngartos sareng ngaréspon nalika urang nyarios. Ku cara kieu, urang tiasa naros ka anjeunna pikeun ngawartoskeun guyonan, pikeun nyaritakeun sabaraha umur Perico Delgado, nyarioskeun kami paribasa ...

Sanaos leres yén anjeunna nyarios sareng ngartos Spanyol sacara sampurna, anjeunna tetep kedah mekar pikeun tiasa mikawanoh sora anu béda tina pangguna anu tiasa berinteraksi sareng éta. Dugi ka ayeuna, upami urang naroskeun naon anu ngagaduhan agenda dina dinten ieu, Alexa bakal ngaréspon saha waé anu naroskeun, sanés ngan ukur upami jalma anu ngonpigurasi alatna mah.

Naon anu urang tiasa laksanakeun ku Amazon Echo?

Spéker pinter Amazon asalna dileupaskeun janten a jalur balanja gancang pikeun platform Amazon, tapi aranjeunna parantos mekar janten alat anu beuki umum dina kahirupan sadidinten seueur pangguna.

Salah sahiji fitur anu paling matak nyaéta kamungkinan nempatkeun jarak jauh kadali sadaya alat anu cocog sareng Alexa, sahingga urang tiasa ngahurungkeun lampu di kamar, ningali kaméra monitor orok anak urang (ngan ukur liwat Echo Spot anu aya layar), muka panto garasi, hurungkeun mesin cuci atanapi pasang tukang kopi ngaji.

Dina Aktualidad Gadget urang gaduh kasempetan tés sagala rupa alat pinter salaku saklar pinter dimmer pinter, colokan sareng strip anu dipimpin y sockets pikeun bohlam anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadalikeun éta jarak jauh. alat-alat anu mana urang tiasa ngamimitian ngatur sababaraha alat urang jarak jauh langsung ti smartphone urang atanapi ti asistén maya urang sakedik artos.

Urang ogé tiasa naroskeun ka anjeun maénkeun daptar puter Spotify atanapi ti Amazon Prime Music sareng pas urang ogé tiasa nyungkeun anjeun maénkeun séri Netflix, salami urang ngagaduhan Iteuk seuneu, ogé ti Amazon.

Upami urang henteu ngagaduhan alat pinter anu cocog sareng Alexa, perusahaan nawiskeun kami colokan pinter na nyalira dina bentuk bungkus ku Echo atanapi sacara mandiri, sahingga urang tiasa mésér saloba-lobana pikeun ngamimitian ngendalikeun bumi urang nganggo paréntah sora.

Modél Amazon Echo

bahana Dot

Echo Dot nyaéta alatna langkung hemat dina kisaran speaker Amazon dikelola ku Alexa sareng anu dimaksudkeun pikeun bersaing sareng Google Imah Mini ti buta search. Éta ngagaduhan dimensi 99x99x43 mm, ngahijikeun spéker 1,6 inci, ngagaduhan kaluaran jack 3,5 mm, ngagaduhan sambungan Bluetooth sareng Wi-Fi dual-band. Harga biasana nyaéta 59,99 euro tapi sayogi samentawis ngan ukur 35,99 euro.

gema

Modél anu kadua, ku harga sareng kinerja, anu ditawarkeun ku Amazon ka kami nyaéta modél Echo, alat anu ukuranna 128x88x88 mm, tweeter 0,6 inci sareng woofer 2,5 inci. Éta ngagaduhan konéktipitas Bluetooth, kaluaran jack 3,5mm sareng dual band Wi-Fi. Harga biasana nyaéta 99,99 euro, tapi salami promosi peluncuran ieu sayogi kanggo 59,99 euro.

bahana Spot

Sedengkeun urang ngantosan peluncuran modél bahana Tembongkeun, kalayan layar 7 inci, di Spanyol, Amazon nawiskeun kami Echo Spot, spéker 1,4 inci kalayan tampilan terpadu Éta ngagaduhan sambungan jack, Bluetooth sareng konéksi Wi-Fi dual band. Harga biasana nyaéta 129,99 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas urang tiasa kéngingkeun éta ngan ukur 77,99 euro.

bahana Ditambah

Echo Plus mangrupikeun lanceuk Echo sareng ngahijikeun a 0,8 inci tweeter sareng woofer 3 inci. Mibanda sambungan Bluetooth, kaluaran headphone sareng sambungan Wi-Fi dual band. Harga biasana nyaéta 149,99 euro, tapi nalika promosi peluncuran urang tiasa kéngingkeun éta ngan ukur 89,99 euro.

bahana Sub

Amazon Echo sub ditujukeun pikeun anu resep musik, khususna anu hoyong anggo speaker pinter anjeun langkung ti ngan ukur masihan paréntah ka Alexa. Di jero Echo Sub kami mendakan woofer 6 inci anu nawiskeun kami kakuatan 100 watt. Urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun alternatif ékonomi pikeun HomePod ti Apple. Éta henteu ngagaduhan sambungan Bluetooth atanapi kaluaran headphone, tapi éta ngagaduhan sambungan Wi-Fi dual band. Harga biasana nyaéta 129,99 euro sareng nalika diluncurkeun, Amazon henteu nawiskeun kami jinis diskon.

Naon kaahlian Alexa?

Kaahlian Amazon nambihan fungsionalitas éta ngamungkinkeun urang pikeun ngatur pangalaman sareng alat Alexa. Kaahlian dipasang langsung ngalangkungan aplikasi Amazon anu sayogi pikeun alat sélulér sareng urang gaduh seueur pisan anu tiasa dianggo ku kami, sanaos saat ieu jumlah dina basa Spanyol kawates tangtosna.

Hatur nuhun kana Kaahlian urang tiasa tanyakeun ka Alexa pikeun nyarios ka kami tina berita halaman payun koran El País / El Mundo, Marca (aranjeunna gaduh Kulit nyalira), pikeun ngabantuan kami bobo, ngawartosan ngeunaan program tivi pikeun dinten anu khusus, pikeun terang jadwal karéta ...

Éta ogé ngijinkeun kami maénkeun stasiun radio favorit urang, bejakeun ka kami ngeunaan resep, latihan bahasa Inggris sareng Alexa, robih warna lampu Hue di ruang tamu, robihkeun suhu pemanasan ...

Harga Amazon Echo

Amazon nawiskeun kami sajumlah ageung modél Echo, khususna 5, kalayan diskon pisan pikaresepeun upami urang ngadamel reservasi sateuacan aranjeunna sacara resmi pencét pasar, 30 Oktober payun.

Éta ogé nempatkeun séép bungkus urang, dimana urang tiasa mendakan colokan boh bohlam sareng harga langkung tina harga anu pikaresepeun, janten tiasa janten pilihan anu hadé pikeun ngamimitian nguji kaunggulan anu ditawarkeun ku kamungkinan tiasa ngendalikeun alat-alat tertentu nganggo paréntah sora.

bahana Dot gema bahana Spot bahana Ditambah bahana Sub
Harga jual 35.99 € 59.99 € 77.99 € 89.99 € Teu nawaran
Harga aslina 59.99 € 99.99 € 129.99 € 149.99 129 97 €

Dimana ngagaleuh Amazon Echo?

Dimimitian ayeuna, urang tiasa nyayogikeun salah sahiji tina lima modél anu disayogikeun ku Amazon pikeun kami. Produk ieu ngan ukur aya dina halaman wéb Amazon, janten hindari sabisa-bisa, ngagaleuh alat-alat ieu di luar saluran resmi na pikeun ulah ditipu sareng dijual. produk anu sanés aslina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.