Hadiah anu hadé pikeun Valentine téhnologis

Salaku urang salawasna di dieu pikeun ngabantosan anjeun nganggo kaping balanja anu menarik ieu sareng yén Hari Valentine mangrupikeun salah sahiji momen anu ideal pikeun dipasihkeun. Kami parantos ngadamel sakedik koleksi naon anu kami percanten mangrupikeun kado anu kudu dipiboga upami anjeun pencinta téknologi atanapi ngan saukur hoyong nunjukkeun ka pasangan anjeun kumaha anjeun bogoh ka anjeunna.

Pikeun éta Kami nyandak anjeun seueur ide kado pikeun Poé Valentine anu téhnologis pisan. Entong sono sabab sadaya produk ngagaduhan segel persetujuan kami janten produk anu sateuacanna urang dianalisis sareng parantos masihan kami hasil anu spektakuler.

Pikeun ningkatkeun sareng teleworking

Teleworking parantos mimiti janten bagian tina dinten urang ka dinten ku jalan pawai, seueur diantara anjeun panginten henteu ngagaduhan "padamelan" di bumi anu diluyukeun sareng sadaya kabutuhan anu diperyogikeun ku hal sapertos kieu. Upami anjeun milari anu kawilang lumayan, urang mimitian ku keyboard ODY Wireless sareng bungkus mouse ti Trust.

Tulisan anu aya hubunganana:
Percayakeun beurit sareng kibor pikeun ngerjakeun telepon, naha éta pantes?

Ngan ukur € 24,99 anjeun tiasa ngaksés sistem anu cukup lengkep, sapertos keyboardna Kami gaduh dugi ka 13 konci anu parantos dikonfigurasi pikeun Microsoft Office sareng manajemén multimédia. Saterasna, keyboardna ogé tahan tumpak bari mouse pisan sepi. Duanana nyambung ngaliwatan port USB anu sami.

  • Bungkus keyboard sareng beurit ODY ku Amanah> meuli

Upami anjeun milari anu langkung premium, urang langsung kana keyboard anu pangsaéna anu kantos kami coba titimangsa di dieu dina halaman wéb sareng saluran kami. Kami ngobrolkeun Karajinan Logitech.

Jelas yén kami henteu nyanghareupan produk anu murah, sareng éta panginten mangrupikeun salah sahiji kibor anu paling diadaptasi kana lingkungan propésional anu bakal kami mendakan di pasar. Ayeuna ayeuna éta dijual pikeun 115,90 euro dina Amazon. Tanpa ragu, tawaran khusus saé sareng kualitas produk nyarios nyalira.

  • Logitech Craft dina harga anu pangsaéna> meuli

Monitor ogé tiasa janten alternatif anu saé pikeun ngurus paningalian panon urang sareng ningkatkeun produktivitas urang, janten Kami ngarékoméndasikeun Philips 273B9, anu mangrupikeun salah sahiji anu terakhir anu parantos kami uji sareng khususna fokus kana bagian ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Philips 273B9, monitor anu ningkatkeun teleworking [Analisis]

Upami urang ngémutan yén éta bertindak salaku USB-C HUB, anu nyayogikeun muatan 60W ka laptop sareng anu ngagaduhan SmartErgoBase, Sigana mah ngan ukur investasi langkung saé. Hésé pikeun milari monitor sanés anu ngagaduhan ciri ieu sareng harga anu kawilang sedeng anu sanggup nohonan paménta teleworking.

  • Monitor Philips 273B9> meuli

Pikeun ngamimitian di Bumi Anu Disambungkeun atanapi Smart Home

Éta henteu waktos anu goréng pikeun ngamimitian di Smart Home ku séri produk anu cocog sareng IoT. Jelas dina hal ieu eureun heula urang langsung ka Amazon Echo anyar.

Sigana mah kuring anu pangsaéna pikeun ngamimitian, kumargi Echo Dot sigana mah pelengkap dina hal ieu. Amazon Echo sareng protokol Zigbee dipirig ku lampu Philips Hue sareng produk sanés Alexa-cocog éta tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sapertos anu parantos kami tuduhkeun dina salah sahiji pidéo ngeunaan otomasi bumi.

Produk énergi Sistem anu dirancang pikeun bumi pinter parantos sering ngiringan kami dina halaman wéb sareng éta moal tiasa kirang dina pasar ieu. Cara anu idéal nyaéta gaduh jam alarm, spéker sareng carjer pinter sareng Alexa dina méja kami, ieu Smart Speaker Wake Up tina mérek Spanyol.

anjeunna kualitas sora cekap pikeun ngeusian rohangan ku cara anu baku, desain sareng bahanna cukup suksés sareng seueur pisan fungsionalitas anu dilakukeun ku aranjeunna ngajantenkeun produk anu pikaresepeun pisan. Jujur, hésé pikeun kuring pikeun milarian poin négatip kumargi boro alat pikeun ngabandingkeunana.

  • Speaker Sistem Cerdas Energy Energy Wake Up> meuli

Jelas IKEA badé sneak produk kana kami gancang-gancang dina bazaar bumi anu nyambung, sareng kamajuanna anu anyar parantos saé pisan. Di dieu kami ngagaduhan buta buta KADRILJ anu hebat sareng henteu tiasa langkung wareg.

Perhatosan pisan Kusabab upami anjeun mésér, anjeun bakal nempatkeunana di panjuru bumi, utamina upami anjeun gaduh daptar produk anu cocog sareng protokol Zigbee anu ngagaduhan IKEA di toko na anu jelas anu paling murah di pasar dina hal nilai artos .

  • KADRILJ buta ti IKEA> meuli

Multimedia sareng hiburan

Urang mimitian ku naon anu henteu diragukeun yén produk sora sareng otomasi anu pangsaéna anu parantos kami uji dina taun 2020, nyatana Sigana kuring sacara umum produk téknologi pangsaéna anu ngalangkungan di dieu taun ka tukang, urang nyarios ngeunaan Sonos Arc.

Sonos Arc kedah tanpa ragu saingan pikeun ngéléhkeun dina palang sora, urang gaduh kagunaan, sora jangkauan premium, konéktipitas sareng fitur pinter. Sonos parantos nyobian deui soundbars sareng Arc na sareng aranjeunna bakal sesah nahan éta.

Ayeuna urang nyarios sakedik perkawis headphone, upami anjeun jelas ngeunaan kisaran anu paling "luhur", anu pangsaéna anu diuji dina taun 2020 nyaéta Huawei FreeBuds Pro, tanpa diragukeun.

  • Huawei FreeBuds Pro> meuli

Najan kitu, kami parantos ngaksés produk anu saé dina babandingan kualitas / harga sapertos Xerior by X ku Kygo anu ogé ngagaduhan ANC sareng sora anu spektakuler.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaunggulan ku X ku Kygo, kalayan ANC sareng sora anu spektakuler

Ayeuna urang ngalih kana produk sanés anu sigana urang klasik leres sareng éta henteu kedah leungit di bumi anjeun, utamina upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun tipi anjeun. Amazon Fire TV Cube mangrupikeun produk anu paling dibuleudkeun pikeun nyetél pusat multimédia anu saé di bumi anjeun sareng dina harga anu cukup sedeng.

Nanging, anjeun henteu kedah ngantepkeun Amazon Fire TV Stick, produk sanés dina harga anu ampir teu kaéléhkeun anu sami, tapi ku kakuatan anu sakedik kirang sareng écés kalayan résolusi Full HD maksimum.

  • Mésér na ku harga anu pangsaéna> meuli

Akhirna urang nyarankeun Kobo Nia, salah sahiji eReaders pangsaéna dina harga anu sedeng anu kami parantos marios akhir-akhir ieu. Ieu paséa langsung sareng Amazon Kindle dasar anu kami ogé parantos marios didieu di langkung ti hiji kasempetan.

Kami arepkeun anjeun resep rekomendasi balanja kami pikeun Hari Valentine sareng anjeun ulah hilap yén di Actualidad Gadget kami salawasna aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.