Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kalayan desain anu wani pisan

Dinten ieu kami masihan anjeun produk anu paling aneh, sababaraha headphone anyar ti perusahaan Arbily, anu kami parantos dianalisis sababaraha minggu ka pengker produk sanés. Dina hal ieu urang gaduh Arbily G8, headphone True Wireless kalayan desain wani pikeun sora bungsu sareng kualitas luhur. Pasti headphone TWS beuki aya dina dinten-dinten urang berkat kanyamanan, otonomi sareng kakuatanana, tapi diantara seueur pilihan di pasar éta tiasa sesah dipilih, tapi pikeun anu kami aya di Aktualidad Gadget, nganalisis produk aneh ieu anu sahingga kenal aranjeunna raket sateuacan anjeun mésér éta.

Bahan sareng desain: Pisan anéh

Ieu mangrupikeun hal anu mimiti murag-gancang dina headphone ieu ti saprak anjeun nampi. Bungkusanna cukup saderhana, éta henteu pikaresepeun sareng kanyataanna tiasa ngakibatkeun yén urang henteu nyanghareupan produk anu kualitas, tapi hal-hal bakal robih saeutik-saeutik. Urang tiasa nyanghareupan kotak kargo, produk buleud tina plastik hideung anu ngagaduhan dua tanduk karét, panon beureum anu bercahya ku LED beureum sareng sajumlah huntu bodas, ogé ku lampu LED sareng anu nunjukkeun sésana tina kotak.

Di handapeun kotak sakedik rata, anu bakal ngamungkinkeun urang ngantepkeun dina méja atanapi permukaan naon waé tanpa résiko aranjeunna murag. Di bagian tukangna kami gaduh konéksi USB-C, suksés pisan ngémutan yén seueur anu sanés ti kompetisi masih nganggo microUSB. Akhirna, kotakna gampang dibuka sareng ngagaduhan sistem magnet anu nyegah aranjeunna tina teu dibuka ku teu dihaja. Bahanna leres tapi pas na janten kotor teuing sanaos bérésna 'matte'. Peryogi disebatkeun yén masing-masing earphone ieu ngagaduhan lampu LED masing-masing anu ngungkabkeun "setan" alit anu sami sareng anu aya dina kotak, kedip-kedip lalaunan nalika dianggo.

Ciri téknis

Urang mimitian ku panyambungan, hal anu cukup penting dina jenis produk ieu sahingga henteu aya anu motong atanapi kasalahan dina panyambunganna. Penting pisan yén aranjeunna nyambung gancang kaluar tina kotak, sareng leres éta. Pikeun ieu anjeunna nganggo Bluetooth 5.0, Konéktipitas generasi saterusna, nyatana salah sahiji kaunggulan Bluetooth 5.0 nyaéta kamungkinan kamungkinan émisi ganda sareng panarimaan. Ieu ogé ngamungkinkeun kami nganggo headphone nyalira, nyaéta, urang ngan ukur tiasa nganggo hiji kanggo ngupingkeun musik atanapi ngajawab telepon upami urang dipikahoyong, kumargi épéktipna unggal headset ngagaduhan mikropon mandiri.

Di sisi anu sanésna urang gaduh résistansi kana kesang sareng cai kalayan Sertifikasi IPX5 janten panggunaanna sadidinten-dintenna henteu kedah nimbulkeun masalah ketahanan. Di sisi séjén Arbily G8 ieu Aranjeunna nganggo batré 500 mah dina kotak sareng 40 mah dina unggal earbud, anu bakal masihan maksimal 6 jam anu tiasa 24 jam total upami urang nganggo muatan kotak, anu peryogi sajam tina sambungan tina 1% dugi ka 100%.

Kualitas disada

Salah sahiji faktor anu paling aya hubunganana sareng sora nyaéta urang kéngingkeun insulasi akustik anu saé, kusabab ieu kami nganggo bantalan ditawarkeun ku Arbily dina kotak éta sorangan, urang gaduh opat ukuran: S, M, L sareng XL. Sakali urang nempatkeun aranjeunna leres dina Ceuli aranjeunna tetep dina tempat kusabab aranjeunna rada enteng sareng aranjeunna tetep dina posisi. Sakali urang ngagaduhan aranjeunna leres urang angkat ka audio.

Arbily mastikeun Sora Hi-Fi hatur nuhun kana téknologi Qualcomm aptX anu parantos ngabuktikeun dirina dina sababaraha produk sora. Janten kami parantos mendakan sakedik volume sareng bass anu saé sareng mids standar, kami pasti ngagaduhan sora anu saé pikeun ngukur ukuran sareng kualitas anu ditawarkeun ku para sainganna, utamina upami urang sadar yén aranjeunna aya di handapeun € 50, sareng server parantos nguji Galaxy Gear IconX sareng AirPods diantara anu sanésna sanés. Sorana lumayan saé sareng insulasi akustik ogé, khususna ngémutan harga produk.

Pangalaman editor

Kuring parantos nganggona salami sababaraha dinten, sareng poin négatip munggaran anu kuring mendakan ku headphone tepatna kotak, Sanaos éta mangrupikeun aspek anu paling narik sareng narik, sacara harfiah teu mungkin pikeun nempatkeun kana kotak atanapi saku tanpa leres-leres ngaganggu, ti naon kuring ngartos éta dimaksudkeun pikeun pemirsa ngora anu bakal mawa éta dina ransel atanapi tas tangan. Nanging, kuring kedah nyebatkeun yén kotak éta tiasa dianggo saé pisan pikeun anu sanés, boh dina sistem pembukaan sareng magnet anu narik headphone pikeun panempatan anu leres.

Dina tingkat konéksi, aranjeunna henteu nampilkeun kagagalan, sanaos otonomi éta henteu saluyu sareng anu ditawarkeun ku mérek. Dina pangalaman panggunaan kuring kuring mendakan sakitar 4 jam otonomi pikeun tiap headset kalayan musik dina volume 70% sareng 18 jam deui kalayan muatan dina kotak. Indikator otonomi LED wilujeng sumping, ogé kanyataan yén aranjeunna parantos milih pikeun USBC salaku port muatan, sanaos kanyataanna peryogi sajam kanggo ngeusi batre sapinuhna.

Naros

  • Desain anu wani sareng cukup pikaresepeun pikeun si bungsu
  • Sambungan anu saé sareng gancang sareng Bluetooth 5.0 otomatis otomatis
  • Mikroponna tiasa dianggo kalayan saé, bahkan di luar ruangan
  • Kualitas sora anu saé

Kontra

  • Kotak janten sesah disimpen dina saku anjeun
  • LED individu dina headphone teuing mencolok
  • Éta tiasa langkung mirah
 

Pondokna, urang nyanghareupan headphone anu nawiskeun sora anu saé pikeun volume sareng bass, ogé otonomi anu saé. Konéksi otomatis saatos urang nyandakna kaluar tina kotak sareng urang tiasa berinteraksi sareng musik ku cara némpél lampu dina headphone, sapertos musikna diaktipkeun atanapi nalika urang pareumkeun. Dina hubungan ieu, Arbily G8 sasuai, janten pilihan anu langkung pikaresepeun pikeun euro 45,99 hargana, sanajan kanyataan yén desain kotak pikeun kuring titik anu paling pikaresepeun sareng paling négatip dina waktos anu sami. Henteu diragukeun produk anu paling aneh anu tiasa janten kado anu menarik pikeun anu alit di bumi.

Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kalayan desain anu wani pisan
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
45,99
  • 60%

  • Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kalayan desain anu wani pisan
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 75%
  • kinerja
    Editor: 80%
  • Otonomi
    Editor: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 70%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.