Pencét headphone 3D, PS5 ogé sacara radikal ngarobah [Tinjauan]

Kami teraskeun nganalisis sacara jero aksésori anu parantos diluncurkeun PS5, kami ngingetan anjeun Kami nembe parantos nguji stasion ngecas DualSense, anu kami terang janten kasuksésan lengkep ti Sony. Waktos Ieu kami bakal ngobrol ngeunaan produk anu tiasa ngadamel bédana dina kaulinan urang sareng janten sekutu pangalusna urang.

Kami leres-leres nguji Pulsa 3D anyar, headphone resmi PS5 anu ngamangpaatkeun sadaya kamampuan sora 3D yén Sony parantos ngumumkeun kalayan gemetar ti saprak peluncuran PlayStation 5, tong kantun sakedik detil dina analisis anu pas ieu sareng kalebet unboxing.

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, kami ngiringan analisis ieu pidéo dina saluran YouTube kami dimana anjeun bakal tiasa ningali unboxing sareng eusi kotak, ngabandingkeun sareng PS4 Gold anu lami sareng katingal sacara real-time kumaha Interaktif kontrol dina PS5, janten waktos anu saé pikeun gabung sareng komunitas Aktualidad Gadget ku ngalanggan saluran kami, anjeun pasti bakal mendakan pidéo anu pikaresepeun sareng ku cara anjeun ngantunkeun kami Suka pikeun ngabantosan kami pikeun terus mekarkeun sareng masihan anjeun analisis internét pangsaéna .

Désain sareng bahan: Ngadopsi téma PS5

Jelas éta Sony parantos milih PS5 dua nada pikeun 3D Pulsa ieu. Detilna héran sakali deui sakumaha anu kajantenan dina waktos éta ku DualSense, sareng éta di jero, bahkan di daérah pangrojong, kami mendakan logo kontributor PS5 dina ukuran milimeter.

Matte sareng plastik bodas pikeun bagian luarna, ningalkeun hideung ngagurilap sareng kulit simile tina Emas anu aya dina PS4. Pikeun bagian na, headphone henteu tiasa ditarik deui sapertos dina modél sateuacana, urang ngalih kana mékanisme anu saderhana tapi nyaman.

Pita sirah silikon dobel anu bentang pikeun nyocogkeun kana sirah, urang henteu kedah nyaluyukeunana, tapi aranjeunna bakal ngalaksanakeunana pikeun urang. Kuring kedah ngaku yén jam mimiti panggunaan ngajantenkeun kuring rada teu nyaman, tapi éta tungtungna masihan dirina sareng adaptasi sareng rasa urang dina waktu anu singget.

Nyebatkeun khusus ngan ukur beurat 229 gram éta ogé ngabantosan dina sadaya ieu. Jelas yén aranjeunna henteu ngaraos raos teuing "premium", khususna ngémutan hargana, tapi sakali deui Sony parantos nyulam dina hal desain, sareng éta mangrupikeun titik anu aranjeunna teras skor.

Ciri téknis

Sapertos dina sadaya vérsina, headphone PS5 ieu sanés Blueooth, éta ngagaduhan pamancar USB anu cocog sareng PC, macOS sareng PS4 anu ngajantenkeun aranjeunna nirkabel sareng ngaheéat urang naon waé jinis cut atanapi sambungan. Urang ngan saukur nyambungkeun Pamancar USB kana konsola (Abdi nyarankeun USB dina tonggong) sareng nalika anjeun ngahurungkeun Pulsa 3D éta bakal nyambung otomatis.

Pikeun bagian na, éta ogé ngagaduhan port loading USB-C, akhirna tinggaleun microUSB anu parantos masihan seueur masalah, sareng jack 3,5mm bisi urang hoyong nganggo éta pikeun naon waé atanapi bahkan ku DualSense jauh sorangan.

  • Supir 40mm kalayan pangaruh 3D

Batréna moal janten masalah berkat alternatif ieu, sabab éta moal umum upami urang tumut kana akun éta nyayogikeun urang dugi ka 12 jam maén kontinyu. Dina tés urang hasilna parantos dikuatkeun sareng dina campuran campuran mikropon sareng sora dina volume anu saé kami nampi sakitar 10 jam.

Ngeunaan éta bakal nyandak urang sajam pikeun ngeusi batre aranjeunna ngaliwatan port USB tina PlayStation 5 sorangan sareng dina modeu "Saré". Kami teu ngagaduhan keluhan ngeunaan otonomi pikeun jujur, sanaos henteu nganggo Bluetooth anu dipiboga.

Operasi sareng konfigurasi

Béda sareng Emas (vérsi sateuacana) ayeuna urang henteu ngagaduhan aplikasi khusus, anu di sisi sanésna rada ditilar, atanapi dua propil panyesuaian. Nyaéta, aranjeunna bakal salawasna disada numutkeun setting anu diputuskeun ku PS5 pikeun urang sareng urang kedah nyarios yén tés urang sareng Call of Duty: Warzone sareng Demon's Soul Remake parantos suksés pisan.

Ayeuna anu parantos sumping téh tombol «monitor» anu ngamungkinkeun urang nganggo modeu transparansi anu néwak sora éksternal ngalangkungan mikropon sareng nyababkeun deui ka urang, sahingga urang henteu ngasingkeun diri sacara lengkep.

Dina earpiece kénca aya sadayana tombol, dimimitian ku polumeu, campuran antara obrolan audio sareng gim, tombol hurung / pareum sareng tombol "bisu" anyar anu bakal nunjukkeun belang jeruk nalika diaktipkeun sareng anu jelas bakal ngaktipkeun LED jeruk tina DualSense.

Kami ngagaduhan di Sony Pulse 3D ieu dos mikropon terintegrasi dina kadua headphone, ampir teu katingali tapi anu ngukut sora urang sampurna. Sakali deui Sony parantos tiasa ngalakukeun éta pisan sareng urang tiasa didangu sacara sampurna dina sadaya kaayaan.

Antarbeungeut pangguna PlayStation 5 ogé ngabagéakeun headset ieu ngalangkungan ikon anu bakal ditayangkeun dina layar anu nginpokeun ka kami tentang naon waé anu urang pigawé ku headphone sapertos polumeu, pergaulan, tiiseun mikropon ... jsb. Sony pastina parantos ngarobah pangalaman PS3 Pulse 5D kana pangalaman anu cukup lengkep.

Pulsa 3D ieu nawiskeun kami sora anu bersih, saimbang pikeun video game sareng sora 3D anu, sanaos sanés anu pangsaéna di pasar, éta suksés pisan ngémutan harga alatna. Sora langkung saé tibatan anu anjeun ngarepkeun dumasar kana desain na.

Pendapat editor

Kami, tina sudut pandang kuring, alternatif harga-kualitas pangsaéna di pasar dina hal headphone pikeun PS5. Aranjeunna henteu meryogikeun konfigurasi naon waé, aranjeunna sampurna dihijikeun sareng konsol sareng pangalaman asesoris sasarengan sareng pengontrol sareng stasiun muatan DualSense sesah dibandingkeun.

Jelas yén éta sanés produk anu murah, urang angkat ka headphone ampir 100 euro, sanaos hargana henteu ngareuwaskeun kami upami urang ngabandingkeun sareng PC sareng headphone anu sanés pikeun ngupingkeun musik. Kituna, upami anjeun sanggup aranjeunna sareng anjeun badé nganggona utamina pikeun PS5, saur aranjeunna mangrupikeun alternatif anu sampurna, anjeun tiasa mésér éta dina LINK ieu dina harga anu pangsaéna.

Pencét 3D
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
99,99
  • 100%

  • Pencét 3D
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Kualitas audio
    Editor: 95%
  • konfigurasi
    Editor: 95%
  • Otonomi
    Editor: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 90%

Naros

  • Integrasi lengkep sareng PS5
  • Kualitas sora anu saé pisan
  • Konfigurasi saderhana sareng nyaman pisan

Kontra

  • Aya anu langkung "premium" anu leungit
  • Otonomi tiasa langkung luhur pikeun harga éta
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.