Hideung Jumaah: The nawaran pangalusna dina automation imah jeung sora

El hideung Jumaah Éta ngan sakitar sudut, sareng sanaos ieu sigana langkung lami, waktos ieu kami badé maju sareng kompilasi anu pikaresepeun. Sapertos unggal taun, urang ningali deui sareng milarian nawaran pikeun produk-produk anu parantos kami usahakeun sareng kami tiasa nyarankeun kalayan ikhlas pisan sareng ieu hasilna.

Ieu mangrupikeun tawaran Hideung Jumaah pangsaéna dina hal otomatisasi bumi sareng sora, nyetél bumi pinter anjeun sareng tangtosna nikmati musik anu pangsaéna. Ulah sono aranjeunna, sabab geus waktuna pikeun nyimpen duit saeutik ku meuli naon sok hayang.

Amazon Echo Show 5 - Titingalian Kahiji di Alexa

Amazon Echo Show mangrupikeun salah sahiji alternatif anu paling narik diantara anu ngagabungkeun sora sareng otomatisasi bumi dina produk anu sami. Dina hal ieu, urang gaduh hardware sora Amazon Echo Dot dipirig ku layar leutik lima inci, ngarancang contona pikeun bisa ngatur alat IoT urang, ngatur YouTube atawa ngaliwatan Spotify dina cara lincah tur basajan, hal anu. muterkeun pisan dina ni'mat alat ieu.

Amazon Echo Show 5 (2021) ngagaduhan harga biasa di luhur 89 euro sareng ayeuna Éta ngan ukur 44,99 euro, anu mangrupikeun diskon anu signifikan pikeun salah sahiji alat anu paling pikaresepeun sareng nilai pangsaéna pikeun artos anu aya dina katalog na Amazon.Tingali kana ulasan kami sabab anjeun tiasa nampi hiji.

Roborock S7 - The Ultimate Robot Vacuum Cleaner

Roborock S7 énggal mangrupikeun alungan anu paling aspirasi ti hiji merk anu geus junun mangtaun hiji Ecological penting di pasar jadi jenuh kalayan robot vacuum cleaners. Kami parantos nguji modél ieu sareng ngabersihkeun pisan, teu aya masalah kinerja sareng otonomi teu waras. Sadaya ieu dibarengan ku seueur pembaruan parangkat lunak bahkan stasiun dump kawentar na Otomatis nu bakal delight sagala males beberesih.

Ayeuna gaduh diskon 150 euro, janten Anjeun tiasa mésér éta pikeun 499,00 euro, diskon anu signifikan anu tina sudut pandang kuring éta mangrupikeun panyesih vakum robot pangsaéna dina taun 2021. Entong luput analisis kami, sabab di dinya anjeun tiasa terang upami éta leres-leres patut.

Jabra Elite 85t - Produk buleud

Abdi henteu tiasa meunteun éta ku cara sanés, headphone Jabra Elite 85t gaduh fitur anu aya di luhur kalayan rentang pangluhurna. Jabra parantos sinonim sareng kualitas sareng dina ieu, salah sahiji produk anu pangsaéna dina sadaya katalog, éta henteu tiasa kirang. Kami gaduh pembatalan bising anu aktip, batré anu tahan panjang sareng sadaya ieu dipirig ku salah sahiji aplikasi anu paling lengkep dina pasaran pikeun tujuan ieu.

Kualitas sorana saé pisan sareng sanaos desainna rada picilakaeun, éta nyababkeun bédana dina naon anu penting, sadayana anu aya hubunganana sareng audio. Aranjeunna boga harga dawam 228,99 euro, tapi Kalayan diskon 35% anjeun tiasa ngagaleuhna ngan ukur 149,99 salami minggu ieu Hideung Jumaah dina Amazon.

Rupa-rupa produk Sonos

Upami Anjeun keur néangan keur pangalusna dina kualitas, harga na konektipitas, éta undoubtedly Sonos. Di dieu kami geus dianalisis produk sagala rupa, tapi kali ieu urang bade difokuskeun maranéhanana anu diskon considerable, tambah 20% off asesoris Sonos geus dibuka pikeun sakabéh pamaké anu mutuskeun mésér ngaliwatan ramatloka na sababaraha diskon considerable dina Sonos Roam.

Di sisi anu sanés, karesep kuring taun ieu nyaéta Sonos balok generasi kadua, bar sora anu kuat, lengkep sareng dipirig ku Dolby Atmos sareng asisten virtual utama sapertos Google Assistant sareng Amazon Alexa, tanpa hilap kasaluyuan sareng Apple HomeKit. Anjeun gaduh diskon langkung ti 30% dina Amazon janten anjeun tiasa ngagaleuhna ngan ukur 369 euro.

Huawei WiFi AX3 - Kalayan WiFi 6 pikeun kaulinan sareng otomatisasi bumi

Dina produk ieu urang bisa ngarasakeun standar Wifi 6 jeung 802.11ax / ac / n / a 2x2 sareng 802.11ax / n / b / g 2x2 sareng MU-MIMO,euweuh deui teu kurang. Prosesor anu nyetir sadayana ieu nyaéta GigaHome Quad-Core 1,4 GHz anu bakal tanggel waler pikeun ngadistribusikaeun sinyal ku calakan, ogé ngamungkinkeun urang pikeun menikmati fitur-fitur aplikasi AI Life Huawei anu bakal urang diskusikeun engké. Hiji-hijina hal anu tetep disebatkeun, sanaos urang parantos nyarios ngeunaan éta, nyaéta urang ngagaduhan NFC dina dasarna.

Diskon di Toko Huawei Éta ngamungkinkeun anjeun mésér ngan ukur 39,90 euro kalayan pangiriman langsung di toko-tokona, atanapi upami anjeun langkung resep dikirim ka bumi sakitar. diskon 60% dina Amazon dimana anjeun ogé tiasa ngagaleuh pikeun 39,99 euro. Jujur, upami anjeun masih gaduh router perusahaan anjeun, éta parantos nyéépkeun waktos pikeun muka versi panganyarna anu sayogi sareng WiFi 6.

FreeBuds tina sagala jinis sareng warna

Headphone TWS, kalayan pembatalan noise, in-ceuli, tradisional ... Anjeun gaduh rupa-rupa tanpa wates dina kisaran FreeBuds, headphone Huawei sareng kami parantos nyobian sadayana sareng ayeuna kami nyarankeun ieu dumasar kana rasa sareng kabutuhan anjeun:

  • FreeBuds Pro: Kualitas sora anu teu aya tandingan, pembatalan sora anu paling canggih di pasar sareng dina harga anu pangsaéna, anjeun tiasa ngagaleuhna di handap 99 dina versi kulawu sarta dina versi bodas na. Pilihan pikeun paling gourmets.
  • FreeBuds 4: Headphone semi-in-ceuli kalayan pembatalan bising anu aktip tapi henteu pasip, sistem mikropon anu saé sareng sistem ékualisasi anu cerdas pikeun anu paling nyaman anu resep damel sadinten sareng aranjeunna, ngan ukur 109 euro.
  • FreeBuds 4i: Mésér anu pinter, kalayan pembatalan bising, otonomi anu saé, kanyamanan sareng sadayana serbaguna kalayan harga anu lumayan, ngan 49 euro.

nawaran hébat séjén nu teu kudu sono

  • Ngimpi T20: Vacuum cleaner anu kuat, serbaguna sareng seueur asesoris pikeun, kapasitas nyeuseup anu saé dibarengan ku sadaya alat anu dipikabutuh pikeun beberesih sapopoé anu paling jero, tanpa ragu nangtung pikeun alternatif Dyson, ngan 254 euro dina Amazon.
  • Amazon Fire TV Stick Max: Upami urang nuju diajar mésér TV Stick normal sabab urang henteu peryogi langkung seueur eusi HD lengkep, bédana luar biasa. Ayeuna sareng kasaluyuan WiFi 6 sareng Dolby Atmos sareng sadaya kakuatan sareng perbaikan salawasna, harga seuri wungkul 38,99 euro (40% diskon).
  • Amazon Echo Generasi Kaopat: Amazon Echo mangrupikeun pilihan munggaran anu disayogikeun ku Amazon pikeun anjeun upami anjeun hoyong ngamimitian bumi anu nyambung ngaliwatan Zigbee tanpa ngorbankeun kualitas sora anu ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun musik. Sanaos leres yén éta nawiskeun harga anu luhur, tapi éta parantos naék dibandingkeun sareng modél anu sateuacanna, urang gaduh generasi kaopat Amazon Echo Dot ti € 59,99 (meuli).

Dina cara nu sarua, Anjeun bisa lulus ku bagian ulasan urang dimana anjeun bakal mendakan produk anu kami parantos dianalisis sapanjang taun sareng anu tanpa ragu sigana janten alternatif anu pikaresepeun pisan ayeuna hargana parantos dikirangan pikeun Hideung Jumaah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.