HP OMEN X Laptop, laptop kaulinan sareng kamungkinan 'overclocking'

Buku catetan overclocking laptop HP OMEn

HP (Hewlett Packard) parantos ngalegaan garis produk na anu fokus kaulinan. Kalayan kecap séjén, urang nyarioskeun perkawis kulawarga OMEN. Parantos aya komputer desktop sareng sababaraha alat periferal anu propil pikeun gamer, tapi tetep dina tohan dina laptop anu ngamungkinkeun éta tiasa dibawa ti hiji tempat ka tempat anu sanés pikeun ngaraoskeun gim. Maka lahirna Laptop HP OMEN X.

Laptop ieu ageung: urang nyanghareupan Layar 17 inci anu tiasa ngahontal resolusi Full HD (modél anu paling murah) sareng tiasa ngahontal 4K ayeuna. Ogé, laptop HP OMEN X ngagaduhan sasis anu henteu langsing. Tapi ieu gaduh penjelasan: éta ngagaduhan sistem anu nyéépkeun supados sadaya sirkuit internal henteu sangsara panas nalika ngalakukeun anu pangsaéna.

https://www.youtube.com/watch?v=ShztDhAkcmQ

Ogé, laptop HP OMEN X mangrupikeun laptop nganggo keyboard latar - kalayan lampu anu tiasa disesuaikan - sareng jinis mékanis. Anjeun ogé bakal ngagaduhan konpigurasikeun supados gim langkung gampang pikeun anjeun bawa. Samentawis éta, dina bagian téknis, kami mendakan yén laptop bakal ngagaduhan rupa-rupa Prosesor Intel Core i7 generasi pangénggalna sareng anu bakal ngadukung nepi ka 32 GB RAM jenis DDR4-2800.

Pikeun bagian na, kartu grafik anu tiasa anjeun aksés ditandatanganan ku NVIDIA. Anu mimiti nyaéta NVIDIA GeForce GTX1070. Sedengkeun luhur jajaran anjeun bakal mendakanana nganggo NVIDIA GeForce GTX1080. Anu terakhir ngan bakal sayogi dina modél anu nganggo layar 4K.

Kami mairan dina headline nyalira yén laptop HP OMEN X ieu tiasa dilakukeun overclocking. Sareng tilu bagian sateuacanna anu parantos kami bahas mangrupikeun bagian utama anu anjeun tiasa ningkatkeun kagancangan kinerja. Ogé, numutkeun perusahaan, alat-alat ieu gampang ditingkatkeun. Anjeun tiasa ngarobih komponén sapertos RAM atanapi neundeun nyalira. Sareng dina bagian terakhir ieu urang kedah ngawartosan éta laptop HP OMEN X ngagaduhan sistem hibrida: SSD + HDD.

Tungtungna, sistem operasi nyaéta Windows 10. Anjeun bakal ngagaduhan USB 3.0 sareng port USB tipe C pikeun ngahubungkeun sadaya jinis aksésoris, périferal atanapi panyimpenan éksternal. Tangtosna, anjeun ogé bakal ngagaduhan port HDMI sareng MiniDisplay. Laptop HP OMEN X bakal dijual dina bulan Nopémber sareng hargana mimitian ti $ 2.299 (1.955 euro dina kurs ayeuna).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.