Huawei P40 Lite, jajaran pertengahan anyar perusahaan Asia

Huawei P40 Lite

Huawei ayeuna nuju ngadamel seueur pengumuman, tapi waktos ieu mangrupikeun peluncuran anu bakal dilaksanakeun heula pikeun pasar Spanyol. Éta mangrupikeun terminal anu pang alitna tina séri terminal P. Huawei P40 Lite, hiji terminal jajaran tengah yén sanaos namina, éta nyayogikeun sababaraha ciri anu hébat pisan.

Sanaos sakumaha kuring nyatakeun éta anu paling dasar tina kulawarga P, Huawei kaasup salaku luhur jajaran anu ditujukeun pikeun pertengahan jajaran. Éta tiasa dianggo sareng prosesor anu diproduksi ku Huawei sakumaha biasa urang pikeun sababaraha taun, kalayan EMUI 10 sareng toko aplikasi na anu anyar.

A desain nonoman sareng warni ngawangun P40 Lite

Desain P40 Lite ieu henteu jauh teuing tina naon anu urang tingali dina sababaraha jajaran telepon pinter ti mérek Asia, ngagunakeun sababaraha warna sakumaha pikaresepeun sakumaha keuna, sakumaha anu parantos dilakukeun ti saprak peluncuran Mate 20.

Warna anu ditepikeun mangrupikeun héjo anu héjo kalayan bérés pisan, warna anu bakal narik seueur perhatian ti masarakat ngora. Urang tepang a payun dipimpin ku layar 6,4 inci IPS, nganggo bezel layar ketat sareng kaméra selfie anu aya dina liang di juru kénca luhur. Téknologi anu dipilih pikeun layar ieu nyaéta IPS, hoyong ngabédakeun dirina ti lanceuk-lanceukna.

huawei-p40-lite-hareup

Pikeun tukang urang mendakan modul kaméra kuadrat kalayan ujung buleud, dipindahkeun ka hiji sisi sakumaha kisaran P biasana dilakukeun, sahingga ngabédakeun dirina tina Mate. Ngahijikeun opat kaméra sareng éta menonjol sakedik, aya di handapeun lampu kilat sareng tulisan anu aya opat lénsa sareng campur tina intél jieunan.

Éta sanés terminal alit, kumargi urang nyanghareupan dimensi 159mm jangkung, lébar 76mm, kandel 8,7mm sareng beurat total 183gr. Di handapeun kami mendakan port pangisian daya tipe USB C, kumaha tiasa di 2020 sareng a input headphone, hal anu sigana sacara éksklusif pikeun rentang anu paling hina ayeuna.

Di ujung terminal kami mendakan tombol polumeu khas sareng tombol kakuatan, anu salian ti ngalakukeun pungsi ieu ngahijikeun sénsor sidik jari, supados kéngingkeun bagian tukangna bersih sareng ngahontal desain anu langkung suksés.

Fitur sareng kaméra

Especificaciones Técnicas

  • Prosesor: 810
  • Memori RAM:  6 GB.
  • neundeun.
    • Internal: 128 GB.
    • Kartu NM: Dugi ka 256 GB.
  • layar.
    • Ukuran: 6.4 inci.
    • Resolusi: FHD + (2340 x 1080 px).
  • Kaméra tukang.
    • 48 Mpx f / 1.8 sénsor utama.
    • Sénsor lébar 8MP.
    • 2 Mpx makro.
    • Sensor pikeun pangukuran jero 2 Mpx.
  • Kaméra payun.
    • Resolusi: 16 Mpx f / 2.0.
    • Liang layar.
  • Konéktipitas: 4G / LTE, Bluetooth 5, WiFi 802.11a / b / g / n / ac, Minijack ...
  • Palabuhan:
    • Konektor USB C.
    • Sensor sidik jari di gigir.
  • Batré: 4200 mah kalayan muatan gancang 40W.
  • Dimensi: X x 159,2 76,3 8,7 mm
  • beurat: 183 gram
  • sistim:
    • Vérsi Android: Android 10.
    • Lapisan Pabrikan: EMUI 10.

Opat kaméra tanpa telephoto

Modul kaméra

Bagéan fotografi mangrupikeun salah sahiji anu paling matak numutkeun perusahaan. Mibanda sensor utama 48 Mpx, anu ogé digunakeun pikeun ngalaksanakeun taneman taneman saprak urang teu gaduh telepona sapertos kitu. Sensor anu kadua nyaéta sudut lébar 8 Mpx teras urang gaduh dua sénsor 2 Mpx, hiji kanggo kéngingkeun data pikeun poto sareng kabur jeung anu terakhir pikeun fotografi makro.

Batré ngecas gancang 40W bérés

Ieu dimana terminal ieu paling menonjol di luhur sadaya persaingan dina kisaranana, batréna nyaéta 4200mAh, amperage anu lumayan murah, utamina ngémutan yén éta mangrupikeun perangkat keras anu épisién pisan. Tapi dimana urang ningali a kualitas anu ngan urang tingali dina rentang tinggi, éta dina muatan gancang na, éta 40W, Henteu ngan ukur langkung saé tibatan sadayana persainganna dina jarak pertengahan, éta ogé langkung unggul tibatan anu luhur-luhur.

Harga sareng kasadiaan

Modél ieu dugi ka Spanyol kalayan ngan ukur hiji varian, tina 6 GB RAM sareng 128 GB mémori internal. Hargana nyaéta euro 299. Upami urang nyayogikeun éta antara 2 sareng 16 Maret, aranjeunna bakal masihan kami headphone nirkabel Freebuds 3 yén urang parantos dianalisis IEUH sareng hemat layar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)