Kindle Oasis, 'eReader' anyar kalayan langkung layar sareng tahan cai

Pandangan Kindle Oasis

Amazon ngagaduhan maca e-book énggal. Kisaran Kindle anjeun naék, sapertos ukuranana versi panganyarna. Anu maca anyar Éta parantos dibaptis ku nami Kindle OasisÉta bakal sayogi dina 3 vérsi sareng, salaku anyar, anjeun tiasa nganggo di jero cai.

Kindle Oasis mangrupikeun maca anu disertifikasi IPX8. Ieu ngakibatkeun anjeun tiasa nganggo di jero cai dina jero maksimum 2 méter sareng salami 60 menit. Saatos waktos ieu, perusahaan henteu tiasa mastikeun yén alatna tetep fungsina leres atanapi anu tungtungna sababaraha cai lebet kana sirkuitna.

Kindle Oasis waterproof

Di sisi séjén, anu Kindle Oasis ningkatkeun layar na janten 7 inci maturan 300 dpi. Amazon mairan yén ku kanaékan ieu sareng nganggo ukuran font standar, éta ngagaduhan 30% langkung kecap per halaman. Kalayan kecap séjén, réduksi péngkolan halaman kahontal. Salaku tambahan, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan bacaan wengi, sabab modél ieu boga lampu latar dina layar na berkat panggunaan 12 LED.

Kindle Oasis langsing ku tonggong aluminium, langkung seueur deui bayaran. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa mendakannana dina 3 vérsi: hiji kalayan kapasitas 8 GB sareng dua tina 32 GB. Dua anu terakhir ieu ngagaduhan salah sahijina nganggo konéksi WiFi sareng anu sanésna ngagabungkeun WiFi sareng konéksi 3G sahingga anjeun tiasa ngaunduh buku-buku dina waktos anu anjeun pikahoyong.

Babarengan sareng Kindle Oasis ogé diluncurkeun panutup anyar anu, sakali disimpen dina eReader, tiasa dianggo salaku pangrojong pikeun maca langkung raoseun dina permukaan anu rata. Kindle Oasis bakal dijual tanggal 31 Oktober, sanaos ayeuna dimungkinkeun pikeun nyayogikeun éta dina sadaya modalitas - éta aya dina tahap pra-jual.

Harga tina tilu vérsi sapertos kieu: euro 249,99 pikeun modél 8 GB; euro 279,99 pikeun modél 32 GB kalayan sambungan WiFi; Y euro 339,99 kanggo vérsi anu paling lengkep: 32 GB panyimpenan internal sareng koneksi WiFi + 3G.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.