HyperX debuts CES 2022 kalayan headphone sareng périferal

Garis produk HyperX panganyarna nawiskeun tingkat anyar kanyamanan, kinerja sareng kontrol, sareng dirancang pikeun ningkatkeun pangalaman kaulinan pikeun pamaén sadaya tingkat kaahlian. CES 2022 mangrupikeun setting anu sampurna pikeun HyperX pikeun nunjukkeun ka urang sadaya warta ieu.

Headphone Wireless HyperX Cloud Alpha: Cloud Alpha Wireless nawiskeun umur batre pangpanjangna dina headset kaulinan nirkabel2 kalayan umur batre dugi ka 300 jam1 dina hiji muatan. Headphone nyadiakeun pangalaman audio immersive kalawan DTS, sarta ngagunakeun téhnologi chamber dual anyar jeung ningkat jeung supir HyperX 50mm, nu ciri desain slimmer tur torek bari ngajaga sora jeung kinerja versi aslina kalawan kabel.

HyperX Clutch Wireless Controller: Pikeun ningkatkeun kontrol kaulinan sélulér, HyperX Clutch Wireless Controller nawiskeun desain pengontrol anu akrab sareng cengkraman tékstur anu nyaman pikeun ningkatkeun kinerja kaulinan. Clutch Wireless Controller kalebet klip telepon sélulér anu tiasa dicabut sareng disaluyukeun anu ngalegaan tina 41mm dugi ka 86mm sareng dilengkepan batré anu tiasa dicas deui anu nawiskeun umur batre dugi ka 19 jam dina hiji muatan.

HyperX Pulsefire Haste Wireless Mouse: Mouse Nirkabel Pulsefire Haste nganggo desain cangkang héksagonal honeycomb ultralight anu nawiskeun gerakan anu langkung gancang sareng ventilasi anu langkung ageung. Beurit nawiskeun téknologi kaulinan nirkabel sareng sambungan nirkabel latén rendah anu beroperasi dina frékuénsi 2,4 GHz anu dipercaya sareng umur batre anu panjang dugi ka 100 jam dina hiji muatan.

Salaku tambahan, HyperX parantos ngaluncurkeun sajumlah headphone, kibor sareng beurit énggal anu parantos sayogi dina halaman wéb na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.