IBM, Microsoft, Amazon, Google sareng Facebook nandatanganan perjanjian pikeun ngawaskeun kamampuan intéléksi buatan

kecerdasan jieunan

Seueur anu jenius kontémporér anu mangtaun-bulan parantos ngutarakeun kaprihatinanana dina rujukan anu jelas pikeun intél jieunan sareng sabaraha jauhna tiasa tiasa angkat upami aranjeunna ngantep diajar nyalira sareng henteu nempatkeun nanaon wates pikeun diajar anjeun atanapi na nyebarkeun dina sagala jinis produkLuhureun sadaya, sakumaha anu parantos urang tingali dina sababaraha bulan terakhir, dina sadaya jinis senjata Angkatan Darat Amérika Serikat dimana éta sumping salaku pangaluaran fungsi anu langkung saé sami ku ningkatkeun kamampuan pikeun mutuskeun sareng netepkeun udagan.

Di sisi anu sanésna, seueur perusahaan ageung aub dina jenis pangwangunan ieu anu, dina gilirannana, nyiptakeun platform tina sagala rupa pikeun panaliti sareng pamekar anu dianggo pikeun proyék-proyékna. Ieu ogé tiasa nyiptakeun masalah jangka panjang anu teu aya sanes nyaéta fragméntasi, hal anu tiasa direngsekeun berkat prakarsa anu dilakukeun ku multinasional sapertos Google, IBM, Microsoft, Amazon y Facebook anu parantos ngiringan nelepon Mitra dina AI ngagabung kakuatan dina hal panilitian sareng ngamajukeun prakték anu saé pikeun cegah kecerdasan buatan janten ancaman.

Google, IBM, Microsoft, Amazon sareng Facebook nyiptakeun Kemitraan dina AI, konsorsium dimana aranjeunna bakal nyobian ngahambat Kecerdasan Ponggawa janten ancaman.

Sanaos prakarsa anu saé ieu, dimana diwanohkeun sareng dipublikasikeun yén sadaya perusahaan ieu bakal kolaborasi sareng bahkan nyiptakeun sistem komunikasi resmi pikeun ngahijikeun kriteria sareng ngamajukeun prakték anu saé, anu leres nyaéta, sakumaha anu parantos kajantenan dugi ka ayeuna, sadayana bakal teras bersaing tiasa nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna sareng janten saléngkah payun ti sésana. Sakumaha kakarék ngumumkeun, konsorsium ieu bakal kabuka pikeun perusahaan sanés anu badé nyumbang sumberdaya sareng pangalamanana di pikahareupeun, henteu diragukeun telepon bangun pikeun calon mitra ageung sapertos Apple, Intel atanapi Twitter anu, dina waktos ayeuna, sigana henteu resep.

Inpo leuwih: pakaya


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.