Jabra Elite 85t, di luhur kualitas audio sareng pembatalan noise

Jabra mangrupikeun perusahaan audio anu parantos ngiringan kami sareng produk pikeun kabutuhan sadayana pikeun waktos anu lami, kami nyarankeun yén anjeun ningali kana ulasan kami sateuacana pikeun kéngingkeun ideu. Kali ieu urang bakal pendak sareng salah sahiji produk anu paling "premium" tina sadayana anu diproduksi Jabra dugi ka ayeuna.

Headphone Jabra Elite 85t ngadukung alternatif Apple sareng Sony tanpa aya kompleksitas. Panggihan sareng kami Jabra Elite 85t ieu dina analisa jero ngeunaan kualitas audio sareng pembatalan noise aranjeunna, naha anjeun bakal sono? Pastina henteu.

Désain sareng matéri: Raos langkung ti éstétika

Jabra, sanaos nangtung pikeun kakuatan sareng kualitas perakitan produkna, sanés éta parantos kasohor ku desain estetika khususna. Alam ieu deui kagambar dina Jabra Elite 85t, headphone anu jauh tina paling éstétis dina pasaran. Sacara umum aranjeunna lumayan ageung sareng kandel, sareng henteu menonjol sabab khususna hampang. Dina hal ieu, kami parantos nyobian édisi anu ngagabungkeun nada hideung tambaga dina detil utama. Nanging, sadayana diukur di Jabra.

  • dimensi
    • Headphone: 23,2 x 18,6 x 16,2 mm
    • Kasus: 64,8 x 41 x 28,2 mm
  • beurat
    • Headphone: masing-masing 6,9 gram
    • Kasus: masing-masing 43,7 gram

Desain na didesain pikeun nyocogkeun kana ceuli urang sareng ngandelkeun dina éta. Sacara umum, aranjeunna pikaresepeun pikeun pangguna anu henteu "nolak" headphone dina-ceuli. Nanging, kuring kedah ngaku yén kuring henteu raoseun henteu sareng headphone ieu khususna, tapi sadayana anu aya dina format ieu, anu henteu mangaruhan mangaruhan analisis urang ogé. Ku cara kieu, singgetna, urang janten kacindekan yén Jabra Elite 85t ieu sanés headphone anu bakal hérang pikeun desain spektakulerna, tapi pikeun kualitas konstruksi sareng ergonomisna.

Konéktipitas sareng aplikasi

ieu Jabra Elite 85t gaduh konéktipitas Bluetooth 5.0, anu bakal ngabantosan kami pikeun ngadamel konéksi nirkabel otomatis pas urang nyandak éta tina kasus. Dina bagian ieu, operasi anu tiasa diarepkeun tina perusahaan. Kami ngagaduhan codec transmisi KTSP pikeun musik dina format "universal" sareng urang teraskeun AAC Apple sorangan pikeun nalika urang nganggo Mac, iPhone atanapi iPad. Kitu ogé, headphone na sacara lega cocog sareng sadaya jinis alat.

 

  • Aplikasi kanggo ios> link
  • Aplikasi Android> LINK

Aplikasi, anu sateuacanna urang diuji dina ulasan anu sanés, lumayan tambah.  Via Jabra Sound +, sayogi pikeun ios boh Android, anjeun bakal tiasa ngarobih seueur parameter tina headphone anu bakal ngajantenkeun pangalaman anjeun langkung lengkep. Aplikasi ieu mangrupikeun pendamping anu sampurna anu ngamungkinkeun kami ngarobih lima tingkat épéktip pikeun pembatalan noise, ogé anu  NgadangukeunTrhoug Pikeun ngirangan sora angin, pilih asistén sora, kamungkinan pikeun milari headphone urang sareng di luhur sadaya pembaruan sayogi dina App (dina video kami anjeun tiasa ningali éta dina aksi).

Kualitas audio

nu Jabra Elite 85t Éta mangrupikeun padamelan anu lumayan dilakukeun dina hal headphone True Wireless (TWS), dimana urang mendakan panyimpangan anu leres, henteu sapertos dina analisa urang. Éta tetep dina tingkat anu sami sareng sésana pesaing na di pasar nalika ngeunaan kisaran harga, tangtosna, éta anu sahenteuna anu tiasa diarepkeun.

  • Sedeng sareng luhur: Kami mendakan perwakilan anu hadé pikeun jinis ieu frékuénsi, kalayan kamampuan silih berganti antara hiji sareng anu sanésna, dinamisme sareng di luhur sadayana kasatiaan perkawis sora anu dikaluarkeun. Sora para panyanyi dina tés urang sareng Artic Monyet sareng Ratu parantos leres-leres diréproduksi.
  • Lemah: Dina hal ieu, Jabra panginten langkung "komérsial" ku nawiskeun bass anu saé pisan, leres pisan aranjeunna langkung resep dina sababaraha musik komérsial ayeuna, tapi aranjeunna jauh teuing kana kontén nalika urang ngalih kana batu.

Bisi wae, titik négatip ieu tina bass ningkat tiasa diungkulan ku cara nyaluyukeun kana ékualiser tina aplikasi. Éta leungit sigana yén aranjeunna parantos milih audio anu langkung "nungtut" nganggo codec aptX.

Sedengkeun pikeun telepon, Headphone ieu parantos nunjukkeun pamekaran anu saé pikeun interlokusi, kami parantos mastikeun yén henteu ngan ukur ngupingna ogé, tapi ogé kadéngéna kami jelas pisan, sanaos kaayaan angin sareng noise luar anu tiasa direngsekeun kalayan cemerlang.

Pembatalan sareng otonomi

Ngeunaan pembatalan noise, kudu dicatet yén kuring mendakan éta saé pisan sareng panginten kami tiasa nempatkeun éta diantara lima pembatalan noise terbaik alat True Wireless. Modeu HearThrough Éta nyumponan sarat, sanaos leres yén éta henteu ngahontal tingkat pesaing sareng modeu "transparansi" gaya AirPods Pro, tapi éta ngajawabna ku cara anu luar biasa. Pikeun panggunaan rutin, pembatalan noise na langkung ti cukup sareng éta minuhan sahenteuna naon anu dijanjikeunana.

  • Kalayan ngecas nirkabel Qi

Ngeunaan otonomi, sungut éta janji urang langkung ti lima jam playback musik dituluykeun bisi urang gaduh pembatalan noise salawasna on. Nanging, otonomi didefinisikeun ku langkung seueur tibatan éta, volume dimana urang nyusun deui konténna bakalan bakalan tiasa bénten-bénten, sareng kanyataanna nyaéta dina tés urang parantos kéngingkeun lima jam anu dijangjikeun ku Jabra. Pikeun ngeusi batre pinuh, urang bakal peryogi sakitar dua upami urang ngan ukur ngeusi batre headphone ngalangkungan kasus, bari ngecas sadaya alat peryogi waktos langkung 40 menit deui. Dina aspék definitif otonomi Jabra 85t mangrupikeun produk langkung ti cukup.

Pendapat editor

Jabra Elite 85t ieu anu anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon tina 229 euro Éta mangrupikeun produk kinerja tinggi anu katingali langsung dina persaingan. Aranjeunna nganteurkeun naon anu dijanjikeunana, tanpa diragukeun, tapi aranjeunna tetep kakurangan tambihan janten produk anu éstétis, anu tiasa ngajantenkeun sababaraha pangguna ngémutan deui pameseranna. Harga na mahal, tapi di sisi anu sanésna, kualitas sora na saé pisan, ogé ngabatalkeun noise na.

Élit 85t
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229
  • 80%

  • Élit 85t
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • ANC
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas audio spektakuler
  • Salah sahiji ANC pangsaéna dina pasaran
  • Otonomi hébat

Kontra

  • Desain résiko rendah
  • Abdi sono deui dukungan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.