Jabra Elite 7 Pro, tinjauan sarat téknologi [Review]

Hiji waktos deui na sakumaha anu kajantenan sateuacana sareng produk sanés tina firma terkenal ieu produk sora, Jabra melak alat anyar dina tabel analisis urang ku kituna urang tiasa nganalisis alatna kalayan jero sareng terang sagala ciri na.

Pendakan sareng kami anu énggal Elite 7 Pro, earbuds TWS kualitas luhur ti Jabra kalayan sénsor sensor sareng téknologi inovatif anu ngajantenkeun aranjeunna istimewa. Kami heran naha éta leres-leres patut bet dina desain anu tiasa dikenal deui sareng ningkatkeun kualitas sora sareng mikropon di luhur anu sanés. Perhatosan, sabab ku kami anjeun bakal tiasa mendakan sadayana rahasia na.

Bahan sareng desain

Jabra Elite 7 Pro ieu henteu ngagambarkeun renovasi desain anu khusus diperhatoskeun. Mimiti sabab sacara umum ngawariskeun tata ruang modél Jabra sateuacanna, kaduana kusabab palet warna ogé diwariskeun, diantarana urang mendakan: Abu / Hideung; Hideung sareng emas. Éta didamel utamina tina plastik hipu sareng kami gaduh tilu bantalan kalayan ukuran anu béda pikeun adaptasi ogé pikeun sadaya pangguna. Urang kedah nyebatkeun, leres, yén urang nyanghareupan headphone dina-ceuli, tah pad na nyandak kasohor khusus gél ceuli kalayan ketebalan anu béda ti luar gumantung kana ukuran sareng ujung anu langkung kerucut sareng buleud.

Aspék ieu kuduna henteu janten pelepasan pikeun pangguna anu ngagaduhan masalah nalika nganggo headphone dina-ceuli, anu sigana ngan wareg ku éta headphone kalayan épék sedot. Jabra Elite 7 Pro anyar ieu 16% langkung alit tibatan model samemehna sareng beuratna ngan ukur 5,4 gram, sahingga aranjeunna raoseun diwangun, enteng sareng dinamis.

Sanaos henteu gaduh sertifikasi khusus, Jabra mastikeun yén tahan ka cai sareng lebu, sahingga upami anjeun ngadaptar sareng Jabra Sound + perusahaan nawiskeun garansi dua taun ngalawan karusakan anu disababkeun ku debu sareng cai, sesah ditingkatkeun ieu, kusabab seueur merek anu nawiskeun tingkat résistansi anu béda dina alatna, nanging sababaraha sapertos Jabra wani nawiskeun garansi dina hal ieu. 

Pikeun ngomean desain aranjeunna nyarios yén aranjeunna parantos nganggo analisis 62.000 Ceuli saatos genep generasi pamekaran. Dina bagian luar headphone kami gaduh tombol fisik anu nyata pikeun ngabantosan kami nganggo éta kalayan raoseun. Dina hal ieu kasus muatan ngagunakeun a Palabuhan USB-C aya di daérah payun (henteu kantos ningali dina earbuds TWS sateuacanna).

Ciri téknis

Jabra parantos milih pikeun nyiptakeun deui na 100% téknologi nirkabel, Pikeun ieu aranjeunna nganggo Bluetooth 5.2, versi pangénggalna tina sistem putereun nirkabel anu paling umum di pasar. Beda sareng anu parantos kajantenan, ayeuna Jabra sareng anjeunna Elite 7 Pro ngamungkinkeun urang nganggo headset tunggal, tanpa kedah janten budak atanapi sasak antara duaan. Mangrupikeun fitur anu seueur pangguna parantos nungtut sababaraha taun ka pengker sareng yén Jabra siga anu nolak. Teu telat upami kabagjaan saé, sakumaha paribasa paling klasik.

Di jero headphone Jabra parantos milih pikeun na Sora MultiSensor, opat mikropon Advanced Sensor Voice Pick Up (VPU) pikeun masing-masing headphone. Éta diaktipkeun nalika éta bayuh sareng nganggo téknologi konduksi tulang pikeun ngirimkeun sora liwat geter dina rahang. Ku cara kieu aranjeunna ngadeteksi sareng ngabatalkeun sora angin sareng henteu ngaganggu pesen urang dina nelepon. Ieu, jujur, mangrupikeun sateuacanna anu paling penting anu kuring sanggup nyaksian dina headphone TWS nalika urang nyarioskeun pikeun ngajaga kualitas telepon, tanpa diragukeun dina aspek ieu kuring sigana tiasa nyanghareupan alat anu pangsaéna dina pasaran.

Pembatalan noise sareng kustomisasi

Sapertos model samemehna, Jabra teraskeun tarohan dina Pembatalan Noise Aktip (ANC) anu bakal ngamungkinkeun urang, ngalangkungan sababaraha panyaluyuan saderhana, pikeun ngaleupaskeun diri tina setrés sareng ningkatkeun produktivitas urang. Sakumaha kajadian sateuacanna, Jabra Elite 7 Pro ieu langsung linggih dina podium barengan FreeBuds Pro sareng AirPods Pratanapi numutkeun tés urang, sareng éta Jabra ngalakukeun pembatalan noise ieu kalayan saé, sanaos kami ngabayangkeun yén seueur hubunganana sareng panggunaan bantalan sareng desain anu khas na.

Kami gaduh jalan Kadéngé anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo mikropon internal pikeun nyandak sora sareng baranahan sacara selektif. Kabeneran ieu tina modeu sakitar Éta tiasa dianggo kalayan saé, tanpa teuing kamampuan, tapi urang anu henteu resep pisan pembatalan noise ieu, éta ngajantenkeun urang kaluar tina jalan. Urang bakal tiasa ngatur sadaya ieu ngalangkungan aplikasi Sora +.

Dina hal ieu, Jabra Elite 7 Pro bakal ngagaduhan sababaraha sambungan (hal anu bakal sumping sareng pembaruan parangkat lunak engké) sareng cocog sareng sadaya asistén sora utama Ti pasar.

Kualitas audio sareng otonomi

Hal anu paling relevan ngeunaan jenis headphone ieu henteu diragukeun kualitas sora sareng di mana Jabra gaduh sakedik persaingan.

  • Sedeng sareng luhur: Kami mendakan gambaran anu saé tina jinis frekuensi ieu, kalayan kamampuan silih berganti antara hiji sareng anu sanésna, dinamisme sareng di luhur sadayana kasatiaan ngeunaan naon anu urang ngarepkeun nguping.
  • Lemah: Dina hal ieu, Jabra henteu ngalakukeun dosa "komérsial" nawiskeun bass anu dipersonalisasi pisan.

Dina hal otonomi, Jabra Éta ngajangjikeun kami 8 jam otonomi (anu parantos kajantenan) sanajan Pembatalan Noise Aktif diaktipkeun, anu bakal dugi ka 30 jam upami urang ngagaduhan tuduhan dina kasus ieu. Kasus ieu bakal nyayogikeun kami muatan gancang anu nyayogikeun langkung ti hiji jam panggunaan ngan ukur lima menit ngecas, Nanging, kumargi urang henteu ngagaduhan seueur inpormasi perkawis éta, kami henteu tiasa ngémutan sabaraha lami waktosna muatan pinuh.

Pendapat editor

Sakali deui Jabra parantos ngabuktikeun yén éta tiasa ngajajar langsung hulu dina rarancang bari terus nawiskeun produk kalayan kualitas sora anu relevan sareng téknologi pang anyarna. Upami éta produk anu diproduksi ku Apple, Samsung atanapi Huawei, urang pastina bakal nempatkeun éta dina sadayana headphone TWS, sareng éta kedahna kumaha kuduna.

Jabra Elite 7 Pro ieu hargana 199,99 euro, sareng harga na tiasa janten titik négatip utami dibandingkeun saingan. Sayogi ti tanggal 1 Oktober di titik-titik jual utama.

Élit 7 Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
199,99
  • 80%

  • Élit 7 Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas sora kualitas luhur
  • Aplikasi kumplit sareng leres dilaksanakeun
  • ANC saé sareng otonomi saé

Kontra

  • Rarancangna teras-terasan janten Jabra
  • Harga nyandak aranjeunna jauh ti kompetisi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.