Evil Dead: The Game, napas hawa seger pikeun genre [Analisis]

Jahat Dead mawa nepi ka tanggal ayeuna hiji saga sagemblengna isin nu inevitably reminiscent tina hiji Sam Raimi ditarik kaluar tina hat-Na jeung trilogy film na di eighties, ditambah hiji panungtungan di 2013. Campuran sampurna antara gore jeung humor hideung nu sigana teu leungit hakekat na, teuing kirang geus Isro kaluar tina gaya.

Kami turun ka kadali sareng Evil Dead: The Game dina édisi PS5 na sareng kami nyarioskeun ka anjeun kumaha mahluk-mahluk di dunya tunduk kana kamampuan urang. Panggihan kalawan kami kaulinan panon-catching ti Saber Interactive kalawan harga sedeng sarta multi-platform.

Sanajan kitu, dina genre sakumaha inexhaustible sakumaha survival, janten hese neangan napas tina hawa seger Evil Dead: The Game terang kumaha tangtangan anjeun, tanpa ngajantenkeun hésé teuing pikeun anjeun, tapi cukup pikeun nyieun atraksi nu ngajaga anjeun dina hareupeun televisi (atawa monitor) pikeun lila. Dina kasus kami, kami parantos ngamangpaatkeun versi generasi anyar pikeun PlayStation 5 (PS5) anu katingali saé sapertos anu dipiharep tina konsol, tina segi fluiditas, interpretasi skenario sareng, paling luhur, waktos ngamuat.

ngahormat saga

Evil Dead: The Game evokes dina detil sarta latar tukang sakabéh arah video game, ngagambarkeun monster jeung karakter nu urang bisa niténan sapanjang sakabéh runtuyan pilem. Tapi éta henteu ngan ukur didinya, sabab para peminat anu paling kuat dina genre sareng karya Sam Raimi bakal mendakan klaimna sugema sabab seueur setélan anu paling ikonik tina film anu disebatkeun diwakilan satia.

Pikeun bagian na, ngembangkeun aksi reliably synthesizes hakekat saga, ngagabungkeun teror, aksi tanpa saparapat jeung humor "hideung". Dina hal ieu, éta mantuan pisan yén Bruce Campbell (maén Ash Williams), kitu ogé aktor séjén geus bisa jadi bagian tina video game tanpa aya jinis reticence sateuacan pasar, anu kadang sigana hoyong nyerep persis bioskop.

Jelas Saber Interactive geus nempatkeun daging dina grill kalawan niat ngahargaan saga, utamana dina tantangan solo.

Nu jéntré, inferiority nu urang sangsara di titik nu tangtu dina ngembangkeun carita jeung aksi, kakurangan sumberdaya jeung loba elemen séjén, nyieun sensasi deukeut jeung survivor horor has sagas saperti Resident Evil, kumaha oge, s.e bakal robah jadi frustasi jeung amarah dina kasempetan nu tangtu. Dibikeun kesederhanaan ekstrim anu seueur pidéo pidéo ayeuna, kami ampir ngahibur ningali tangtangan anu Evil Dead: The Game nyababkeun urang dina hal ieu.

Ngungkulan tantangan ngawarah ku versi individu game Ieu téh decisive mun bisa ménta karakter anyar atawa unsur nu masihan leuwih harti carita, jadi pilihan nu urang teu bisa malire.

A online geulis pikaresepeun

Dina modeu multiplayer pihak ngurangan, jadi mun nyarita, ka combats antara opat pamaké kalawan karakter béda, sarta Siluman Kandarian. Tujuan pamungkas nyaéta ngancurkeun Necromnomicon, tapi éta moal mungkin tanpa ieu:

  • Manggihan tilu bagian tina peta
  • Keris
  • Hiji kaca ti Necronomicon

Kanggo sadayana ieu, urang kedah ngalawan gerombolan, skenario anu pinuh ku karakter anu ngan ukur niat pikeun ngarusak moral urang, sanajan kasusah diaksés na malah kali nalika anjeun ngan saukur boga pilihan tapi kabur kawas pengecut a. Tong hariwang, éta bakal ngarugikeun anjeun "maot" sababaraha kali pikeun ngartos yén aranjeunna nyarios: Kuburan pinuh ku kawani. Kadang strategi inevitably bakal ngaliwatan lomba.

Sakali dina ngilikan keris urang bakal bisa ngéléhkeun Dark Ones nu ngajaga "Tome", nu urang neruskeun ngancurkeun sakali gerombolan geus nolak ... Kumaha urang bakal ngalakukeun eta? Tetep waktu nu tangtu dina posisi. Éta sigana gampang upami sadayana henteu disiapkeun sacara saksama pikeun anjeun tarung.

Dina mode online urang tiasa milih opat kelas anu mungkin, di mana urang bakal boga karakter tangtu tina saga nu. Kami bakal gaduh dukun, versi Ash anu ngirangan kasieun pikeun ningkatkeun réspon kami sareng seueur deui.

Sieun, ku jalan kitu, mangrupikeun mékanik anu pikaresepeun anu nambihan dosis kagilaan anu sanés pikeun kaulinan. Lamun urang méakkeun loba waktu gelut, di luar sumber cahaya, manéhnaBar kasieun karakter bakal naék sareng kontrolna bakal kusam, ngajantenkeun aranjeunna rentan ka ilikan sétan. Tong hariwang, urang gaduh rupa-rupa alat pikeun ngeureunkeunana, sanaos Iblis tungtungna parantos ngarebut pasangan urang.

maén salaku Iblis

Kolaborasi nalika perang, distribusi kelas anu leres sareng ngalaksanakeun tindakan ngahijikeun saolah-olah éta tarian bakal janten kaputusan pikeun kasuksésan pertandingan.

Di sisi séjén, sétan Kandarian bakal dikawasa ku pamaén séjén (saingan), anu tujuan pamungkas nyaeta ngajaga Necronomicon jeung lamun mungkin, maéhan sakabéh dikawasa "manusa" karakter. Jang ngalampahkeun ieu, urang bisa ngapung sabudeureun panggung, nyetel bubu pikeun aranjeunna, mibanda elemen kaulinan kayaning kandaraan atawa minions, sarta leuwih. Ku cara kieu jMaén salaku lalaki goréng dina pilem teu ukur ngajadikeun rasa saeutik leuwih, tapi ogé tremendously lucu. 

Pendapat editor

Di sisi séjén, kaulinan nalangsara ti keur repetitive dina modeu online di momen dibere setelan unik sarta mékanika. Ogé, maén salaku Iblis janten bit leuwih hese lamun urang hayang ngahontal kasuksésan, sarta rarasaan kontrol bisa ningkat, utamana dina pangalaman pamuter tunggal.

Di sisi séjén, adaptasi franchise jeung diajukeun salaku hiji kaulinan multiplayer asimétri cukup metot. Kaulinan boga gawé pikeun ngalakukeun, utamana lamun datang ka keur fed leuwih eusi, najan Saber Interactive geus dikonfirmasi roadmap na, ngembangkeun sarta apdet. harga mimiti, ti ngan 39,99 euro ngajadikeun eta rada metot. Anjeun undoubtedly bakal bisa ngarasakeun kaulinan alus jeung babaturan anjeun, dimana koreografi bakal decisive pikeun minuhan tujuan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.