Roidmi F8 Lite, kakuatan sareng serbaguna dina harga anu saé

Roidmi parantos ngaluncurkeun pembersih vakum tanpa kabel F8 Lite anyar na, modél anu mirip pisan sareng "lanceukna" na, Roidmi F8 Storm anu suksés, tapi ku harga anu langkung terjangkau. Kalayan desain anu ati-ati pisan, serbaguna ageung hatur nuhun kana béda-béda sirah anu kalebetna, gampang digunakeun sareng otonomi anu hébat sareng kakuatan nyeuseup, ieu Roidmi F8 Lite janten salah sahiji rujukan dina katégori na upami urang ningali nilaina artos. Kami parantos nyobian sareng kami nyebatkeun kesan kami.

Desain anu saé sareng fungsional

Roidmi parantos milih tetep desain anu sami dina F8 Lite ieu sapertos dina F8 Storm, anu sigana mah suksés pikeun kuring. Éta tukang beberesih vakum tanpa kabel, tanpa desain "luar bumi" sababaraha merek sanésna, kalayan garis anu sober pisan sareng desain modéren sareng minimalis di mana urang ngagaduhan elemen anu urang peryogikeun, tanpa frills salajengna. Aranjeunna parantos nambihan warna biru "Sky Blue" anu masihan tampilan langkung santai, tapi upami henteu, sesah ngabedakeun antara dua modél.

Tapi dina jenis utensil ieu, desainna henteu kedah kompromi pungsionalitas alat, sareng éta pasti naon anu parantos aranjeunna pikahontal dina vakum ieu. Desain modéren na ogé sampurna pikeun nyepeng vacuum cleaner tina posisi mana waé berkat cecekelan 270º anu ngamungkinkeun anjeun nganggo éta salaku vacuum cleaner konvensional, lebetkeun kana juru anu paling henteu tiasa diaksés sareng sadayana ieu tanpa ditungtut ku taktak atanapi pigeulang ngarareunah. Éta ogé kasuksésan pikeun méréskeun "pemicu" klasik modél sanésDi dieu tombol dihurungkeun, sareng tombol anu sami mareumanana, kalayan tombol sanés kanggo modeu "turbo". Nalika éta nyeuseup, ngalihkeun leungeun anjeun dina cekelan sapinuhna sacara bébas pikeun mindahkeun vacuum cleaner, anjeun henteu kedah mencét sareng nahan nanaon.

Kit lengkep sareng Spesifikasi Premium

Janten modél "Lite" hartosna ngalakukeun tanpa sababaraha fitur anu dicakup ku model "Top" (F8 Storm), tapi ulah salah sabab anu penting tetep dijaga. Kit anu kalebet dina kotak kirang kumplit, éta leres, tapi éta kalebet naon anu anjeun leres-leres butuhkeun 99% waktos: sirah utama kalayan extender na pikeun ngajantenkeun salaku pembersih vakum di lantai, sirah anu langkung alit pikeun dianggo dina kasur, korsi mobil, korsi sareng rohangan anu langkung alit, saringan tambahan pikeun anu parantos kalebet unit utama, dasar sareng carjer.

Sirah utama kaasup rol puteran standar, ditukeurkeun, sareng anu ngabersihkeun ku pembersih vakum ieu langkung teleb tibatan pembersih vakum normal anu ngan ukur nyerep kokotor. Kami sono kana sikat microfiber kadua dibandingkeun sareng F8 Storm, sareng lampu LED dina sirah pikeun nyorot tempat-tempat anu langkung parah, sapertos handapeun ranjang. Mobilitas sirah ngamungkinkeun vakum muterkeun ku pulas saderhana pigeulang, Ngajantenkeun aksés ka juru langkung gampang, ogé ngajantenkeun langkung gampang mindahkeun antara suku samet. Kalayan unit utama beurat na nyaéta 2,4Kg, anu janten 1,3Kg nalika dianggo salaku cleaner vacuum handheld.

Motor siklik digital na dugi ka 80.000 révolusi per menit masihan kakuatan nyeuseup hébat, sareng batré bawaan na ngamungkinkeun anjeun nganggo vacuum cleaner dugi ka 40 menit nganggo modeu normal. Upami anjeun nganggo modeu "Turbo", otonomi na turun janten 10 menit. Modeu vakum normal langkung ti cekap pikeun kaseueuran kasempetan, ngantepkeun modeu "Turbo" kanggo kagunaan anu khusus pisan, janten otonomi pembersih vakum langkung ti cukup pikeun mérésan lantai normal. Ngeusi ulang tina vacuum cleaner lumayan gancang tina nol dugi ka 100 dina ngan ukur dua satengah jam. Indikator LED ngamungkinkeun urang terang batréna sésana sepanjang waktos.

Hatur nuhun kana pangrojong magnét kami tiasa ngantepkeun vacuum cleaner ditugaskeun janten siap iraha urang meryogikeunana, sareng desain na ngajantenkeun teu ningali masalah, janten nalika anjeun meryogikeunana, aksés na langsung. Tungtungna, alat-alat ieu tiasa ditingali atanapi anjeun lirén nganggo éta kusabab teu puguh anu kedah dipilari, dipasang, jst. Pikeun ieu sadayana urang kedah nambihan a maju opat sistem saringan, kalayan filter HEPA sareng spons anu tiasa nyerep partikel PM-O3, Kalayan urang tiasa ngaleungitkeun 99% tina alergen tina permukaan anu diseuseup, mulihkeun hawa anu parantos murni ka lingkungan. Upami batur alérgi kana mites di bumi, aranjeunna bakal terang kumaha nganalisis spésifikasi ieu cekap.

Beberesih saderhana sareng perawatan

Sakali kami ngalaksanakeun tugas-tugas ngarusak urang tiasa neraskeun ngosongkeun bakna. Teu aya jinis kantong di dieu, ngan ukur saringan anu urang kedah bersihkeun sahingga hirupna salami mungkin (anu sanés kalebet kana kotak). Tangki beberesih ngagaduhan kapasitas pikeun panggunaan lengkep sareng pengosonganana dilakukeun ku cara muka sampéan handap. Janten tank transparan urang tiasa ningali langsung upami perlu dikosongkeun atanapi henteu sareng waktu kirang ti menit ngaleupaskeun waduk, suwung teras disimpen deui dina tempatna.

Salaku tambahan, pembongkaran sadaya bagian pikeun meresihan alat anu leres kedah dilaksanakeun sacara périodik, gumantung kana panggunaanna. Mangrupikeun prosedur saderhana anu ngan ukur peryogi sakitar lima menit sareng nyéépkeun vacuum cleaner janten sampurna pikeun teras-terasan nganggo éta sadidinten. Teu aya alat anu diperyogikeun, sareng desain bagian anu béda ngamungkinkeun duanana ékstraksi sareng panempatanana anu leres saderhana pisan bahkan pikeun tempat bumi di bumi.

Pendapat editor

Roidmi F8 Lite vacuum cleaner parantos tiasa dilakukeun tanpa sababaraha elemen pikeun nurunkeun biaya pembersih vakum, tapi henteu kedah motong deui naon anu saleresna penting. Sanaos eusi kotakna henteu lengkep sapertos dina modél Storm F8, bédana harga hartosna yén pikeun seueur pangguna modél Lite ieu langkung seueur tibatan anu diarepkeun na. Kakuatan nyeuseup anu hébat, penanganan anu saderhana pisan sareng fitur anu hébat ngajantenkeun éta salah sahiji panyeuseuh vakum tanpa kabel kalayan nilai anu paling saé pikeun artos di pasar. Éta ogé ngagaduhan garansi 5 taun pikeun motor sareng 2 taun pikeun komponénna. Harga na di Amazon nyaéta € 199 (link) anu ogé titik penjualan resmi Ziclotech, distributor resmi na di Spanyol sareng ku sabab éta kami bakal ngagaduhan jaminan resmi.

roidmi F8 Lite
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • roidmi F8 Lite
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Désain sareng gampang dianggo
  • Kakuatan nyeuseup
  • Teu aya pemicu pikeun operasi
  • Garansi 5 taun dina motor

Kontra

  • Teu aya lampu dina sirah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.