Naon Litecoin

Naon Litecoin sareng kumaha mésér Litecoin?

Litecoin mangrupikeun mata uang digital point-to-point (P2P) dumasarkeun kana parangkat lunak kabuka. Pilarian terang kumaha sareng dimana ngagaleuh Litecoins aman dina basa Spanyol.