LG

LG V20 moal dijual

LG V20 moal dugi ka pasar Éropa atanapi sahenteuna éta mangrupikeun maksud munggaran LG pikeun andalannya anu anyar anu ngagaduhan Android 7.0.

Google

Fuchsia OS naon anu énggal ti Google?

Fuchsia OS mangrupikeun nami anu parantos muncul dina hubungan sareng Google sareng Internet of Things, tapi naha éta leres-leres bakal ngagentos Android sareng Google?