Kaulinan motor anu pangsaéna pikeun PC

Kaulinan vidéo motor pasti aya anu paling populer di kalangan anu paling fanatik ngeunaan kagancangan sareng adréninin, diantara anu paling sering diputer nyaéta kaayaan pidéo kaayaan mobil, tapi kumaha upami anu urang pikahoyong nyaéta ngabongkar sadayana ketegangan urang dina bagian tukang motor? Kami ngagaduhan seueur pilihan nalika milih kaulinan mana anu kedah dimaénkeun, tapi jelas langkung handap tina katalog anu kami mendakan dina hal video game balap mobil.

Kami gaduh sababaraha jinis tina sababaraha conto anu aya, sabab urang gaduh ti simulator kajawaraan dunya motor, dugi ka motorcross, dimana luncat ageung sareng gésér dina leutak menonjol. Dina hal ieu, periferal anu dipilih pikeun maénkeun nyaéta kadali jarak jauh, kusabab setir sanés anu paling cocog pikeun nyetir motor, sareng sesah kéngingkeun réplika motor nganggo swingarm pikeun panggunaan domestik. Dina tulisan ieu kami bade ngajentrekeun anu mana anu pangsaéna kaulinan motor pikeun PC.

MotoGP 21

Ieu mangrupikeun simulator motor dumasar kana MotoGP World Championship, sareng réplika anu sami tina gunung anu urang tingali dina kajawaraan asli sareng pengendara anu sami, sabab mangrupikeun saga taunan éta lumayan teras-terasan antara versi, janten kami milih vérsi anu kami milih midangkeun bakal sami pisan. Tangtosna, éta nunjukkeun yén studio ngupingkeun para penggemarna, tah urang bakal ningali dibenerkeun seueur kasalahan anu ditingal dina angsuran sateuacanna, sajaba ti tampilan grafis anu diperbarui.

Sanaos kabuktosan, asét pangageungna tina pidéo ieu nyaéta leres-leres sadaya kontén visualna resmi, berkat lisénsi Piala Dunia na, urang bakal ngagaduhan tim, pilot, motor sareng sirkuit asli. Ieu sanés ngan ukur pikeun dunya kelas perdana, urang ogé ngagaduhan sadayana anu tiasa urang tingali dina Moto2, Moto3 sareng 500cc dua-stroke sareng MotoGP anu bersejarah opat-stroke atanapi modeu MotoE anyar.

Kami ogé nyorot modél karir lengkep anu ngamungkinkeun kami asup pikeun tim nyata atanapi nyiptakeun modél kami. Daripada janten suksesi balapan tanpa insentif, salian ti bersaing, urang kedah ngatur sagala rupa aspék karir profesional urang salaku pilot, kalebet sponsor, panandatanganan tanaga atanapi mekar gunung urang.

Modeu online

Kami gaduh modeu online pikeun dua belas pamaén anu parantos diintegrasikeun sareng tiasa dinikmati ku modeu anu béda, sapertos ngabantah kompetisi publik sareng swasta atanapi bahkan milih bersaing dina usum anyar eSport. Sadaya ieu nganggo server khusus anu ngajamin disposisi optimal pikeun muter tanpa lag. Kaulinan ieu sacara progresif diénggalan ku pangembangna janten ningkat sareng masing-masing tambalan.

MXGP 2020

Kaulinan Motocross anu tungtungna ningali cahaya sanaos pandemi éta, gimna ngajaga sadayana kautamaan anu sateuacanna tapi ningkat sacara substansial dina bagian grafis. Éta mangrupikeun gim anu pangpayunna urang tiasa maénkeun salaku Jorge Prado, pilot Galicia anu ngawakilan Spanyol dina pertandingan. Sora sakurilingna saléngkah deui sareng ngahasilkeun deui sora motor sapertos anu teu kantos sateuacanna sapertos sora sareng dorongan masarakat ka pilot.

Kumaha carana tiasa sanésna, kaulinan ieu kalebet 19 sirkuit anu ngawangun usum 2020 saatos kalebet Lommel sareng Xanadu sacara rinci. Kami parantos tiasa nganggo 68 pengendara kategori béda, ti 250cc dugi ka 450cc ogé langkung ti 10.000 objék resmi pikeun ngahususkeun sadaya éstétika sareng kinerja motor urang.

Éta henteu jauh katinggaleun dina hal modus gim kaasup klasik Karir, Grand Prix, Percobaan Waktu sareng Kajuaraan. Dina modeu lintasan tujuan urang bakal mimitian ti anu panghandapna sareng pilot urang nyalira anu bakal kami sesuaikeun sareng karesep urang sareng kami bakal kéngingkeun pangalaman sareng sponsor pikeun naék ka luhur.

Modeu online

Modeu multiplayer henteu tiasa leungit, ningkatkeun bagian ieu kalebet tungtungna server dedicated. Ieu ngamungkinkeun pikeun langkung seueur game cairan tanpa lag anu pikasieuneun anu ngancurkeun balapan. Urang ogé ngagaduhan modeu Diréktur Balapan pikeun nyiptakeun turnamén urang nyalira sareng nyalabarkeunana langsung ku masihan kaméra.

Numpak 4

Saga tina panyipta MotoGP anu nawiskeun visi anu béda ngeunaan balap motor, narik pikeun visi anu kirang serius. Hayu urang sebutkeun yén éta mangrupikeun motor turismo tina motor, bet dina simulasi nganggo ampir motor jalanan anu urang bayangkeun.

Dina angsuran kaopat na urang mendakan a tampilan grafis anu didesain ulang anu bakal dieusian pikeun konsép PS5 sareng Series X generasi saterusna ogé PC anu paling kuat. Pikeun kahiji kalina urang bakal nyaksian cuaca dinamis anu diarepkeun, anu bakal ngamungkinkeun urang ngamimitian kaulinan ku langit mendung sareng mungkas hujan ageung. Siklus wengi sareng siang ogé kalebet janten urang tiasa ngamimitian balapan siang sareng béréskeun di magrib.

Modeu gim henteu bénten-bénten pisan sareng anu sateuacanna sareng éta nyaéta urang mimitian dina modeu karir dimana pilihan kahiji urang nyaéta liga régional anu kami niat badé debut salaku profesional. Gumantung kana naon anu urang pilih, urang bakal balap dina hiji atanapi sirkuit sanés anu urang kedah lulus tés anu sanés pikeun naék. Gim anu nungtut dina hal playability sareng nawiskeun seueur réalisme tapi ogé kasusah anu cukup luhur upami urang hoyong nanganan gunung kalayan gancang.

Kami gaduh garasi sareng artos anu tiasa kami anggo nalika maju dina pertandingan, tujuan kami nyaéta pikeun ngeusian garasi ieu ku motor tina sadaya perpindahan sareng ningkatkeun aranjeunna maksimal. Nalika urang maju dina gim éta urang bakal nyohor diri sareng ieu bakal masihan urang kasempetan pikeun luncat kana liga dunya sareng SuperBikes dunya.

Katalog motor ngahontal gambar tina 175 resmi Moor ti 22 pabrik anu béda, ti taun 1966 dugi ka ayeuna. Di sisi séjén kami mendakan kekalahan 30 sirkuit nyata, didamel deui janten kacapean. Bagéan grapik parantos diurus kalayan ati-ati pisan, diitung dina scanning laser 3d pikeun kadua gunung sareng pilot. Animasi pengendara sareng motor anu gerak sacara réalistis, ngajantenkeun jelas waktos sareng perawatan anu parantos dikhususkeun kana bagian visual.

Modeu online

Gim ieu ngagaduhan modeu online anu cukup saderhana sareng sababaraha modeu gim, tapi éta bakal janten tes litmus anu tangguh pikeun nunjukkeun saha supir pangsaéna dina lomba kalayan 12 pamaén internasional. Sajumlah modeu anu langkung seueur anu leungit, ogé modeu multiplayer layar split lokal.

Naon anu kedah diapresiasi nyaéta kami gaduh dédikasi anu sérver, janten fluidity sareng kualitas permainan bakal optimal. Sacara umum multiplayer saé sareng tiasa leres, sanaos urang kéngingkeun rasa pait upami urang tumut kana ruang lingkup judul sareng perawatan anu parantos dipasihkeun kana sésa bagian.

Monster Energy Supercross

Gimcross motocross tinangtu disponsoran ku mérek inuman Monster dimana urang mendakan pengendara, sirkuit sareng tim resmi kajawaraan Amérika. Hal anu menonjol diantara anu sanésna nyaéta tingkat kustomisasi anu luhur anu urang mendakan dina judul ieu. Urang tiasa milih antara desain anu béda, mérek, warna hélem, kacamata, sapatu bot, pelindung, stiker ... Sakali séri alang-alang parantos réngsé, urang bakal tiasa ngerjakeun tujuan urang pikeun ngahontal puncak.

Kami nyanghareupan kaulinan anu tanpa janten simulator murni, sanés arcade lengkep, janten nuturkeun tutorial anu taliti bakal ngabantosan pisan urang nalika nyetir. Teu aya modeu kasusah, janten kurva kasusah bakal janten progresif, ti mimiti teu gampang meunang balapan, tapi hal-hal bakal janten parah nalika urang maju. Éta moal gampang pikeun ngajaga sapédah ogé, maka éta bakal umum pikeun urang nabrak taneuh kalayan salah perhitungan.

Kami ngagaduhan modeu anu disebut Komplek, dimana kami mendakan bentang dumasar kana pulau-pulau Maine, dimana kami bakal ngaraosan nyetir gratis kilométer pikeun nguji kamampuan urang. Urang ogé ngagaduhan sababaraha sirkuit SuperCross sareng salah sahiji MotoCross dimana anjeun tiasa ilubiung sareng réréncangan.

Bagéan grafis gumantung kana PC anu urang gaduh, tapi upami urang gaduh mesin anu saé, urang bakal ngaraosan balapan cairan kalayan grafik anu lumayan, tékstur sareng waktos dimuat parantos ningkat. Nyebatkeun khusus pikeun fisika motor sareng khususna lagu. Sababaraha sirkuit gaduh permukaan anu leueur, dimana sapédah kami bakal ngantunkeun jalur na sareng nyemprotkeun leutak. Grafikna dibarengan ku soundtrack anu saé, anu nyorot kana batu sareng sora anu pikasieuneun tina pipa knalpot.

Modeu online

Ieu dimana urang tiasa mendakan kirang berita, kumargi modeu multiplayer ieu henteu seueur robih dibandingkeun sareng anu sateuacanna, tapi urang tiasa ngaraosan lomba kalayan 22 pamaén. Kaulinan ngagaduhan sérpér anu khusus anu bakal nyingkahan sangsara lag atanapi pareum upami sambungan urang ngamungkinkeun. Urang tiasa nyusun kajawaraan di antara masarakat ku modeu Diréktur Balapan, dimana urang bakal janten panitia sareng urang bakal tiasa nyebarkeun kajawaraan dina kualitas luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.