Kaulinan némbak pangsaéna pikeun PC

Upami sagala jinis menonjol dina platform PC anu sanés, nyaéta Shotters (shooting games). Éta aya dina platform ieu dimana kaulinan ieu biasana dieksploitasi, gaduh katalog ageung sadayana, boh di jalma kahiji sareng ka jalma katilu. Urang ogé tiasa mendakan pertandingan kalapa, dimana aspék online nambihan beuratSeueur kaulinan online éta anu tiasa urang tingali di Esports. Maénkeun ku keyboard sareng mouse masihan seueur rohangan pikeun diperbaiki, kumargi tujuan nalika ngalih janten langkung gampang.

Dina genre kaulinan némbak, urang mendakan anu has sareng modeu kampanye, dimana carita anu hadé dibarengan ku urang, anu saing pikeun pertandingan tim, dimana kerjasama sareng réréncangan penting pisan pikeun dimeunangkeun, atanapi perangna royale, dimana mendakan tim pangsaéna dina peta ngabantosan urang kéngingkeun pertandingan, duanana nyalira ogé sareng anu sanés. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun kaulinan némbak pangsaéna pikeun PC.

Panggilan Kawajiban: WarZone

Éta moal tiasa leungit di luhur mana pun, Call of Duty parantos berhasil nyiptakeun gim anu teu acan pernah sateuacanna ningkatkeun naon anu ditingali sareng Blackout in Call of Duty Black Ops 4. Peta ageung dumasar kana peta Modern Warfare 2 kalayan lega kalayan 150 pamaén silih buruan dugi ka anu terakhir. Gim ieu ngagaduhan sababaraha modalitas, diantarana urang tiasa maén masing-masing, duos, trios atanapi quartet, ngawangun tim sareng rerencangan urang ngalangkungan internét. Gim ogé nawiskeun kami sababaraha modeu gim akhirna dina bentuk kajadian, sapertos Lebaran atanapi Natal.

Kaulinan ieu maénkeun cross-platform, janten upami urang aktipkeun urang bakal ngiringan ngempur sadaya platform anu judulna sayogi, ieu mahluk PC, PlayStation4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S. Upami urang henteu hoyong nyebrangan pertandingan pikeun nyaimbangkeun skala urang tiasa mareumanana iraha waé. Hal anu paling saé pikeun judul ieu nyaéta gratis, nawiskeun pangmayaran dina aplikasi kanggo mésér kulit senjata atanapi karakter. Anu penting nyaéta pamayaran ieu henteu nawiskeun kaunggulan naon waé, urang ogé tiasa mésér perang perang pikeun € 10.

DOOM abadi

Sekuel langsung tina reboot anu unggul tina saga anu dirilis dina 2016 anu dikembangkeun ku ID Software, dimana éta nyayogikeun nawiskeun kombinasi pangsaéna speed, edan sareng seuneu anu mungkin. Gim ieu menonjol pikeun aspék peroranganna anu nawiskeun kami tempur spektakuler ngalawan mahluk ti alam dunya dimana hal anu paling luar biasa nyaéta kumaha brutalna aranjeunna, kusabab Gore anu ditawarkeunana. Dina DOOM Langgeng, pamuter nyandak peran pameuncit maot (DOOM Slayer) sareng urang balik deui pikeun males dendam ngalawan pasukan naraka.

Kaulinan ogé menonjol pikeun soundtrack anu luhung sareng bagian visual anu ngaleungitkeun hiccup paduli platform dimana urang maénkeun éta, tapi dina PC éta dimana urang tiasa ngaraosan éta dina sadaya kamahéranna, nganggo Framerate anu luhur pisan dina monitor 144Hz.

Kéngingkeun tawaran DOOM Langgeng dina Amazon dina tautan ieu.

Fortnite

Teu diragukeun salah sahiji gim anu paling populér di taun-taun ayeuna, éta parantos janten fenomena anu leres, kaulinan anu dilakukeun ku sepuh boh anu anom. Éta mangrupikeun Battle Royale dimana tim atanapi pamuter anu terakhir nangtung meunang. Urang kedah ngajajah peta ageung na dina milari pakakas pikeun ngalawan musuh. Sapertos WarZone, éta maénkeun crossover janten duanana PC atanapi konsol tukang maén bakal maén babarengan upami aranjeunna milih.

Fortnite pinunjul ti sésana Battle Royale pikeun éstétika anu animasi sareng sudut pandang jalma katilu na, éta ogé ngagaduhan sistem pangwangunan anu masihan seueur rupa-rupa pikeun midangkeun éta. Upami anjeun milarian kaulinan anu pikaresepeun pikeun dimaénkeun di perusahaan, kalayan estetika anu kirang serius, éta pasti mangrupikeun pilihan anu hadé. Gimna gratis, éta ngagaduhan beuli dina aplikasi ngalangkungan mata uang virtual anu urang kedah anggo sateuacanna. Urang ogé tiasa kéngingkeun battle pass pikeun kéngingkeun ekstra-tambahan dumasar kana maénkeunnana.

Halo: Nu Master Kapala Koléksi

Master Chief mangrupikeun ikon Xbox sareng ayeuna sayogi pikeun sadaya pamaén PC, kasempetan pikeun maénkeun saga Halo sadayana. Paket anu kalebet Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 sareng Halo 4. Sadayana kalayan résolusi anu langkung saé sareng kinerja anu ningkat, gim nganggo modeu pamuter tunggal anu jero, pikeun nikmati salah sahiji sagas pangsaéna anu dikembangkeun ku Microsoft nyalira.

Salaku tambahan, Microsoft parantos ngalebetkeun sajumlah seueur pangladén khusus pikeun multiplayer, gimna maén silang antara Xbox sareng PC, janten moal aya kakirangan pamaén pikeun gim anjeun. Kalayan sudut pandang jalma kahiji sareng sababaraha musuh alien anu bakal nempatkeun kami kana tali sareng midangkeun anu pikaresepeun pisan.

Kéngingkeun Halo: Kumpulan Master Chief dina harga pangsaéna dina Steam ngaliwatan ieu link.

Katumbiri Genep: ngepung

Kaulinan séjén anu menonjol pikeun sisi kalapa na, éta mangrupikeun angsuran pangénggalna ti siki Tom Clancy's Rainbow Six saga, anu kalebet mode pamuter pamuter tunggal, kooperatif sareng 5 v 5. Dumasar kana perang antara pulisi sareng teroris, samentawis Teroris netep dina struktur, tim pulisi kedah ngalengkepan ku gaya razia anu béda. Kaulinan ieu ngagaduhan tilu puluh kelas dibagi ku kabangsaan, masing-masing khususna pikeun jinis senjata atanapi kaparigelan.

R6 ngaraosan salah sahiji komunitas PC anu paling kuat, museurkeun beurat na anu pangageungna dina sisi online sareng Esports. Saprak diluncurkeun taun 2015, gim ieu henteu lirén nampi pembaruan gratis sareng musim anu masihan hirupna teu aya watesna, salian ti ngagentoskeun sababaraha bug anu timbul atanapi gangguan tina tipu daya. Gim ayeuna gaduh harga anu pikaresepeun pisan, éta tiasa dimaénkeun nyalira tapi disarankeun pikeun maénkeunana sareng réréncangan pikeun ngaraosan.

Kénging Pelangi Genep: ngepung harga pangsaéna dina Steam tina ieu link.

Apex Legenda

Éta moal tiasa leungit dina daptar ieu, ti panyipta Titanfall, Respawn Entertainment parantos ngaluarkeun anu terbaik tina sétan Titanfall, sanaos nolak nami na, éta henteu dilakukeun dina sumanget franchise ku galau jeung gélo midangkeun. Kaulinan ngagaduhan peta ageung dimana urang nyanghareupan seueur pamaén atanapi tim dina gelut dimana saha waé anu terakhir bakal meunang, sapertos dina perang sanésna.

Kami nyorot rupa-rupa karakter na, dimana kami mendakan kamampuan khusus, sapertos robot anu nganggo cangkéng anu bakal ngabantosan platform anu luhur. atanapi karakter anu tiasa nganggo speed ultra atanapi nyiptakeun platform luncat anu bakal ngangkut kami ka tungtung peta anu sanés. Sadayana dipirig ku rupa-rupa senjata dimana urang tiasa nambihan aksésoris ingame, janten upami urang kéngingkeun bedil tanpa aksésoris, urang tiasa nambihan nalika nyandak atanapi nyandak tina musuh. Kaulinan gratis kalayan mayar di aplikasi.

Kéngingkeun Apex Legends dina Steam ngalangkungan ieu link.

Metro Budalan

Anu terakhir tina saga Metro, dumasar kana dunya pasca-apokaliptik dimana monster ngawasa jalanan, gim nyarioskeun carita Artyom, anu protagonis pertandingan saméméhna, dina misi hésé na pikeun ngamimitian kahirupan anyar di wétaneun Rusia anu tiis. Kaulinan nampilkeun cuaca anu dinamis sareng fase wengi sareng siang dina peta ageung anu nyumput seueur rahasia sareng momen anu cukup pikasieuneun.

Keluaran gaduh pamekaran anu cukup kabuka sareng dunya anu robih dimana éksplorasi sareng sumber daya anu penting sapertos tempur ngalawan mahluk. Éta henteu gaduh multiplayer, hal anu anéh pikeun ditingali dina kaulinan jelema nu nembak teu brukbrak, tapi diapresiasi yén anjeun henteu hilap yén némbak jalma kahiji ogé tiasa nyandak plot. Soundtrack game ngabantuan neuleumkeun diri di jagad raya na total.

Kéngingkeun kaulinan ku harga anu pangsaéna ku ieu Link uap.

Half Kahirupan: Alyx

Panungtung tapi teu saeutik, urang nyebutkeun salah sahiji kejutan taun 2020, éta mangrupikeun angsuran panganyarna tina Half Life. Henteu, éta sanés anu diarepkeun Half Life 3, Alyx mangrupikeun kaulinan inovatif anu ngamangpaatkeun kanyataan virtual pikeun ngangkut urang ka jagad raya Half Life ku cara anu pangsaéna. Kajadian sajarah anu megah nempatkeun urang antara pertandingan kahiji sareng kadua dina saga sareng nempatkeun urang dina sapatu Alyx Vance. Musuhna beuki kuat sareng kuat, sedengkeun résistansi ngarékrut prajurit anyar pikeun merangan éta.

Tanpa ragu éta mangrupikeun kaulinan kanyataanana maya anu pangsaéna dugi ka ayeuna, urang bakal ngaraosan éta pikeun narasi na sareng midangkeun na, durasi na luar biasa sanaos janten kaulinan VR, anu biasana dosa durasi pondok. Setélan na sapertos anu diarepkeun ku kipas séri, kalayan suasana anu luar biasa sareng setting anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng ampir naon waé unsur anu urang mendakan. Komunitas damel teu kendat pikeun nyiptakeun mods sareng ngagedekeun buruan. Gim ieu pastina mangrupikeun salah sahiji anu paling nuntut dina PC, janten urang peryogi alat anu cukup modéren, ogé gelas anu cocog.

Kéngingkeun Half Life: Alyx kalayan harga anu pangsaéna dina ieu Link uap.

Upami anjeun henteu némbak, dina tulisan séjén ieu kami nyarankeun kaulinan nyetir, kami ogé nawiskeun anjeun rekomendasi ngeunaan kaulinan salamet.

Upami anjeun henteu gaduh PC anjeun tiasa ningali tulisan ieu dimana kami nyarankeun kaulinan pikeun PS4 atanapi ieu anu sanés dimana kami nyarankeun kaulinan mobile.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.