Kibor HyperX Alloy Core sareng mouse Pulsefire Core, pendamping kaulinan anu sampurna [SWEEPSTAKES]

Asesorisna dingaranan Kaulinan mangrupikeun produk anu beuki seueur paménta ku anu nyéépkeun waktos anu panjang di payuneun monitor, ku alatan éta, mouse anu hadé sareng keyboard khusus mangrupikeun elemen penting pikeun kéngingkeun hasil anu saé dina soré urang perang digital. HyperX Éta parantos nawiskeun produk anu kualitas pikeun paling seueur pamaén salami mangtaun-taun, sareng ieu anu kami analisa dinten ieu mangrupikeun dua dasar anu teu tiasa leungit dina setelan anjeun.

Kami nunjukkeun keyboard Alloy Core sareng mouse kaulinan Pulsefire Core ti HyperX sahingga anjeun tiasa nunjukkeun katerampilan anjeun ku alat anu pangsaéna. Saolah-olah éta henteu cekap, di luhur anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna gratis kalayan potongan raffle ieu anu kami laksanakeun pikeun anjeun, naha anjeun bakal sono?

Kami nembé ngahontal 10.000 palanggan dina YouTube, dimana anjeun tiasa mendakan analisis sareng tutorial anu pangsaéna, janten kami parantos mutuskeun ngagungkeun sareng anjeun sadayana ku panangan. HyperX, sungut éta hoyong kolaborasi kalayan nawiskeun kami keyboard Inti paduan sareng beurit Inti Pulsefire, dua produk anu paling penting pikeun pangaturan anu saé, janten kami ngantepkeun anjeun didieu analisa masing-masing produk ieu, sareng anu paling penting Kami ngajak anjeun pikeun ilubiung dina raffle, sareng kami ngantepkeun anjeun dina kaayaan ilubiung:

  • 1st nuturkeun HyperX sareng ActualidadGadget dina Twitter
  • Ka-2 ngalanggan saluran YouTube of ActualidadGadget
  • 3 Masihan RT kana tweet draw
  • Ka-4 Koméntar ku hashtag #HyperXActGadget
  • 5 Anjeun bakal kéngingkeun partisipasi tambahan upami anjeun masihan koméntar kana pidéo éta

Kami nyanghareupan undian nasional, anu meunang kedah cicing di daérah nasional (Spanyol). Kami bakal nawiskeun anu juara boh dina koméntar pidéo YouTube sareng ngalangkungan akun Twitter kami. Tien Juara undian bakal diumumkeun dina RRSS urang sareng nyalurkeun 10/09/21 jam 12:00.

Kibor HyperX Alloy Core

Keyboard mémbran ieu HyperX ngagaduhan sababaraha dimensi Lega 443,2 milimeter; 175,3 milimeter jero sareng 35,6 milimeter jangkung, sahingga urang mendakan keyboard ukuran pinuh, nyaéta antara 104 sareng 105 tombol numutkeun standar pasar. Perkawis beurat, sakedik langkung sakilogram kanggo netepkeun ogé dina méja (khusus 1.121 gram).

Urang nyarioskeun kibor nganggo kabel jalinan, anu panjangna 1,8 meter, cekap pikeun tiasa "nyumputkeun" kabel kalayan leres ku cara nyetél urang sareng ngajantenkeun cahaya sakumaha mungkin.

Ngeunaan spésifikasi téknis, urang émut yén éta mangrupikeun keyboard mémbran, éta ngagaduhan sambungan USB 2.0 sareng kecepatan polling 1.000 Hz. Jelas éta ngagaduhan sistem anti-ghosting multi-konci sareng dina waktos anu sasarina éta ngagaduhan konci khusus pikeun kontrol multimédia.

Kami gaduh «mode permainan» pikeun maksimalkeun pungsi fitur, sareng resep keyboard anu saé Kaulinan mémbran, urang nyanghareupan keyboard anu tahan ka tumpahan cair. Urang ogé ngagaduhan séri tombol aksés gancang anu ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun kacaangan, modeu pencahyaan sareng modeu permainan, hal anu urang hargaan nalika berinteraksi sareng ménu anu béda pikeun ngahémat waktos.

Kami tiasa, upami urang hoyong, konci keyboardna. Mibanda palang cahaya sareng genep épék prasetél di luhur: Siklus warna, gelombang spéktrum, réspirasi, padet, lima zona, sareng aurora. Sadaya lampu ieu saterasna ditransferkeun ka area konci, anu terasna diterangkeun sacara homogén, tapi upami urang resep, ngalangkungan parangkat lunak urang tiasa mandiri nyaluyukeun konci-tombolna. lima zona warna-warni.

Janten keyboard mémbran, éta nawiskeun réspon anu saé sareng tangtosna bédana anu kasohor tina keyboard mékanis, kanyataan yén éta sepi pisan. Dina cara anu sami, perjalanan tombol sami-sami pisan sareng keyboard mékanis sareng ngagaduhan réspon anu cukup gancang. Kibor ieu, salian kasaluyuan Windows, Éta cocog sareng PS4, PS5, Xbox Series X / S sareng Xbox One. Tanpa ragu, alternatif anu narik pisan nyaéta sakitar 50 euro dina halaman wéb resmi HyperX jeung toko biasa.

HyperX Pulsefire Core Mouse

Mouse sakumaha penting atanapi langkung penting tibatan keyboard anu saé, janten ayeuna urang ngalihkeun analisa pendamping anu sampurna, anu Pulsefire Core ti HyperX. Kami ngagaduhan beurit ergonomis simétris anu diménsi Panjang 119,3 milimeter, jangkungna 41,30 milimeter sareng jangkungna 63,9 milimeter. Beuratna, upami urang teu kaétang kabelna téh 87 gram, nganggo kabel naék dugi ka 123 gram, janten mouse ieu relatif enteng dina bagean na.

Kabel, detil penting, Panjangna 1,8 méter, pikeun tiasa kéngingkeun mobilitas sareng gampang nyaluyukeun sareng kabutuhan setelan urang. Kabel USB ieu nyaéta téknologi 2.0.

Tackle kinerja kalayan sénsorna Pixart PAW3327 kalayan résolusi 6.200 dpi sareng séri prétét kalayan tombol luhur 800/1600/2400 sareng 3200 dpi numutkeun seler masing-masing pangguna. Laju nyaéta 220 IPS sareng akselerasi maksimum nyaéta 30G. Hayu urang némbak total 7 tombol, anu ngajamin umur hirupna sakitar 20 juta klik.

Lampu-lampuna moal tiasa leungit LED RGB kalayan hiji zona cahayana sareng opat tingkat kacaangan sahingga urang tiasa nyaluyukeunana numutkeun selera atanapi kabutuhan urang. Pikeun bagian na, éta ngagaduhan Laju polling 1000 Hz sareng format data tina 16 bit / sumbu. Sapertos keyboard anu sateuacanna, mouse ieu cocog sareng PC, ogé PS5, PS4, Xbox Series X / S sareng Xbox One, janten kompatibilitas sanés janten masalah.

Kami gaduh séri skates ukuran anu kasohor sareng éta ogé ngagaduhan alat cadang dina kotak éta nyalira. Sarua salaku keyboard, software undeuran gratis HyperX NGenuity Éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalaksanakeun pangaluyuan naon waé, khususna dina kustomisasi cahaya. Tujuh tombol na ogé tiasa diprogram. Pikeun bagian na, beurit ngagaduhan harga anu cukup sedeng anu bakal tetep sakitar 35 euro dina halaman wéb resmi HyperX jeung toko séjén.

Keyboard idéal sareng kombo tikus kanggo panglobana pamaén kalayan harga anu lumayan, Naon anu anjeun ngantosan pikeun ilubiung dina raffle kami sareng kéngingkeun keyboard sareng mouse mouse gratis ieu? Entong kaleungitan kasempetan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Asgor cenahna

    Milu raffle