Kitu deui Huawei MediaPad Huawei M5 Lite 10 sareng Huawei T5 10 anu énggal

Perusahaan Cina nembé sacara resmi ngumumkeun datangna dua modél anyar tablet pang populerna, nyaéta MediaPad. Dina hal ieu éta MediaPad Huawei M5 Lite 10 sareng Huawei T5 10, Kalayan tawaran perusahaan ngeunaan tablet dimekarkeun.

Dina hal ieu, éta ngeunaan nawiskeun tim anu fungsional, kalayan desain anu cukup ati-ati sareng manufaktur kalayan bérés logam. Kadua modélna gaduh layar Full HD 10.1 inci sareng pakakas internal anu cukup menarik, kalayan prosesor Kirin 659 sareng Android 8.

Desain elegan, saderhana sareng fungsional, dilengkepan layar ageung 10.1 "HD lengkep sareng layar kaca 2.5D, nawiskeun pangalaman anu pikaresepeun sareng nyugemakeun. Pintonan anu dikuatkeun ku ClariVu ningkatkeun detail anu pangleutikna, sedengkeun algoritma anu cerdas mastikeun pidéo salawasna ditingali kalayan jelas anu paling luhur. MediaPad M5 10 Lite ngagaduhan opat panyatur dioptimalkeun ku Harman Kardon pikeun pangalaman audio anu langkung saé, garing, sareng pikaresepeun. Dukungan audio beresolusi luhur ngeuyeuban musik, sahingga unggal sora anu dirasa sigana hirup sanajan didéngékeun ku headphone.

Huawei MediaPad M5 10 Lite hadir sareng prosesor Kirin 659 okta-inti sareng jelas duanana nambihan panganteur EMUI 8.0 pikeun OS. Batré 7.500 mAh anu tahan lami ditingkatkeun sareng téknologi QuickCharge Huawei, mastikeun muatan pinuh dina 3 jam, langkung ti 8 jam midangkeun, sareng 45 jam playback musik. Dilengkepan sénsor sidik, Huawei M5 Lite 10 ogé ngagaduhan kaméra tukang sareng kaméra payun 8MP.

Lambaran data téknis MediaPad M5 Lite 10

M5
Tipologi IPS
layar Resolusi 1920 X 1200, 224 PPI
teknologi 16M warna, 1000: 1 kontras, 400 nits
processor 659
processor prekuensi 4x A53 (2.36 GHz) + 4 x A53 (1.7 GHz)
GPU Mali T830 MP2
Memoria Ram + ROM 3GB + 32GB
Éksternal Kartu SD, dukung dugi ka 256G
sistem operasi Android 8, EMUI 8.0
kamera frontal 8 MP, fokus otomatis F2.0 (AF)
Rear 8 MP, F2.0 fokus tetep (FF)
audio opat speaker Harman / Kardon, 3,5mm Jack
Sénsor Sidik Sénsor sidik
sensor gravitasi, sensor lampu ambient, sensor jarak, sensor aula, kompas
batre batre 7.500 mah, 3.25h per ngeusi ulang pinuh
SIM nano SIM
4G LTE
Conectividad lokasi GPS, AGPS, GLOSSNASS, BDS
Wifi Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac, 2.4 GHz & 5 GHz
Bluetooth 4.2
Sambungan USB Jenis C
Palabuhan Jenis USB 2.0
Fitur USB USB OTG, Nga-tether USB
beurat 475g
Diménsi produk 162,2mm 243,4mm x 7,7mm

MediaPad T5 10 lambaran data téhnis

T5
Tipologi IPS
layar Resolusi 1920 X 1200, 224 PPI
teknologi 16M warna, 1000: 1 kontras, 400 nits
processor 659
processor prekuensi 4x A53 (2.36 GHz) + 4 x A53 (1.7 GHz)
GPU Mali T830 MP2
sistem operasi Android 8, EMUI 8.0
Memoria di pamatuhana sorangan 2GB + 16GB / 3GB + 32GB
Éksternal Kartu SD, dukung dugi ka 256G
kamera frontal 2 MP kalayan fokus tetep
Rear 5 MP sareng pokus otomatis
audio Spéker dobel, jack 3,5 mm
Sénsor  
sensor gravitasi, sensor lampu ambient, kompas
batre batre 5.100 mah
SIM nano SIM
4G
Conectividad lokasi GPS, BDS, A-GPS (ngan ukur pikeun vérsi LTE)
Wifi IEEE 802.11 g/b/n@2.4 GHz, IEEE 802.11 a / n / ac @ 5GHz
Bluetooth Bluetooth 4.2
Jenis USB USB 2.0, Mikro - USB
Fitur USB USB OTG, ngadukung ngeusi batre, Nga-tether USB

Harga sareng kasadiaan

Huawei MediaPad M5 Lite 10 dina Space Gray sareng Huawei MediaPad T5 10 hideung, duanana tina 10.1 », bakal sayogi di Spanyol ti minggu kadua Agustus 2018, di toko éléktronik anu pangsaéna sareng di toko online utama.

  • M5 Lite 10 WIFI € 299
  • M5 Lite 10 LTE € 349
  • T5 10 3 + 32Gb LTE € 279
  • T5 10 3 + 32Gb WIFI € 229
  • T5 10 2 + 16Gb LTE € 249
  • T5 10 2 + 16Gb WIFI € 199

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.