Komunitas sumping dina WhatsApp kalayan survey sareng seueur deui

WhatsApp Komunitas

WhatsApp parantos nempatkeun dirina dina taun-taun ayeuna salaku aplikasi olahtalatah instan par excellence. Kahayangna pikeun ngahijikeun fungsionalitas anu dugi ka ayeuna ngan ukur aya dina kompetisi parantos kéngingkeun posisina di nagara-nagara dimana panggunaanna sésa, sapertos Amérika Serikat atanapi Cina.

Ayeuna Mark Zuckerberg balik deui ka fray jeung WhatsApp Komunitas, fungsionalitas anu bakal ngabantosan urang ngadalikeun grup sareng ngahijikeun seueur fungsi internal. Kami bakal nyarioskeun ka anjeun naon anu anyar dina Komunitas WhatsApp, alternatif anu hadé pikeun kajahatan anu sigana teu bisa dihindari: Grup WhatsApp.

Salaku urang nyarios,

Mark Zuckerberg nembé ngumumkeun anu ngamimitian panyebaran Komunitas di WhatsApp.

  • WhatsApp Komunitas ngamungkinkeun jalma ngahijikeun grup anu béda dina hiji "grup payung" kalayan struktur anu tangtu.
  • jalma bisa narima apdet dikirim ka sakabéh Komunitas sarta gampang ngatur grup sawala leutik ngeunaan naon penting pikeun aranjeunna.
  • Komunitas ogé bakal halat anyar sareng mangpaat pisan pikeun pangurus, sapertos seratan kanggo pengumuman -anu dikirim ka sadayana- sareng kontrol kana grup anu tiasa kalebet.

Salaku tambahan, WhatsApp ogé ngenalkeun séri fitur énggal / ningkat, anu bakal sayogi pikeun grup sareng Komunitas.

  • survey, cara senang jeung éféktif pikeun nyieun kaputusan dina grup tanpa spamming dulur di obrolan.
  • Ngalegaan video panggero pikeun 32 jalma, pikeun waktos-waktos anjeun kedah ngumpul salaku grup, naha éta obrolan kulawarga atanapi naon waé pikeun padamelan.

Ngan mikir ngeunaan ngadatangan rapat lingkungan ngalangkungan telepon pidéo WhatsApp parantos masihan kuring goosebumps, tapi, kuring mendakan alternatif ieu anu pikaresepeun anu bakal digulung ka pangguna WhatsApp dina minggu-minggu anu bakal datang dina cara anu staggered.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.