Diskon Amazon pikeun produk rumah tangga Koogeek

Koogeek Imah

Koogeek mangrupikeun salah sahiji mérek paling populér pikeun produk rumah tangga. Aranjeunna gaduh seueur pilihan alat anu ngajantenkeun hirup pangguna langkung saderhana sepanjang waktos. Salaku tambahan, aranjeunna gampang pisan ngagunakeun produk, anu tiasa dianggo kana seueur kagunaan. Pikeun ngajantenkeun langkung saé, biasana aya diskon pikeun aranjeunna, sapertos ayeuna di Amazon.

Kami mendakan pilihan produk bumi Koogeek sareng diskon hébat dina Amazon. Kasempetan anu saé upami anjeun milari salah sahiji produk ieu supados hirup anjeun langkung gampang sareng bumi anjeun sakedik langkung pinter. Siap milarian terang ngeunaan nawaran ieu?

Koogeeek Panto / Jandéla Sensor 

Sensor panto Koogeek

Urang mimitian ku salah sahiji produk anu pang populerna di mérek. Éta mangrupikeun sénsor, anu tiasa dianggo dina panto sareng windows kalayan gampang. Salah sahiji konci pikeun éta nyaéta kagunaanna. Kusabab éta tiasa ditempatkeun dina panto atanapi jandéla salaku alarm, janten anjeun kéngingkeun bewara dina telepon upami aya gerakan, sanaos aya kagunaan sanés. Éta tiasa diposisikan sahingga nalika panto dibuka lampu otomatis dihurungkeun dina rohangan éta.

Sajaba ti éta, cocog sareng Apple HomeKit, sahingga ngamungkinkeun panggunaan anu langkung raoseun pikeun seueur pangguna. Sensor ieu tiasa dianggo di bumi atanapi dina bisnis tanpa aya masalah. Tanpa ragu, salah sahiji produk penting tina mérek ayeuna. Dina hal ieu, éta sayogi dina harga 19,99 euro dina Amazon.

Pikeun kéngingkeun sénsor dina harga ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: BLQK5E66 Sayogi dugi ka 12 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Smart WI-FI Strip 3 

Koogeek strip

Kadua nyaéta strip kakuatan tilu colokan ieu, salah sahiji produk Koogeek anu paling terkenal sareng laris di pasar. Sadaya alat anu nyambung ka terminal ieu aranjeunna bakal tiasa dikontrol kalayan raoseun pisan ti kajauhan. Kituna, anjeun tiasa ngahurungkeun atanapi mareumanana tanpa kedah di bumi. Kantun ku aplikasi anjeun bakal tiasa ngahontal éta kalayan gampang.

Keur kitu, aplikasi anu sayogi pikeun ios sareng Android bakal dianggo. Salaku tambahan, dimungkinkeun pikeun ngontrol strip ieu ku sababaraha asistén paling populér di pasar sapertos Alexa atanapi Google Assistant, anu ngamungkinkeun panggunaan langkung gampil. Tanpa ragu, tiasa ngahurungkeun, mareuman atanapi program alat jarak jauh mangrupikeun hal anu raoseun pisan sareng anu masihan seueur kamungkinan. Jalur ieu ngamungkinkeun.

Dina promosi ieu dina Amazon anjeun bakal mendakan sayogi kalayan harga 41,99 euro. Pikeun anu resep, kode diskon ieu kedah dianggo: R47VGLE8 pikeun meunangkeun éta dina harga anu istimewa ieu. Sayogi dugi ka 12 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Christmas E27 7W Dimmable

Bohlam LED Koogeek

Produk katilu dina daptar nyaéta bohlam LED pinter ieu, anu mangrupikeun salah sahiji anu langkung laris dina mérek. Ieu bohlam lampu anu pinter, anu tiasa dikontrol kalayan gampang ti kajauhan. Pikeun ieu, anjeun tiasa nganggo asistén sapertos Alexa atanapi Google Assistant anu cocog sareng éta. Ku alatan éta, éta tiasa dihurungkeun, dipareuman atanapi intensitasna disaluyukeun ku cara anu saderhana pisan iraha waé. Komo di kajauhan.

Konfigurasi na saderhana, salaku tambahan, sabab éta bohlam LED, konsumsi énergi na handap pisan. Sesuatu anu bakal diperhatoskeun dina tagihan listrik kalayan kaamanan total. Kakuatan pikeun ngatur intensitasna ngajantenkeun serbaguna ageung, pikeun sagala jinis kaayaan. Naha anjeun damel, tuang atanapi nonton pilem, anjeun tiasa ngatur éta gumantung kana kaayaan.

Kami mendakan bohlam ieu dina Amazon dina harga 23,99 euro, dina promosi ieu. Pikeun anu hoyong tiasa kéngingkeun bohlam ieu dina harga anu khusus ieu, kode diskon ieu kedah dianggo: HBW9DTCK anu sayogi dugi ka 12 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Saklar Lampu Smart Koogeek Wi-Fi 

Koogeek saklar

Produk salajengna dina daptar nyaéta saklar pinter ieu ku Koogeek. Sapertos produk sanés merek, éta tiasa dikontrol iraha waé nganggo aplikasi dina telepon, anu ngamungkinkeun panggunaan gampang pisan. Janten tiasa diaktipkeun atanapi dinonaktipkeun nalika pangguna hoyongkeun, tanpa kedah aya di bumi. Éta cocog sareng asistén sapertos Alexa sareng Google Assistant, salian damel di Apple HomeKit.

Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun hurungkeun lampu di lantai luhur tanpa kedah sacara fisik angkat ka lantai éta. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ningkatkeun kaamanan, sabab anjeun tiasa ngahurungkeun lampu sareng ngajantenkeun batur di bumi tanpa kedah di bumi. Konfigurasi sareng panggunaan na saderhana saderhana.

Kami mendakan saklar ieu dina a harga 35,99 euro dina promosi ieu dina Amazon. Éta tiasa didapet ku harga anu istimewa ieu nganggo kode diskon ieu: QFMOMFY7 anu sayogi dugi ka 12 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool WiFi Repeater

repeater WiFi dodocool

Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun sinyal WiFi di hiji imah nyaéta ngagunakeun repeater. Maka, produk dodocool ieu mangrupikeun pilihan anu saé kanggo dipertimbangkeun, sabab éta bakal ngamungkinkeun urang ningkatkeun sinyal di bumi atanapi di kantor. Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun upami anjeun ngagaduhan bumi dua lantai. Janten repeater perenahna di lantai luhur, pikeun kéngingkeun sinyal anu langkung kuat sareng langkung stabil sepanjang waktos.

Hal anu saé pikeun pangulang ieu nyaéta yén éta tiasa dianggo kalayan praktis sadaya router dina pasaran. Konfigurasi na saderhana pisan sareng éta ngagaduhan sababaraha anteneu anu tiasa diposisikan ku cara anu dipikahoyong, sahingga sinyalna badé sumebar dina cara anu pangsaéna di rohangan. Gampang pisan dianggo.

Kami pendak sareng repeater ieu dina Amazon dina harga 10,99 euros. Upami anjeun hoyong kéngingkeunana dina harga anu luar biasa ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: JQRB4O9N anu sayogi dugi ka 12 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool Hub USB 3.0 4 palabuhan

dodocool Hub

Akhirna urang mendakan mini dodocool HUB ieu, kalayan jumlahna aya opat palabuhan. Pilihan anu saé pikeun dianggo sareng komputer dina waktos anu diperyogikeun pikeun gaduh sababaraha palabuhan tambihan, sabab henteu cekap rohangan. Tanpa ragu, éta mangrupikeun hal anu tiasa manpaat pisan dina langkung ti hiji kasempetan. Duanana pikeun panggunaan pribadi sareng propésional.

Dina hal ieu, jumlahna aya tilu port USB 3.0, anu mangrupikeun anu dianggo ku kaseueuran alat ayeuna, anu bakal mempermudah panggunaan HUB ieu di bumi atanapi kantor anjeun. Salajengna, ngagaduhan ukuran anu dikirangan, Anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen éta gampang atanapi ngangkut éta tanpa teuing gangguan.

Kami mendakanana di Amazon dina harga 9,09 euro dina promosi. Dugi ka 12 Pébruari dimungkinkeun pikeun kéngingkeunana kalayan harga ieu, salami kode diskon ieu dianggo: JIL3ERBZ

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.