Kumaha carana masang ios 13 atanapi iPadOS dina iPhone atanapi iPad anjeun

ios 13

Unggal waktos Apple, atanapi perusahaan sanés ngaluarkeun pérsi énggal atanapi pembaruan sistem operasi na, disarankeun ngantosan sapoé pikeun mastikeun yén éta henteu ngandung masalah operasional anu tiasa meunang nganonaktipkeun alat kami. Tapi éta naon betas pikeun.

Saatos sababaraha bulan betas, perusahaan Cupertino parantos ngaluarkeun vérsi, sahingga stabil, tina ios 13, versi anyar ios anu masihan kaunggulan anu langkung ageung pikeun iPad. Nyatana, vérsi iPad parantos diganti nami iPadOS. Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun kumaha carana masang ios 13 / iPadOS dina iPhone atanapi iPad anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naon anu énggal dina ios 13

Sateuacan ngamutahirkeun alat urang urang kedah parios iPhone atanapi iPad urang henteu cocog kalayan versi anyar ios ieu. Apple museurkeun sagala upaya na sareng ios 12 dina ningkatkeun prestasina, hal anu kahontalna pisan, bahkan dina alat anu langkung lami, anu mangrupikeun indikasi yén ios 13 moal cocog sareng terminal anu sami sareng ios 12.

IOS 13 Alat nu cocog

Évolusi IPhone

ios 13 cocog sareng sadaya terminal anu dikelola ku 2 atanapi langkung GB RAM. Ku cara kieu, upami anjeun gaduh iPhone 6s sareng salajengna atanapi iPad Air generasi kadua anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet kana ios 13.

Upami, di sisi anu sanésna, anjeun ngagaduhan iPhone 5s, iPhone 6, iPad Air atanapi iPad mini 2 sareng 3, anjeun kedah netep pikeun lengket sareng ios 12, versi anu nawiskeun kinerja anu seueur anu resep dina versi ios alatna anu lirén nampi pembaruan tiheula.

iPhone cocog sareng ios 13

  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Ditambah
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • jingjing iPhone
  • iPhone jingjing Max
  • iPhone 11 (pabrik dikirimkeun sareng ios 13)
  • iPhone 11 Pro (pabrik dikirimkeun sareng ios 13)
  • iPhone 11 Pro Max (aranjeunna sumping ti pabrik sareng ios 13)

iPad cocog sareng ios 13

  • iPad mini 4
  • iPad Air 2
  • iPad 2017
  • iPad 2018
  • iPad 2019
  • iPad Air 2019
  • iPad Pro 9,7 inci
  • iPad Pro 12,9-inci (sadaya modél)
  • iPad Pro 10,5 inci
  • iPad Pro 11 inci

iPhone sareng iPad henteu cocog sareng ios 13

  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPad mini 2
  • iPad mini 3
  • iPad Air (generasi ka XNUMX)

Kumaha masang ios 13

ios 13

Saatos sataun nganggo ios 12, alat kami pinuh ku file sampah anu parantos ngahasilkeun aplikasi anu parantos kami pasang dina alat kami, janten waktos anu saé pikeun ngabersihan batu tulis. Nyaéta, urang kedah neraskeun mupus sadaya alat urang pikeun ngadamel pamasangan anu bersih, ti mimiti, tanpa nyeret masalah kinerja atanapi ruang anu alat urang tiasa sangsara.

Upami urang henteu, alat urang kamungkinan henteu jalan nyugemakeunsabab kapangaruhan ku huru-hara internal dina bentuk aplikasi / file anu henteu dianggo tapi tetep aya dina alat.

Upami urang ngalakukeun pamasangan ios 13 anu bersih sareng mulangkeun cadangan, urang bade mendakan masalah anu sami éta upami urang langsung ngapdet alat kami nganggo ios 12 ka ios 13 tanpa mupus sadaya eusina.

Cadangan nganggo iTunes

Cadangan dina iTunes

Upami anjeun masih hoyong ngapdet ios 13 ti ios 12, hal anu munggaran anu kedah dilakukeun nyaéta ngadamel cadangan. Masang vérsi sistem operasi dina vérsi sateuacana tiasa nyababkeun gangguan fungsi maksakeun urang mulangkeun alat urang.

Upami ieu masalahna, sareng kami henteu gaduh cadangan, kami bakal kaleungitan SADAYANA inpormasi anu urang disimpen dina terminal kami. Pikeun ngahindarkeun masalah sapertos kieu, sateuacan ngamutahirkeun kana versi anyar sistem operasi, dina hal ieu ios 13, urang kedah ngadamel salinan cadangan alat kami ngalangkungan iTunes.

Pikeun ngadamel cadangan ngalangkungan iTunes, urang kedah nyambungkeun iPad atanapi iPhone urang kana komputer, buka iTunes teras pencét ikon anu ngagambarkeun alat urang. Dina jandéla anu bakal ditingalikeun, urang kedah pencét kana Cadangan. Prosés na Butuh waktos langkung atanapi kirang gumantung kana rohangan anu parantos kami candak dina alat urang janten urang kedah gampang.

Cadangan nganggo iCloud

Upami urang ngagaduhan rencana panyimpenan iCloud, sadaya poto kami aya dina awan, ogé sadaya dokumén anu cocog sareng layanan panyimpenan awan Apple. Ieu we anjeun bakal nyingkahan kudu nyieun cadangan ti terminal kami kumargi sadaya inpormasi di dinya disimpen aman. Sakali terminal parantos diénggalan, urang kedah nga-unduh deui sadaya aplikasi anu parantos dipasang.

Upami urang hoyong jaga aplikasi anu sami sareng anu aya di ios 12, sahingga nyeret sadaya masalah anu kuring parantos ngajelaskeun di luhur, urang tiasa ngadamel salinan cadangan terminal kami di iCloud, janten upami éta parantos diénggalan, urang tiasa mulangkeun sadaya aplikasi anu parantos kami pasang.

Ngamutahirkeun ka ios 13

Saatos ngalaksanakeun sagala léngkah anu kuring parantos ngajelaskeun di luhur, momen anu dipikahoyong tina update kana ios 13. Urang tiasa ngalakukeun prosés ieu tina iPhone atanapi iPad urang atanapi langsung ti iTunes. Upami urang ngalakukeun éta tina iPhone atanapi iPad urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

Apdet kana ios 13 tina iPhone atanapi iPad

Tingkatkeun kana ios 13

  • setélan.
  • umum.
  • Pembaruan parangkat lunak.
  • Dina pembaruan Parangkat Lunak éta bakal ditingalikeun yén kami gaduh versi anyar ios pikeun dipasang, khususna ios 13. Nalika ngaklik, rinci vérsi anyar ieu.
  • Pikeun neraskeun pamasanganana, urang kedah pencét Unduh sareng Pasang.
  • Pikeun pembaruan lumangsung, terminal kami kedahna nyambung ka jaringan WiFi sareng carjer. Batré terminal kedah di luhur 20% kanggo prosés instalasi dimimitian.

Apdet kana ios 13 tina iTunes

Apdet kana ios 13 tina iTunes

Upami anjeun Palasik sareng badé neraskeun ngamutahirkeun alat anjeun ngalangkungan iTunes, ieu sababaraha léngkah pikeun nuturkeun.

  • Mimiti urang kedah sambungkeun iPhone atanapi iPad urang kana komputer.
  • Kami muka iTunes teras pencét di dinya ikon anu ngagambarkeun alat urang hoyong ngapdet.
  • Di belah katuhu luhur, dimana inpormasi terminal ditampilkeun, pencét dina Pariksa apdet.
  • Sakali urang nampi saratna, iTunes bakal ngamimitian unduh update sareng teras ngapdet alatna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.