Kumaha carana milih tablet

Kumaha carana milih tablet

Dina taun-taun ayeuna, tablet parantos janten alat favorit di seueur rumah tangga nalika ngeunaan konéksi kana Internét, ngakses jaringan sosial, ngalaksanakeun pamilarian Internét, ngirim email ... Ayeuna nuju di pasar urang gaduh dina pembuangan urang modél anu béda, sistem operasi anu béda, ukuran anu béda, harga anu béda ...

Upami anjeun percanten éta pos-pc sareng waktuna parantos sumping pikeun ngagaleuh tablet kanggo ngalaksanakeun padamelan sadidinten ti mana waé tanpa gumantung kana komputer, ieu mangrupikeun pitunjuk pikeun kumaha milih tablet. Dina tulisan ieu, urang badé ngémutan kaunggulan sareng karugian masing-masing sistem operasi sareng modél anu sayogi dina pasaran.

Ukuran layar

Samsung Galaxy Tab

Ayeuna di pasar urang tiasa nganggo ukuran layar anu béda-béda anu ngalir ti 8 inci dugi ka 13. Ukuran layar mangrupikeun salah sahiji kaputusan utama anu kedah diperhatoskeun, sabab upami urang milari kagunaan sareng mindahkeun kamana waé, anu alit langkung saé.

Upami urang hoyong mindahkeun tapi ogé hoyong nguntungkeun, modél 13 inci tiasa janten pilihan anu pangsaéna, utamina upami niat urang pikeun ngahontal ngaganti komputer atanapi laptop urang tanpa ngorbankeun ukuran layar.

sistem operasi

Sistem operasi tablet

Sistem operasi mangrupikeun aspek sanés anu urang kedah tumut kana akun. Sanaos leres yén Android mangrupikeun sistem operasi anu paling sering dianggo di dunya, upami urang nyarioskeun tablet, hal éta gagal sareng lumayan seueur, kumargi seuseueurna aplikasi panganteur na henteu diadaptasi pikeun dipaké dina tablets, hal anu kajantenan dina ékosistem mobile ios Apple.

Salaku tambahan, ios nawiskeun kami sajumlah ageung aplikasi tina sagala rupa, aplikasi diadaptasi kana layar anu langkung ageung anu ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun kauntungan ieu tibatan telepon sélulér. Apple nyayogikeun kanggo pangguna iPad fungsi khusus sapertos layar pamisah atanapi multitasking, sababaraha fungsi dasar anu ngagaduhan tablet.

Katilu, sareng sanaos seueur anu henteu nganggap éta tablet, urang ogé kedah nempatkeun Microsoft Surface. Kauntungan utama anu ditawarkeun ku rentang Microsoft Surface aya dina éta Éta dikelola ku Windows 10 dina versi lengkepna, Janten urang tiasa masang aplikasi naon waé anu aya dina desktop sareng laptop tanpa watesan.

Windows 10 ngagabungkeun vérsi pikeun tablet anu cocog pikeun Surface, anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng éta saolah-olah éta mangrupikeun tablet Android atanapi iPad tapi kalayan kakuatan sareng kagunaan anu ditawarkeun ku PC pikeun kami.

Kasaluyuan / Ékosistem aplikasi

Microsoft Surface Pro LTE Advanced

Sakumaha kuring nyebatkeun dina titik sateuacanna, Android sanés ékosistem upami urang milarian tablet pikeun ngaganti PC urang kumargi jumlah aplikasi anu cocog terbatas pisan. Dina taun-taun ayeuna, raksasa pamilarian sigana parantos nempatkeun alat-alat ieu pikeun difokuskeun smartphone, kasalahan anu bakal ngarugikeun seueur dina jangka panjang.

Apple ngadamel ampir sajuta aplikasi cocog iPad, aplikasi anu ngamangpaatkeun panjang sareng lébar layar sareng dina kaseueuran kasus, éta aplikasi anu sami anu tiasa urang pasang dina iPhone, janten urang henteu kedah ngasilkeun biaya dobel.

Microsoft sareng Surface mangrupikeun pilihan anu idéal upami urang henteu tiasa hirup tanpa aplikasi desktop anu tangtu anu urang biasa sareng anu henteu urang moal tiasa damel leres.

barang-barang tambahan

Asesoris Tablet

Tablet anu dikelola ku Android, nempatkeun aksésoris anu sami anu tiasa urang tingali dina telepon pinter anu dikokolakeun ku sistem operasi anu sami, anu ngamungkinkeun urang nyambungkeun hub ka port USB-C pikeun nyambungkeun kartu mémori, USB stick, hard drive atanapi malah monitor upami ngadukung fungsi ieu.

Kalayan peluncuran iPad Pro, jalma-jalma ti Cupertino parantos ngalegaan sajumlah pilihan anu tiasa urang sambungkeun tanpa kedah ngaliwatan kotak. The iPad Pro 2018 parantos ngagantikeun sambungan kilat tradisional sareng port USB-C, palabuhan anu mana urang tiasa nyambungkeun pamaca kartu, monitor, hard disk atanapi hub pikeun nyambungkeun sababaraha alat babarengan.

Microsoft's Surface lumayan sami sareng laptop tanpa keyboard, janten éta nawiskeun kami sambungan anu sami sareng laptop, janten alat anu nawiskeun kami kagunaan anu paling ageung nalika nyambungkeun aksésori naon waé pikeun dilegakeun fungsi anu ditawarkeunana ka kami.

Sadaya modél tablet luhur ngamungkinkeun kami pikeun nyambungkeun kibor sareng patlot pikeun ngagambar dina layar. Salaku tambahan, model anu dikelola ku Windows, sapertos Samsung's Tab Tab sareng Microsoft's Surface ogé hayu urang sambungkeun beurit, sahingga interaksi sareng sistem operasi langkung raoseun.

harga

Harga tablet

Dina taun-taun ayeuna, harga smartphone parantos ningkat lumayan, sakapeung ngalangkungan 1.000 euro. Kusabab mangtaun-taun parantos kalangkung, tablet ogé naék harga kusabab kanaékan lumayan kauntungan anu ditawarkeunana ka kami.

Tablet Android

Ékosistem tablet Android, sapertos anu kuring sebutkan di luhur éta kawates pisan Kusabab seuseueurna pabrik parantos lirén tarohan dina pasar ieu, nyésakeun kaseueuranana ka Apple, anu ku kaunggulan nyalira sacara praktis anu bogana.

Modél anu ayeuna nawiskeun nilai paling saé pikeun artos di pasar ditawarkeun ku kisaran tab Samsung galaksi, ti Samsung anu sayogi pikeun urang modél anu béda tina 180 euro, harga anu tiasa urang gaduh tablet dasar pikeun ngalakukeun opat hal anu biasana urang lakukeun sareng tim kami, sapertos ningali jaringan sosial, ngadatangan halaman wéb, ngirim email ...

Apple iPad

Apple nawiskeun rangkéan iPad 9,7 inci, iPad Mini, iPad Pro 10,5 inci sareng kisaran iPad Pro 11 sareng 12,9 inci. Apple Pencil ngan ukur cocog sareng kisaran iPad Pro, janten upami ideu kami nganggo, urang kedah tumut kana akun nalika ngagaleuh Apple iPad. Harga dasar pikeun sadaya modél iPad sapertos kieu:

  • iPad Mini 4: 429 euro pikeun modél 128 GB kalayan sambungan Wi-Fi.
  • iPad 9,7 inci: 349 euro pikeun modél 32 GB kalayan sambungan Wi-Fi.
  • 10,5 inci iPad Pro: 729 euro pikeun modél 64 GB kalayan sambungan Wi-Fi.
  • 11 inci iPad Pro: 879 euro pikeun modél 64 GB kalayan sambungan Wi-Fi.
  • 12,9 inci iPad Pro: 1.079 euro pikeun modél 64 GB kalayan sambungan Wi-Fi.

Microsoft Surface

Microsoft's Surface nawiskeun sababaraha urang spésifikasi anu urang tiasa mendakan dina kalolobaan laptop high-end di pasar, tapi ku kagunaan anu ditawarkeun ku komputer tanpa keyboard, keyboard anu urang kedah mésér nyalira upami urang pikahoyong, sapertos kasus sadaya modél iPad.

Spésifikasi utama Surface:

  • processor: Intel Core m3, generasi ka-5 Core i7 / i7.
  • Memoria: 4/8/16 GB RAM
  • Kapasitas neundeun: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB

Modél anu paling murah, tanpa keyboard, dimimitian dina 899 euro, (Intel Core m3, 4 GB RAM sareng 128 GB SSD) harga anu sigana langkung saé pikeun tablet, tapi éta upami urang tumut kana akun kagunaan éta nawiskeun kami, boh pikeun aplikasi boh pikeun mobilitas, éta mangrupikeun harga anu langkung saé pikeun tablet kakuatan ieu.

Upami Microsoft Surface teu aya dina anggaran anjeun, tapi anjeun hoyong teras-terasan ngajaga ideu anu ditawarkeun ka kami, kami tiasa milih anu Surface Go, tablet kalayan performa langkung handap kalayan harga anu langkung handap, sanaos tiasa pondok pikeun sababaraha pangguna anu langkung nuntut. Surface Go dimimitian dina harga 449 euro kalayan 64 GB gudang, 4 GB RAM sareng prosesor Intel 4415Y.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.