Kumaha cara mulangkeun konci Hotmail anu parantos diretas

pulih akun hotmail

Sanaos jaminan anu hébat yén Microsoft parantos nempatkeun di palanggan email na, masih aya kaayaan anu tangtu Batur tiasa hack konci Hotmail (atanapi Outlook.com anu énggal), kusabab alesan ieu cobian pulih deui dina hiji-hijina modalitas anu ditawarkeun ku tandatangan.

Pikeun kabijakan privasi sareng kaamanan, Microsoft henteu nawiskeun rute alternatif pikeun jalur konvensional nalika datang ka kecap konci Hotmail, janten urang kedah nyobian nimbangkeun sababaraha aspék anu sateuacanna kedahna ngonpigurasi nalika urang ngagaduhan aksés ka akun email. Ayeuna urang bakal nyobian nyebatkeun, naon anu kedah dilakukeun upami ku sababaraha alesan urang moal tiasa lebet kana jasa.


Kumaha cageur deui sandi Hotmail kalayan bantosan téknis na

Ngan aya hiji léngkah anu anjeun kedah lakukeun dina waktos ayeuna upami kata sandi Hotmail anjeun parantos dikompromikeun sahingga, anjeun moal tiasa lebet atanapi lebet kana jasa. Kami ngarékoméndasikeun anjeun mimiti angkat nuju tautan ieu, dimana anjeun bakal mendakan hiji-hijina 3 alternatip anu ditawarkeun ku Microsoft nalika ngeunaan cageur atanapi ngareset kata sandi Hotmail anjeun, nyaéta:

  • "Abdi hilap kata sandi"
  • "Kuring terang naon kecap akses kuring, tapi kuring henteu tiasa log in"
  • "Saur batur nganggo akun Microsoft abdi"

Anjeun kedah milih salah sahiji tina 3 pilihan anu dipidangkeun dina layar sareng anu parantos kami nyarankeun.

cageur konci Hotmail hack

Gumantung kana pilihan anjeun, pikeun milari konci Hotmail anu leungit, dipohokeun atanapi diretas, Microsoft tiasa naros ka anjeun:

  1. Nomer telepon pikeun ngadaptar dina setélan akun.
  2. Surélék alternatip.

Upami anjeun berhasil ngonpigurasi salah sahiji inpormasi ieu dina akun Hotmail anjeun, maka anjeun tiasa nampi kode, pesen SMS atanapi email restorasi sahiji konci Hotmail dina sababaraha detik; Sugan salaku sapotong naséhat kami tiasa nyarankeun yén anjeun milih pilihan anu katilu upami anjeun pikir aya anu maok kecap konci Hotmail anjeun; Kalayan pilihan ieu anjeun ngan ukur kedah milih "Lain" pikeun nempatkeun pedaran sakedik ngeunaan naon anu lumangsung; dina seratan ieu tong hilap nempatkeun alamat surélék alternatip pikeun ngahubungi sareng anjeun. Upami Microsoft ngahontal perhatikeun yén aya kagiatan anéh (ngalangkungan alamat IP dina akun anjeun), éta bakal langsung ngahubungi anjeun dina email anu anjeun tinggalkeun dina pesen dina pilihan terakhir ieu.

Upami anjeun kaleungitan aksés ka akun Hotmail anjeun, aya sababaraha pilihan pikeun kéngingkeunana. Janten pastina aya sababaraha metodeu anu cocog sareng anu anjeun peryogikeun dina waktos éta, sahingga anjeun ngagaduhan aksés kana akun sepanjang waktos. Pilihan anu kami sayogi nyaéta kieu:

Anggo email pamulihan anu sanés

Surélék pamulihan

Hal normal nalika nyiptakeun akun email nyaéta urang kedah masihan akun email tambahan. Ku cara kieu, upami aya kajadian, urang bakal ngagaduhan cara séjén pikeun ngaksésna. Dina kasus Hotmail / Outlook, aranjeunna biasana nyungkeun email pamulihan ka kami, anu tiasa janten akun dina Gmail atanapi platform email anu sanés. Upami urang hilap kana kecap akses, urang kedah pencét kana pilihan ieu dina layar kanggo lebet kecap akses.

Nalika urang ngalakukeun ieu, urang bakal ditingalikeun layar dimana urang tiasa milih cara anu urang hoyong gunakeun pikeun kéngingkeun aksés deui. Biasana biasana ngagunakeun email pamulihan ieu. Naon anu aranjeunna badé lakukeun ti Hotmail / Outlook, nyaéta kirimkeun kode ka akun email éta. Upami anjeun nampi, anjeun ngan ukur kedah nuliskeun kode ieu sareng anjeun bakal tiasa kéngingkeun aksés deui kana akun. Ogé, anjeun bakal dipenta pikeun ngadamel kecap akses énggal pikeun éta. Dina sababaraha menit urang bakal ngagaduhan aksés deui.

Pesen pikeun hapé

Upami henteu gaduh akun email alternatip, anu mangrupikeun hal anu tiasa kajantenan dina sababaraha kasus, urang gaduh padika anu sanés anu aya di Hotmail. Urang tiasa ngamangpaatkeun SMS. Ieu sami sareng kasus anu saacanna, ngan ukur kode kaamanan waktos ieu anu bakal dikirim ka kami dikirim ka telepon sélulér urang ku SMS. Henteu aya bédana anu sanés dina hal ieu.

Kusabab kitu, nalika urang lebet, urang kedah pencét kana pilihan Abdi hilap kecap akses. Kami dikirim ka layar salajengna, anu biasana disarankeun pikeun nganggo email pamulihan. Upami anjeun henteu gaduh, atanapi anjeun langkung milih ngagunakeun SMS, anjeun kedah pencét kana pilihan SMS, salami anjeun ngahubungkeun nomer telepon sareng akun anu tiheula. Teras diidinan ngirim SMS kana telepon anjeun, anu anjeun kedah lebet.

Maka anjeun kedah ngalebetkeun kode ieu dina Hotmail, pikeun ngamimitian prosés pamulihan akun. Nalika anjeun ngagaduhan aksés ka dinya, hal kahiji anu biasana ditaros nyaéta ngarobah kecap akses. Sangkan urang moal kaleungitan aksés éta deui.

Pilihan séjén

Rekén Hotmail Recover

Éta tiasa kajantenan yén dua pilihan ieu henteu pas pikeun anjeun. Kituna, anjeun tiasa nganggo pilihan anu katilu. Dina layar dimana kami nyirian yén urang poho kana kecap konci, kami ngagaduhan pilihan anu disebat "Kuring henteu ngagaduhan tés ieu." Ku ngaklik éta, éta bakal nyandak urang kana layar dimana pamulihan akun dimimitian. Urang kedah ngeusian data anu tangtu, sahingga tungtungna urang aksés deui kana data.

Mangrupikeun prosés anu langkung lami sareng matak pikaboseneun, tapi éta tiasa dianggo saé sareng anu penting nyaéta urang bakal ngagaduhan aksés ka Hotmai deuiAbdi sapertos kieu. Janten anjeun kedah ngeusian kolom anu aranjeunna nyungkeun.

Salaku pilihan terakhir urang tiasa salawasna nyieun email Hotmail.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sonia cenahna

    Abdi hoyong ngahanca hotmail sareng kecap akses kuring

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco cenahna

      Dear Sonia, anjeun parantos masihan koméntar dina pesen anjeun tina tulisan sanés, yén ieu tiasa ngagambarkeun kasabaran. Microsoft hanjakalna butuh waktos pikeun mastikeun inpormasi anu dikirim ka anjeun ku cara anu disarankeun. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nekenkeun sarat sapertos kitu sababaraha kali supados pamenta dipertimbangkeun. Hatur nuhun pikeun kunjungan anjeun sareng kami ngarepkeun anjeun solusi anu efektif pikeun masalah anjeun.

      1.    Leandro cenahna

        Hai abdi kedah ngareset akun abdi !!! Abdi gaduh padamelan sadayana gumantung ka anjeunna. Halaman Microsoft henteu masihan kuring waleran. Suratna milik abdi !!! Abdi gaduh rébuan tés. Hubungi kuring di lawyerchilotegui@gmail.com atanapi ka telepon Argentina 011-57447038 (telepon sélulér) punten !!!!!!!

  2.   leo cenahna

    Halo, babaturan gaduh perusahaan sareng anu ngatur akun nyolong éta, kalayan sadaya inpormasi pelanggan, naon anu tiasa dilakukeun?

  3.   marcia cenahna

    Abdi henteu émut kecap akses. Naon anu tiasa abdi lakukeun?

  4.   Rodrigo Ivan Pacheco cenahna

    Abdi nyarankeun ngagunakeun cookies. Gumantung kana panyungsi anu anjeun anggo pikeun ngalebetkeun email hotmail anjeun, éta tempatna cookies ieu. Hatur nuhun kana kunjungan anjeun.

  5.   z3u5 cenahna

    Ladenan hacker Pangsaéna

    Upami anjeun hoyong ngadamel layanan serius sareng rahasia, kontak kami.

    jasa kami nawiskeun

    - Sandi Email
    - Sandi pikeun Jaringan Sosial
    - Sandi Halaman Wéb
    - Kami ngarobih peunteun universitas
    - Kami nalungtik kasus scam
    - Urang ngahapus riwayat bank
    - Lokasi Jalma
    - Lokasi IP'S

    Naon waé patarosan atanapi konsultasi urang bakal ngahadiran anjeun

    IEUH . Salah sahiji TROJAN TERBAIK: FrogRAT AYEUNA JEUNG DIBUAT KU SALAHU PROGRAMMER PANGSAÉNA DI MALWARE (Margera)
    Anjeun tiasa ningali detil TROYAN FABULOUS ieu di:

    Éta ngan ukur WEB anu anjeun tiasa ngagaleuh. TROYAN Wétan.
    ATTE
    Virus

    1.    Henry cenahna

      kirimkeun inpo pikeun ngahubungi anjeun

    2.    Julian Madinah cenahna

      Abdi peryogi kéngingkeun kecap konci pikeun akun facebook, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring? naon anu kudu kuring lakukeun, éta mendesak, hatur nuhun

    3.    pavlov cenahna

      Z3U5. Kirim inpormasi pikeun ngahubungi anjeun. Abdi kedah nyewa jasa.

    4.    heinnert de diaz cenahna

      saé kuring kedah milarian deui sandi email, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  6.   ivelisse Tejada Rodriguez cenahna

    Abdi kaleungitan kata sandi abdi henteu tiasa lebetkeun akun abdi email abdi missybeli @ hotmail. Kom

  7.   karin cenahna

    Kuring geuwat ngaretas akun hotmail kuring, aranjeunna parantos ngarobih sadaya inpormasi, kusabab henteu tiasa dimeunangkeun deui ku idéntitas saleresna mah, kuring parantos nyobian sareng teu aya anu tiasa ngabantosan kuring

  8.   Valeria cenahna

    Kumaha cara kuring milari deui sandi hotmail kuring?

  9.   Bungbuahan Miva cenahna

    Kuring kaleungitan kata sandi hotmail sareng kuring kedah pulih sabab éta tugas kuring

  10.   Pacobs cenahna

    Sawatara waktos ka pengker pun adi kuring henteu nganggo alamat hotmail ieu (junior0613@hotmail.com). Anjeun henteu terang deui kecap konci atanapi anu sanés. Masalahna nyaéta iPhone anu kami kirimkeun pikeun ngalereskeun nyaéta icloud anu nyambung ka alamat ieu. Saha anu tiasa ngabantosan kuring pikeun malikeun deui sandi ... hatur nuhun pisan sateuacanna.

  11.   anna rawa cenahna

    Abdi henteu émut kata sandi Hotmail, anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun nga-cageur deui?

  12.   Claudio cenahna

    Nya, aranjeunna ngaretas kuring sareng ngarobih sadaya inpormasi (email alternatip sareng telepon kontak), sareng ngaktipkeun verifikasi dua léngkah pikeun ngeureunkeunana ... tah, kuring ditingalkeun nanaon ...

  13.   Lampu Laut cenahna

    Halo, kuring henteu émut kata sandi Facebook, kuring muka ku kode, tapi pikeun ngalakukeun sababaraha gerakan aranjeunna naroskeun kecap akses ka kuring, kuring ogé henteu émut kanggo email Hotmail anu disangka sami, sareng nomer telepon anu kuring nempatkeun henteu gaduh deui, kuring kedah terang naon anu kedah dilakukeun, hatur nuhun !!

  14.   Daniela ogaz cenahna

    Wilujeng siang kuring nyobian ngempelkeun akun abdi yén kuring parantos muka tina laptop sareng muka telepon sélulér sareng ayeuna kuring henteu tiasa terang kecap aksesna. Abdi masihan kontak email tapi kuring henteu tiasa muka email abdi. Kuring ogé masihan email gmail. com sareng nyarios yén aranjeunna ngirimkeun kode tapi henteu dugi. Punten upami aya anu tiasa ngabantosan kuring hatur nuhun pisan

  15.   Gimena cenahna

    Halo, kuring henteu émut kata sandi sareng nomer anu kuring lebetkeun, kuring henteu gaduh deui, aya anu terang kumaha carana ngalakukeun xq kalayan kode anu anjeun buka kana email alternatif henteu ngabantosan

  16.   Maribel cenahna

    Asup tiheula sareng teu nganggo Hotmail. Pasangan jomblo. Jantenkeun kuring facebook Abdi henteu émut telepon atanapi email alternatip, saha anu ngabantosan kuring

  17.   Sonia cenahna

    Kami sonia ramirez sareng kuring henteu émut kata sandi Hotmail abdi sareng hoyong dipulut deui kuring gaduh opat anu urang nyarios tina telepon anu tiheula, ayeuna kuring gaduh nomer énggal bantosan kuring

  18.   Marcela mezzina cenahna

    hi Abdi putus asa sabab aranjeunna ngablokir akun HOTMAIL kuring anu kuring parantos mangtaun-taun. Aranjeunna naros ka kuring pikeun data anu kuring henteu émut sareng kuring nempatkeun naon anu kuring anggap yén kuring parantos nempatkeun dina waktos éta. Tapi teu aya usaha ieu anu nyugemakeun aranjeunna sareng aranjeunna ngahalangan akun abdi. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring nekat kusabab kuring nganggo akun éta pikeun alesan profesional sareng pribadi sareng sadayana ngagaduhan email éta. Kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring kantos milarian internét sababaraha dinten, nyobian ngirim pesen ka Microsolft tapi pilihan ieu alibi sabab aranjeunna nyarios yén halaman samentawis henteu aya jasa. Aranjeunna meungpeuk wenang sareng tanpa konsultasi, sareng ayeuna aranjeunna parantos ngabolaykeunana sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun. Punten, naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? Hatur nuhun!!!

  19.   Charles Salazar cenahna

    Wilujeng sonten, abdi di dieu pikeun nyungkeun bantosan anjeun, kuring henteu tiasa lebetkeun email hotmail kuring, nomer telepon sél anu kuring lebetkeun Abdi henteu gaduh deui sareng kuring henteu émut nanaon ngeunaan patarosan anu aranjeunna naroskeun ka kuring pikeun pulih ceuk akun, sapertos dua kecap akses pamungkas anu kuring kantos anggo, dina hal ieu kuring ngan ukur émut hiji, kuring henteu émut sual kaamanan, pesen-pesen terakhir anu dikirim. Punten kuring bakal ngahargaan bantosan anjeun sabab kuring kedah pisan ngalebetkeun email abdi.

  20.   Sara cenahna

    Wilujeng sonten, kuring parantos nyobian ngaksés akun hotmail énggal salami sasasih sareng nyarios ka kuring yén kecap akses na lepat kusabab kuring ngajawab patarosan anu datang ka kuring sareng éta tetep moal ngantunkeun kuring, kuring henteu ngartos yén Éta parantos kajantenan sareng kuring rada ngadesek pikeun kuring diblokir sabab éta mangrupikeun email damel kuring, punten anjeun tiasa bantosan abdi ???? Nuhun

bool (leres)