Kumaha ngahapus Tweet

Logo Twitter

Upami anjeun maca ieu, pastina anjeun parantos ngalakukeun kasalahan dina nyebarkeun pesen dina jaringan sosial anu terkenal sareng kumaha anjeun henteu tiasa ngédit pesen anu dikirim, ogé teu aya pilihan tapi mupus sakabeh pesen teras nyebarkeun deui pesen bari henteu aya kasalahan atanapi langsung ku kecap sanés.

Jelas aya kamungkinan anjeun ngan saukur hoyong ngahapus pesen ku alesan anu sanés anu urang moal lebet, janten dina hal ieu kami gaduh pilihan anu sami pikeun mupus na. Dina sadaya kasus, éta kedah dijelaskeun yén ngan ukur Tweet anu anjeun parantos masangkeun na Henteu kéngingkeun mupus Tweet tina akun sanés anu aya dina garis waktu anjeun sabab henteu ditulis ku anjeun.

Twitter logo hideung

Hayu urang tingali nalika aranjeunna ngantepkeun kami ngédit Tweet anu diterbitkeun

Hal anu pangpayunna sareng sateuacan urang nyatakeun sepenuhnya masalah éta pikeun ningali kumaha urang tiasa ngaleungitkeun Tweet urang diantara fungsi sanés jaringan sosial, penting pikeun klaim ti dieu yén sadaya pangguna tina jaringan sosial parantos dilakukeun salami mangtaun-taun: Twitter, iraha anjeun ngantep kami ngédit tweet anu kami tulis? Sareng nyaéta sateuacan ngaluncurkeun tweet dina jaringan sosial anjeun kedah ati-ati pikeun henteu ngalakukeun kasalahan, sabab upami anjeun ngalakukeun, anjeun moal tiasa ngédit éta, éta ngan saukur diijinkeun ngahapus.

Ieu mangrupikeun hal anu kami anggap gampang dilaksanakeun dina sétting sareng kami kaget yén salami mangtaun-taun ieu Twitter parantos aktip, éta sanés mangrupikeun fungsi resmi jaringan sosial. Dina pengertian ieu, anu kami ngarepkeun nyaéta dina jangka waktu anu teu lami pisan pilihan ieu bakal dilaksanakeun sareng tindakan éditan ieu bakal diidinan dilaksanakeun dina tweet anu kami terbitkeun, bahkan salami menit kahiji saatos diterbitkeun atanapi anu sami, ti saprak éta bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang anu kantos ngalakukeun kasalahan nalika nyusun Tweet. Saatos nyarios kitu, urang bakal ningali kumaha ngahapus tweet tina akun kami.

Hapus tweet

Kumaha carana urang ngahapus Tweet

Gampang pisan pikeun mupus Tweet sareng pikeun ieu urang ngan saukur kedah nuturkeun sababaraha léngkah tina akun kami. Nalika urang ngahapus Tweet éta ngaleungit tina Kala waktos urang, janten moal sayogi kanggo dibaca ti mana waé. Anu kedahna ogé jelas nyaéta sanajan urang mupus tweet tertulis, seueur pengikut urang bakal parantos maca éta sareng éta mangrupikeun jalan kaluar satengah.

Logisna éta bakal gumantung kana kaayaan sareng jumlah pengikut urang kedah terang jumlah pangguna anu parantos maca, ngencét atanapi nyimpen éta salaku paporit, tapi anu penting nyaéta terang yén urang tiasa gampang ngahapus Tweet ku nuturkeun léngkah ieu:

  • Dina ménu luhur anjeun bakal ningali ikon ménu navigasi atanapi ikon profil anjeun. Pencét kana ieu teras urang teraskeun
  • Kami nuliskeun Profil kami sareng milih Tweet anu urang hoyong pupus
  • Pencét kana ikon anu aya di luhur sareng hapus
  • Pencét Sumuhun sareng éta waé

Ieu tiasa dianggo pikeun halaman wéb resmi sareng pikeun aplikasi resmi dina alat anu nganggo sistem operasi ios sareng Android. Dina aplikasi éta sami sareng cara anu sami janten kami moal ngagaduhan masalah pikeun mupus éta tweet anu kami henteu hoyong terbitkeun.

Twitter

Kumaha upami Tweet anu urang pupus?

Dina karusuhan ieu nalika urang ngahapus Tweet éta ngaleungit lengkep tina garis waktos urang, tina sadaya akun anu nuturkeun anjeun sareng tina hasil teangan dina Twitter di twitter.com, Twitter pikeun ios sareng Twitter pikeun Android sanaos tiasa di-cache atanapi diterbitkeun dina halaman wéb pihak katilu, aplikasi atanapi mesin pencari. Upami urang henteu lami teuing urang tiasa nyarios yén éta henteu aya deui kanggo sadayana tapi éta moal ngaleungit lengkep.

Hal sanés anu urang kedah émut nyaéta éta Tweet anu dipupus ku kami tapi parantos diémutan deui sateuacanna moal dihapus. Janten saha waé anu nga-tweet deui Tweet kami ngajantenkeun henteu dihapus sahingga tiasa diaksés ku pengikutna. Sareng pamustunganana, anjeun moal tiasa ngahapus Tweet anu henteu sayogi dina twitter.com, Twitter pikeun ios atanapi Twitter pikeun Android.

Twitter

Naha urang tiasa ngahapus sababaraha tweet dina waktos anu sami?

teu. Ieu mangrupikeun pilihan sanés anu kami henteu sayogi dina jaringan sosial Twitter janten kami moal tiasa ngahapus sababaraha Tweet sacara ageung. Pilihan ieu henteu valid pikeun aranjeunna anu badé ngahapus sadaya Tweet na janten anu hoyong ngamimitian ti mimiti ku akun Twitter na Aranjeunna tiasa ngarobih nami ku nyiptakeun akun anyar anu sanés, hayu atuh ngajelaskeun.

Bayangkeun yén kami hoyong ngahapus akun Twitter pikeun alesan naon waé sareng kami henteu hoyong Tweet kami janten anu kami parantos nyebarkeun tapi kami henteu hoyong kaleungitan nami pangguna. Dina kasus ieu urang kedah ngadamel akun sanés nganggo nami pangguna samentawis teras ngalirkeun nami pangguna akun anjeun ayeuna kana anu énggal supados henteu kaleungitan. Pikeun ngalakukeun ieu, urang nuturkeun léngkah ieu:

  • Urang lebetkeun akun énggal kami teras pencét dina poto profil kami
  • Pencét dina Setélan sareng privasi dina Propil kami
  • Dina Akun> Ngaran pamaké kami ngarobah nami kana anu sateuacanna dihapus
  • Kami nyimpen perobihan sareng éta waé

Naha urang tiasa ngabatalkeun retweet?

Tungtungna sareng salaku bonus kami bakal ningali kumaha urang tiasa ngabatalkeun retweet. Ieu mangrupikeun tindakan anu henteu biasa tapi kadang éta tiasa janten gampang upami urang henteu hoyong mencét tombol kanggo ngencét ulang tapi kasép. Dina hal ieu naon anu kedah urang lakukeun langkung saderhana tibatan anu urang pikirkeun sareng sacara langsung pencét kana ikon éta nyalira pikeun ngencét ulang sareng éta bakal nunjukkeun anu sapertos kieu:

twitter

Ku ngaklik ieu retweet bakal ditandaan sareng urang parantos ngalaksanakeun tugasna. Dina hal ieu naon anu urang tiasa ucapkeun nyaéta éta dina aplikasi ios sareng Android éta persis prosés anu sami anu urang lakukeun dina wéb resmi. Dina hal nganggo aplikasi ti pihak katilu, kami moal ngagaduhan masalah dina nyabut retweet tina akun kami, tapi tempat dimana kami tiasa ngalakukeun tindakan ieu gumantung kana aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.