Kumaha mareuman McAfee: Kami ngajelaskeun sadaya metodeu

nganonaktipkeun mcafee

Di antara seueur antipirus anu urang tiasa mendakan di pasar, McAfee pasti salah sahiji anu pangkuatna sareng populér. Sanajan kitu, eta oge leres yen eta bisa ngabalukarkeun urang sababaraha masalah séjén kalawan apdet Windows 10. Aya ogé isu sejenna ka assess, kayaning harga. Kusabab ieu sareng alesan anu sanés, seueur pangguna mutuskeun pikeun ngaktipkeun antipirus sareng solusi anu sanés. Tapi ke heula, anjeun kudu nganonaktipkeun McAfee. Dina tulisan ieu kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta leres.

Sateuacan urang lebet kana subjek, kedah disebatkeun yén McAfee mangrupikeun parangkat lunak panyalindungan bintang lima, dipak ku sababaraha fitur kaamanan. Ieu hiji produk mayar, éta leres, tapi nu loba pamaké mayar pisan willingly pikeun sagalana aranjeunna nampi di balik.

Éta McAfee

mcafee

Sanajan eusi artikel ieu revolves sabudeureun cara nganonaktipkeun McAfee, eta kudu emphasized yén éta ngeunaan salah sahiji antipirus pangalusna kumaha kabarna. Nyaéta, sahenteuna, naon anu disimpulkeun tina laporan kaamanan sareng kinerja sareng tés kaamanan anu terus-terusan diterbitkeun dina Internét.

Tulisan anu aya hubunganana:
Antivirus Online: Alternatipna pikeun nganalisis file kami

Éta saé aman ngalawan virus, trojan jeung malware. Éta ogé ngagaduhan a firewall canggih pikeun ngajaga PC urang tina serangan komputer. Pungsi anu sanésna kalebet: VPN canggih pikeun ngotektak wéb kalayan tenang, dukungan online, pangatur kecap akses sareng panghancur file.

Janten upami éta saé, naon gunana ngaleungitkeun antivirus ieu? Jawabna aya Alternatip anu saé anu sanés ogé gratis. Tanpa badé langkung jauh, seueur anu langkung resep ngagunakeun Windows bek, antipirus nu asalna dipasang ti pabrik dina sistem operasi Microsoft, sakumaha sigana leuwih dipercaya. Nanging, janten obyektif lengkep, éta kedah dipikanyaho yén fungsi sareng efektivitas antipirus McAfee jelas langkung unggul tibatan Windows Defender.

Dina sagala hal, saméméh mareuman McAfee, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun mibanda pamasangan diganti na siap, ku kituna komputer urang teu ditinggalkeun unprotected.

Métode pikeun nganonaktipkeun McAfee

Ayeuna hayu urang tingali naon metode anu urang kedah ngahapus McAfee tina komputer urang. Ieu kudu disebutkeun dina titik ieu nu ngidinan eta bakal terus aktip salami eta geus ditinggalkeun (aranjeunna biasana lepas sataun). Ieu ngandung harti yén lamun sanggeus uninstalling antipirus urang robah pikiran jeung hayang install deui, lisénsi bakal tetep aktip.

Tina ménu Setélan

uninstall mcafee

Cara anu paling gampang sareng paling langsung pikeun ngahapus McAfee dina Windows 10 nyaéta neraskeun sapertos aplikasi anu sanés, nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Urang buka heula ménu nyetél tina Windows 10.
  2. Di dinya, urang milarian pilihan "Aplikasi".
  3. Ayeuna urang bade «Aplikasi sareng fitur» sarta kami néangan hiji pakait McAfee.
  4. Tungtungna, éta ngan tetep klik dina pilihan "Copot pamasangan".

Tungtungna, pikeun uninstall lengkep, urang bakal balikan deui komputer.

Tina ménu mimiti

Anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun antipirus tina ménu ngamimitian, sabab, sapertos sadaya aplikasi, McAfee ogé gaduh aksés sorangan di dinya. Pikeun neruskeun uninstallation, anjeun kedah klik katuhu dina ikon McAfee tur pilih pilihan «Uninstall".

 Teras, pikeun ngarengsekeun prosésna, anjeun kedah ngabalikan deui PC anjeun.

Alat Lengser McAfee

alat panyabutan mcafee

Katilu, sumber daya anu tiasa urang teras-terasan upami dua metode sanés henteu tiasa dianggo atanapi upami urang hoyong ngalakukeun "mupus" anu langkung lengkep. Alat Lengser McAfee Éta mangrupikeun alat anu diciptakeun ku desainer anu sami sareng McAfee khusus dikembangkeun pikeun ngahapus antipirus. Ieu kumaha urang kedah nganggo:

  1. Mimiti, urang kedah ngundeur Alat Lengser McAfee dina link ieu.
  2. Saatos nampi bewara kaamanan anu saluyu sareng nampi syarat pamakean, urang lebetkeun kode verifikasi nu dipintonkeun dina layar.
  3. Sanggeus ieu, alat sorangan bakal ngurus neruskeun kalawan uninstall antipirus McAfee. Lamun geus rengse, komputer bakal reboot.

Masalah (sareng solusi) nalika ngahapus McAfee

Nalika nganggo tilu metode anu digariskeun dina bagian sateuacana, anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah pikeun ngahapus McAfee, sakapeung anjeun tiasa ngalaman sababaraha masalah. kacilakaan teu disangka-sangka anu nyababkeun panonaktipkeun antipirus henteu réngsé. Ieu sababaraha hal anu urang tiasa laksanakeun pikeun ngabéréskeun kaayaan ieu:

  • Urang kedah yakin yén urang gaduh idin administrator luyu dina PC urang, pikeun alesan kaamanan.
  • Salaku aneh sakumaha keur disada, lamun teu bisa uninstall McAfee leyuran alus nyaeta reinstall antivirus deui (sahingga ngabenerkeun kasalahan anu mungkin) sareng teraskeun uninstall deui.
  • Lamun sanggeus kabeh ieu, urang masih teu bisa uninstall antipirus, Anjeun bisa nyobaan deui ku cara nuliskeun Windows di modeu aman.
  • Pilihan anu terakhir, sareng anu paling radikal, nyaéta ngaksés Panel Konfigurasi sareng ngamangpaatkeun éta "Reset PC".

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->