Kumaha nganonaktipkeun Windows Defender dina Windows 10

Windows bek

Kalayan ngenalkeun Windows 10, Microsoft nambihan Windows Defender, salah sahiji antipirus pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar Sareng éta ogé gratis sareng ku apdet sadidinten. Windows Defender henteu ngan ukur Éta ngajagaan urang tina virus atanapi malware naon waé, tapi ogé ngajagi urang tina spyware, ramsonware sareng sababaraha rupa gaganti.

Sanaos leres yén sacara asli dihijikeun kana sistem operasi, éta kadang tiasa nyababkeun sababaraha masalah sanés dina sistem, masalah-masalah ieu gancang direngsekeun ku cara update anu saderhana. Upami sanaos manpaat anu ditawarkeun ku Windows Defender ka kami, anjeun langkung resep ngagunakeun antipirus anjeun salami hirup, maka kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara uninstall Windows Defender.

Naon anu ditawarkeun ku Windows Defender

Windows bek

Windows Defender diwangun kana Windows 10, sareng ngalir di tukang, tapi henteu sapertos antivirus tradisional, ieu meakeun sumber pisan jeung urang boro-boro bakal perhatikeun yén éta jalan.

Hatur nuhun kana antivirus Windows, kami henteu ngagaduhan sistem kami dijaga tina file jahat anu kami unduh atanapi nyusup kana komputer urang, tapi ogé éta ngamungkinkeun urang ngajaga diri tina ramsonware. Ramsonware mangrupikeun ancaman anu tanggung jawab énkripsi sadaya eusi alat-alat kami di tukeran pikeun tebusan kauangan, anu nalika mayar éta teu aya anu ngajamin yén yén aranjeunna bakal masihan kami kecap akses énkripsi.

Kumaha carana éta ngabantosan urang nyalindungan diri tina serangan ransomware? Ngajaga folder dimana urang nyimpen inpormasi anu paling berharga pikeun tim kami. Ku cara kieu, urang tiasa netepkeun aplikasi mana anu tiasa ngaaksés kana folder-folder éta, janten upami aplikasi nyobian, éta moal tiasa ngaaksés iraha waé sareng énkripsi eusina.

Windows Defender ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun operasi Windows Firewall, pikeun nyingkahan éta nalika urang nyambung ka jaringan umum, teu aya anu tiasa aksés kana drive anu parantos kami bagikeun asli. Éta ogé ngajagaan urang nalika masang aplikasi dina komputer urang ngalangkungan fungsi SmartScreen, ngamungkinkeun urang pikeun ngahalangan pamasangan naon waé atanapi ngaluncurkeun peringatan.

Sakumaha urang tiasa tingali, fungsi anu Windows Defender asli nawiskeun kami sami sareng anu urang tiasa mendakan dina antipirus sanés. Teu lila saatos Windows 10 dileupaskeun, sababaraha produsen software antipirus aranjeunna ngangkat kamungkinan ngagugat Microsoft pikeun Windows Defender, paménta anu tungtungna teu nanaon.

Kumaha nganonaktipkeun Windows Defender dina Windows 10 Home

Microsoft nawiskeun kami versi Windows 10 anu béda dina pasaran, sadayana sadayana berorientasi kana lingkungan anu béda. Versi Imah dimaksudkeun pikeun pangguna masing-masing sareng usaha leutik. Versi Pro Windows 10 ditujukeun pikeun perusahaan ageung, sabab éta nawiskeun kami sababaraha fungsi sapertos bantosan jauh éta éta henteu sayogi dina vérsi Utama.

Versi Perusahaan Windows 10 nawiskeun kami sadaya fungsi Windows 10 Home sareng Pro tapi ogé a kontrol sareng manajemén anu langkung ageung ti jauhna, sedengkeun versi Educational sacara praktis sami fungsina sareng versi Home, tapi dina harga anu langkung handap, kumargi éta ditujukeun pikeun siswa.

Upami anjeun hoyong nganonaktipkeun Windows Defender dina Windows 10 Home, prosésna béda ti sésa vérsi, prosés anu urang jéntrékeun di handap. Tapi ke heulaanan, urang kedah jelas ngeunaan naon anu urang lakukeun, kumargi nalika aksés kana pendaptaran Windows, urang tiasa ngarobih nilai naon waé tanpa terang sareng komputer urang lirén pisan.

  • Mimiti, urang angkat ka kotak search Cortana sareng ngetik "regedit" tanpa tanda petik. Kana patarosan Naha anjeun hoyong ngijinkeun aplikasi ieu pikeun ngarobih komputer anjeun? klik Sumuhun.
  • Teras we angkat ka rute HKEYLOKALMESIN \ SOFTWARE \ Kawijakan \ Microsoft \ Windows Defender
  • Dina folder Windows Defender, kami milarian file DisableAntiSpyware teras pencét dua kali dina éta.
  • Tungtungna, urang ngan kedah ngarobih nilai 0 janten 1, pencét dina narima y balikan deui komputer urang.

Upami urang henteu mendakan file DisableAntiSpyware, urang kedah nyiptakeunna ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

  • Dina folder Windows Defender, pencét dina tombol beurit katuhu dina Anyar> nilai DWORD (32-bit).
  • Teras, urang pencét katuhu dina éta, robih nami kana DisableAntiSpyware. Teras, pencét dina Modify sareng robih nilaina tina 0 janten 1.
  • Pencét kana narima y kami reboot alat-alat kami.

Kumaha nganonaktipkeun Windows Defender dina Windows 10 Pro, Perusahaan, atanapi Atikan

Prosés pikeun mareuman Windows Defender dina Windows 10 Pro, Perusahaan atanapi Atikan mah béda, sabab kami henteu tiasa ngalaksanakeunana liwat pendaptaran tapi ngalangkungan Kebijakan Grup, ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

  • Dina kotak pamilarian Cortana urang nyerat "gpedit.msc" tanpa tanda petik. Kana patarosan Naha anjeun hoyong ngijinkeun aplikasi ieu pikeun ngarobih komputer anjeun? klik Sumuhun.
  • Dina jandéla édisi kawijakan urang kedah nuturkeun jalur ieu: Konfigurasi Komputer> Citakan Administratif> Komponén Windows> Windows Defender Antivirus.
  • Teras, urang angkat ka panel di belah katuhu teras pencét dua kali Pareuman Antivirus Windows Defender.
  • Dina jandéla pop-up, urang kedah pencét pikeun mariksa kotak Diaktipkeun. Tungtungna kami pencét dina Larapkeun sareng Nampi dina urutan ieu.

Pikeun parobihan tiasa diterapkeun urang kedah ngahirupkeun deui komputer urang.

Windows Defender atanapi antipirus tradisional?

Kusabab Windows Defender sumping ka pasar asli ku Windows 10, aya seueur studi anu béda anu nunjukkeun kumaha sareng Windows Defender kami gaduh langkung ti cukup pikeun nyumponan kabutuh saha waé perusahaan atanapi perusahaan, salami urang ngamangpaatkeun élmu sareng henteu bakti pikeun ngaunduh sareng masang aplikasi atanapi file naon anu urang terang di ditu atanapi ditampi ku email.

Kacuali kabutuhan anjeun khusus pisan, kuring khususna henteu nyarankeun pikeun ngalakukeun tanpa éta. Kuring parantos aya di dunya komputasi salami mangtaun-taun sareng kuring parantos nyobian unggal vérsi Windows anu parantos dileupaskeun, janten kuring nyarios kalayan terang kanyataan. Windows 10 mangrupikeun vérsi anu pangsaéna Windows anu parantos dileupaskeun ku Microsoft ka pasar dina taun-taun ayeuna, kalayan idin ti Windows 7.

Sanés sanés mangrupikeun vérsi anu pangsaéna, tapi éta ogé asli kaasup anjeunsanés salah sahiji antipirus anu paling kuat di pasar, integrasi anu ngajaga alat-alat urang sepanjang waktos tanpa aya perhatosan, hal anu urang moal kantos mendakan dina aplikasi antipirus pihak katilu, aplikasi anu sok ngalambatkeun operasi pakakas urang, salawasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)