Kumaha tahan Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Redmi Note 9 Pro

Dina taun 90an, nalika telepon sélulér (éta henteu acan smartphone) aya dina jangkauan seueur jalmi, plastik mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo di luar, kusabab kusabab kalenturanana, sampurna tahan curuk jeung / tiup. Salaku tambahan, éta cara anu pangsaéna pikeun nurunkeun biaya dina industri anu nuju berkembang.

Kusabab téknologi parantos maju, henteu ngan ukur layar na anu langkung ageung, tapi ogé bahan konstruksi aranjeunna parantos nempatkeun plastik (sanaos masih aya di terminal anu paling murah) kanggo aluminium, waja sareng gelas. Bahan ieu henteu nyerep guncangan sapertos palastik, janten seueur pangguna milih ngagunakeun panutup.

Dina taun 90an sareng awal 2000an, sampulna dianggo pikeun ngencengkeun héndsét dina sabuk, henteu pikeun nyegah tina peupeus nalika parobihan munggaran upami aya usum gugur, sapertos ayeuna. Upami anjeun milari smartphone anu kasar éta entong hancurkeun di robih heula, Xiaomi Redmi Note 9 Pro mangrupikeun pilihan anu saé kanggo diperhatoskeun.

Résistansi Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Remi Note 9 Pro katutupan ku lapisan gelas anu parantos kabuktosan janten salah sahiji anu paling tahan di pasar, sanaos aya kacilakaan anu teu dihaja anu terminal tiasa sangsara. Jalma-jalma di Xiaomi yakin pisan kana integritas terminalna yén aranjeunna parantos ngeposkeun pidéo dina YouTube pikeun urang tingali kumaha tahan éta tiasa ku tunduk kana tés anu béda ti ragrag, janten parobahan suhu anu ngadadak, ngalirkeun unggal-unggal tés kalayan hasil anu saé.

Ogé, sapertos kaseueuran pabrik, nawarkeun panangtayungan ngalawan cai panyeburan, Perlindungan IP68, janten upami terminal janten baseuh, urang moal ngagaduhan masalah. Mobile ieu, sapertos sadayana anu urang tiasa mendakan di pasar kalayan sertifikasi anu sami, henteu tiasa nyerelep (sanaos sababaraha pabrik nganggona salaku klaim pariwara).

Redmi Note 9 Pro

Sigana mah salami dinten-dinten munggaran, upami urang tiasa teuleumkeun terminal dina cai kanggo nyandak gambar anu hadé tina liburan urang tanpa terminal anu ngalaman karusakan. Nanging, nalika biasa dianggo, sadaya telepon pinter sangsara ngarecah mikro anu henteu diapresiasi ku mata taranjang sareng anu antukna tiasa nyababkeun sababaraha bagian alatna rusak lengkep sareng cai na tiasa lebet.

Sanaos nunjukkeun tingkat kateguhan terminal ieu, sapertos anu sanés ti pabrik anu sami, upami telepon anjeun ngalaman kacilakaan, anjeun ngagaduhan tempat anu béda pikeun ngalereskeunana. Ngalereskeun Xiaomi anjeun dina Service10 Éta mangrupikeun pilihan anu saé anu anjeun kedah nimbangkeun, sanés ngan ukur pikeun harga na, tapi ogé pikeun kagancangan jasa.

Spesifikasi Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Dina Aktualidad Gadget urang gaduh kasempetan pikeun nganalisis Redman 9 Xiaomi Catetan Pro, terminal anu, nalika kami nyorot dina poin positip, nangtung pikeun kabisat kualitas dina pangwangunan, otonomi jauh pisan tina mayoritas terminal anu urang tiasa mendakan di pasar sareng rasio karakteristik / harga anu boro-boro urang tiasa mendakan di pabrik anu sanés.

The Xiaomi Redmi Note 9 Pro menonjol, sajaba ti bahan konstruksi anu masihan penampilan premium, kanggo layar 6,67 inci kalayan resolusi FullHD +, kalayan format 20: 9. Prosesorna, Qualcomm's Snapdragon 720, dibarengan ku 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan (rohangan anu tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD).

Bagéan fotografi, aspék anu pikaresepeun dina terminal ieu, Sorotan sensor utama 64 MP, sudut lébar 8MP, sensor jero 2 MP pikeun potrét sareng lénsa makro 5 MP, sénsor ngamungkinkeun urang pikeun nyandak gambar detail anu teu aya di kaseueuran terminal di pasar. Kaméra pikeun selfie ngahontal 16 MP (éta henteu sudut lega) perenahna di bagean hareup luhur layar.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro ngamungkinkeun urang ngarekam video dina kualitas 4K dina 30 fps, sanaos upami urang milih resolusi ieu, rohangan panyimpenan internal bakal gancang béak kecuali urang nganggo kartu microSD pikeun nyimpenna.

Batréna, aspék penting sanés terminal ieu, ngahontal 5.020 mah sareng cocog sareng 30W pangecas gancang (carjer kalebet dina kotak), anu ngamungkinkeun urang pikeun ngagunakeun langkung seueur tina terminal dina dinten ka dinten tanpa sieun kabur pisan tina perobihan kahiji, ngajantenkeunana janten telepon pinter anu ideal pikeun jalma-jalma anu nyéépkeun jauh ti bumi sareng henteu gaduh kasempetan pikeun ngeusi batre kalayan gampang.

Ngeunaan harga, Xiaomi Redmi Note 9 Pro tiasa dipendakan di toko mana waé pikeun kirang ti 200 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.