Naha keyboard MacBook anjeun henteu hurung? Ieu anu kajadian

keyboard mac

Salah sahiji fitur anu paling saé tina keyboard laptop kedah janten lampu latar sahingga urang tiasa nyerat dina poék tanpa aya masalah. Pamiarsa Gadget Aktualidados naroskeun patarosan ieu ka kami: "Naha kadang kuring henteu tiasa ngahurungkeun lampu keyboard MacBook sareng simbol némbongan dina layar saolah-olah pilihan pikeun ngatur lampu keyboard dikonci?" Jawabanana saderhana sareng solusina bahkan langkung.

Kibor sapertos MacBook disambungkeun kana sénsor anu ngadeteksi lampu tina lingkungan. Sensor ieu aya di gigireun kaméra laptop. Nalika sénsor ngadeteksi yén anjeun aya dina rohangan anu seueur lampu, éta langsung ngahalangan pilihan pikeun ngatur lampu keyboard, sabab éta nganggap yén éta katingalina saé. Naon kajadian upami anjeun masih hoyong ngahurungkeun lampu keyboard sareng pilihan na némbongan sapertos diblokir?

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta tutup, ku jari atanapi panangan, sénsor lampu laptop anjeun, éta bunderan leutik anu anjeun bakal mendakan di gigireun kaméra komputer. Sakali anjeun ngonci sénsorna, anjeun bakal ningali kumaha pilihan pikeun naékkeun atanapi turunkeun katerangan keyboard anjeun parantos langsung dikonci.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan salah sahiji alat anjeun, émut yén anjeun tiasa nyerat kami tweet ngalangkungan akun Twitter resmi kami: @agadget

Inpormasi lengkep- Ieu mangrupikeun berita anu bakal kami mendakan dina Bluetooth 4.1


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Karangan cenahna

    Hatur nuhun pisan kana tulisanana! Kuring ningali éta pikeun kahiji kalina dinten ieu sareng sieun mikir yén kuring parantos ngahalangan hahahaha

  2.   Valeria cenahna

    Alus pisan !! Hatur nuhun kana sumbangan. =)