Lenovo IdeaPad Flex 5 Laptop Convertible kalawan € 100,99 diskon

Sambungkeun, interaksi, damel sareng maénkeun cara anjeun nganggo laptop IdeaPad Flex 5 (14 ″ Full HD, AMD) 2-in-1. Prosesor AMD nyayogikeun hiburan immersive dina perjalanan, sedengkeun pigura 360 ° ngamungkinkeun anjeun nganggo Flex 5 salaku laptop, tablet, sareng seueur deui. Kalayan pamutahiran gratis ka Windows 11 upami sayogi.

Tingali panawaran di Amazon:

https://amzn.to/3qPhALo


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.