EVGA SC17, laptop anu leres-leres kaulinan anu anjeun badé gaduh

Kami moal nolak yén istilah "midangkeun" sareng laptop dina kalimat anu sami parantos nyiptakeun seueur kontropérsi ku inuman ringan sareng doritos di tangan (diskusi ngeunaan hukuman dina El Clásico ngagaduhan tempat rapat anu sanés). Sareng éta Henteu saeutik sababaraha klasik anu ayeuna masih kénéh hoream mertimbangkeun laptop salaku mesin anu leres nalika maén pidéo dina PC.

Nanging, mérek sapertos EVGA nunjukkeun ka kami yén kaseueuran karusakan urang henteu berdasar, sareng éta EVGA SC17 bakal janten laptop kaulinan anu bakal dipikagaduh ku unggal gamer. Hayu urang tingali sacara saksama dina produk anu panasaran ieu.

Naha urang nganggap produk ieu leres-leres mangrupikeun pilihan kaulinan anu leres? Nya utamina kusabab éta henteu kurang ti kartu grafik di jero NVIDIA GTX 1080 8GB Kalayan anjeun bakal hésé pikeun anjeun milari pidéo pidéo anu dina pagelaran luhur tiasa nolak kakuatanana. Tapi sadayana anu hérang henteu ngan ukur grafik, waktos ieu urang ogé bakal ngagaduhan prosesor Intel Core i7-820HK, langkung ti cukup sahingga henteu aya jinis bottleneck anu dihasilkeun.

Tapi jelas yén ieu henteu cekap, tukang kaulinan anu leres hoyong anu langkung, éta sababna urang bakal gaduh 32GB tina ingetan Ram DDR4, 256GB M.2 SSD sareng 1TB of HDD sahingga anjeun tiasa nyimpen sésa file. Tangtosna, cekap pikeun urang pikeun ngaraosan gim hébat dina layar 4K 17 inci na, dibarengan ku téknologi G-SYNC anti ngoyagkeun. Tangtosna, laptop bakal nawiskeun kami sadayana anu tiasa dipénta ti alat anu gaduh ciri-ciri ieu, upami henteu langkung. Masalahna sok sami, anjeun moal tiasa mendakan éta di toko di handapeun 3.000 euro Ayeuna, sareng ogé ngahémat kanggo ransel, beuratna 4,05 kg beurat ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.