LG 32QK500-W monitor QHD kalayan harga anu menarik, kami diuji

Kami henteu kantos ngetés monitor pikeun sababaraha waktos, sareng layar mangrupikeun produk anu peryogi pisan pikeun pagawéan sadidinten sareng pikeun maén gim. Kusabab kitu waktos ieu kami masihan anjeun produk LG anu anjeun pasti bakal resep, kami ngagaduhan monitor 32 inci sareng harga anu saé anu anjeun milari.

Monitor beuki gedé, hésé ningali monitor di handapeun 21 inci ampir dimana waé, sareng ieu mangrupikeun tanda anu saé. LG32QK500-W monitor mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun kalayan résolusi QHD sareng ukuran 32 inci, mendakan dina analisa ieu sadaya kaunggulan sareng karugian.

Sakumaha biasana, kumargi nonton éta henteu sami sareng maca éta, kami nyarankeun anjeun ngalangkungan analisis pidéo kami dimana anjeun bakal tiasa nampi fitur-fiturna dina aksi, boh kumaha jalanna sareng sababaraha kamampuan. Kami parantos nyobian duanana di lingkungan pangwangunan sareng padamelan sareng di lingkungan buruan pidéo, pikeun masihan anjeun tés anu paling dipercaya sareng nyaritakeun naon kakuatanana sareng tangtuna ogé kalemahanana. Upami Anjeun hoyong, anjeun tiasa mampir LINK ieudimana anjeun tiasa ngagaleuh langsung ti 256, kalayan harga anu pangsaéna sareng di bumi.

Bahan sareng desain: Gedé tapi épéktip

Kami gaduh produk anu beuratna sareng basa kalebet 5,7 Kg éta henteu beurat teuing ngémutan ukuranana. Dasar logam ngagaduhan desain sabit anu khas sareng nyayogikeun stabilitas anu langkung ti cukup pikeun nempatkeunana dimana urang hoyong. Kuring resep jinis basa ieu kusabab éta ngamungkinkeun anjeun nganggo langkung seueur rohangan dina méja tibatan anu condong ngagunakeun basa. Dina hal ieu urang gaduh diménsi tina 724.3 x 519.2 x 219.9 mm, pigura anu kaendahan tapi henteu seueur teuing, latihan anu rada béda sareng anu urang kantos pendakan sareng pangkalanana.

  • Diménsi kalayan basa: X x 724.3 519.2 219.9 mm
  • Diménsi tanpa nangtung: X x 724.3 424.2 42.5 mm
  • Beurat ku nangtung: 5,7 Kg
  • Beurat tanpa nangtung: 5,4 Kg
  • Tembok dipasang VESA 100 x 100 mm

Éta diwangun dina plastik bodas sareng herang pikeun chassis, nanging bagian payunna ngagaduhan warna pérak anu ngahiji sampurna sareng dasarna. Dina tingkatan jéntré LG parantos nyiptakeun produk anu cukup diproduksi sareng paling penting, éta bakal katingali saé dina sagala jinis hiasan. hatur nuhun kana kombinasi warna, bahan sareng desain. Pribadi, kuring henteu ngagaduhan tapi nempatkeun kana desain anu minimalis sareng canggih, tapi tangtosna aranjeunna henteu hoyong résiko teuing.

Karakteristik téknis panel

Kami mendakan layar 32 inci, a Panel IPS anu ngamungkinkeun ningali sudut ampir 180º rada has. Sedengkeun pikeun kacaangan, urang mendakan 300 nits anu henteu menonjol, cukup pikeun nikmati kontén sareng padamelan tapi dihandap monitor sanésna sapertos ieu. Kacaangan minimum ogé aya dina 250 nits sahingga bédana henteu bakal katingali. Kami ogé ngagaduhan warna anu jero 8 Bit + A-FRC anu dina tiori sacara digital masihan 10 Bit tapi ngajantenkeun urang kehabisan HDR, henteuna utama anu mimiti dina layar 32 inci ieu.

Waktu réspon mangrupikeun fiasco ageung kadua, upami anjeun tiasa nyarios kitu. Kami gaduh 8 ms anu moal nyugemakeun panglobana pamaén, khususna dibarengan ku kami henteu ngagaduhan harga nyegerkeun langkung luhur tibatan 75 Hz, sanaos kanggo kuring pribadi aranjeunna siga anu cekap. Tungtungna urang kudu nyaritakeun ngeunaan resolusi éta, qHD anu salah sahiji anu parantos disebatkeun dina kasempetan anu sanés 2K, urang gaduh 2560 x 1440 piksel langkung ti cukup pikeun monitor 32-inci anu ku kami badé dianggo pikeun dianggo sareng maén dina bagian anu sami, ditambah LG seueur terang perkawis ieu sareng parantos dikalibrasi monitor kalayan éfisién.

Pilihan tambahan: AMD FreeSync sareng seueur deui

Kami ngagaduhan monitor anu tiasa disaluyukeun dina kacenderungan tapi henteu jangkungna, dasarna sareng penyesuaian jangkungna biasana langkung khas monitor anu museur kana lingkungan propésional, nanging, ngemutan 32 inci anu henteu tiasa dipertimbangkeun éta moal goréng upami urang nyandak kauntungan tina dukungan VESA ngagantung dina témbok, leres? Kusabab urang gaduh sambungan di handap. Sistemna Perlindungan kedip-kedip Aman éta ogé ngajantenkeun eyestrain henteu salawasna aya.

Teras we gaduh uSerangkaian bagian anu ditujukeun pikeun nawiskeun langkung seueur gambar anu disaluyukeun numutkeun mérekna:

  • Warna Leres: Ningkatkeun sudut pandang, dugi ka 178º tanpa kaleungitan warna atanapi kontén
  • Radeon FreeSync: Radeon FreeSync sacara virtual ngaleungitkeun pigura anu rusak sareng fragméntasi gambar.
  • Sinkronisasi Aksi Dinamis: Ngaleutikan input lag (latency) sareng Dynamic Action Sync sahingga anjeun tiasa néwak unggal momen sacara real time.

Bener nya éta Sanaos DAS sareng Radeon FreeSync kami henteu nampi hasil dihandap 8ms dina waktos maén, sareng anu paling raoseun numutkeun pangalaman urang antara 2 sareng 5ms supados henteu diperhatoskeun.

Antarbeungeut pangguna sareng pangalaman

Pikeun ngendalikeun setélanana, sapertos biasana, éta ngagaduhan joystick anu ngamungkinkeun urang ngarobih sababaraha bagian: Volume, Input, Setélan layar sareng modeu standar. Monitor ieu ngagaduhan seueur sambungan:

  • 2x HDMI
  • 1x mDisplayPort
  • 1x DisplayPort
  • 1x Jack 3,5mm

Éta henteu ngagaduhan spéker atanapi sambungan HDMI ARC otomatis. Panginten panyaturna tiasa ngabebaskeun urang tina langkung ti hiji masalah, sanaos ngémutan kualitas anu ditawarkeun ku kaseueuran panyatur terintegrasi urang ampir tiasa nyalametkeun diri. Ngaliwatan palabuhan Jack 3,5mm urang tiasa nyambungkeun panyatur naon waé ka dinya. Kami pasti nyanghareupan monitor anu saé upami urang nganggap nilaina artos artos, upami anu anjeun milari pasti buka 32 ″ gancang sareng serbaguna, monitor ieu LG 32QK500-W éta henteu menonjol dina bagian mana waé tapi dibela sacara praktis sadayana, janten urang tiasa nyarios yén kami ngagaduhan produk "buleud". Anjeun tiasa ngagaleuh dina tautan ieu ti 256 euro dina Amazon sareng aranjeunna bakal nempatkeun éta di bumi sareng sadaya jaminan yén Amazon masihan palanggan na. Upami anjeun ngagaduhan pangalaman nganggo monitor ieu, tong ragu-ragu nyeratna dina kotak koméntar.

LG 32QK500-W monitor QHD kalayan harga anu menarik, kami diuji
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
259 a 289
  • 80%

  • LG 32QK500-W monitor QHD kalayan harga anu menarik, kami diuji
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • panel
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • panganteur
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.