Logitech ngenalkeun mouse nirkabel G502 Lightspeed anyar na

Di kota Berlin anu saé, perusahaan nampilkeun na beurit nirkabel anyar Logitech G502 Lightspeed. Logitech ieu mangrupikeun salah sahiji modél anu paling seueur diminati diantara para pangguna anu resep maén sareng éta sampurna pikeun anu kalibet dina cara propésional atanapi ngan saukur pikeun luang. Naon anu seuseueurna pamaén ieu parantos lami naroskeun ka perusahaan éta nyaéta anu nirkabel sareng kamari anu tepat naon anu kajantenan.

oge Fitur anyar Logitech G502 Lightspeed ieu ditampilkeun ku desain ulang tina taneuh sareng pangurangan beurat tujuh gram ngamungkinkeun pikeun ngagabungkeun katepatan sareng kinerja téknologi nirkabel profesional kalayan desain anu kacida diakui sareng kinerja tinggi dina unggal jalan.

logitech

Acara presentasi diayakeun di Riot Games Studios di Berlin

Ieu parantos mangrupikeun tanda anu jelas tina maksud Logitech anu nunjukkeun yén éta 100% komitmen pikeun kaulinan sareng koléktifna sareng eSports. Acara éta sorangan dihadiran ku Carlos "Ocelote" Rodriguez, pangadeg sareng CEO G2. Ogé milik Wakil Présidén sareng CEO Logitech Gaming, Ujesh Desai, nyatakeun:

Tanpa ragu, henteu aya mouse anu langkung saé ngalambangkeun roman global anu urang gaduh sareng pamaén sareng pamaén sareng timna tibatan G502 urang. Kusabab kami ngaluncurkeun mouse kaulinan LIGHTTSPEED munggaran urang, para penggemar parantos naros ka kami iraha kami bakal ngaleupaskeun versi anyar tina G502. . Dinten ieu kami nampilkeun naon anu aranjeunna naroskeun ka kami, sareng anu sanésna.

Desain anyar sareng téknologi nirkabel LIGHTTSPEED sareng POWERPLAY anu ngajantenkeun mouse nirkabel énggal ieu khusus pisan pikeun kaulinan Logitech G PRO sareng sagala jinis gim. Kabuktosan ogé nambihan sénsor HERO 16K anu éfisién pisan generasi panungtung. Ieu mangrupikeun kontak anu munggaran sareng modél Logitech énggal, kami ngarepkeun marios produkna langsung ku kesan munggaran urang sareng langkung seueur detil.

Harga sareng kasadiaan

Ngan kamari saatos presentasi resmi na harga sareng kasadiaanna di pasar diumumkeun. Logitech henteu gagal sareng dina prinsipna mouse kaulinan nirkabel Logitech G502 diperkirakeun sayogi di LogitechG.com  sareng di toko biasa di panjuru dunya salami sasih Mei ieu. Ngeunaan harga produk, urang bakal nyarios ngeunaan sababaraha harga 149 euro, harga anu cukup disaluyukeun pikeun beurit kalayan fitur ieu.

Di sisi anu sanésna, penting pikeun dicatet yén ayeuna urang tiasa mendakan model samemehna nganggo kabel di toko-toko sapertos Amazonkalayan pangirangan anu menarik dina harga na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.