Review headphone Arbily G9

Panutup Arbily G9

Sareng deuih urang balik deui kana ngalakukeun analisa headphone. Parangkat kaunggulan par anu paling ngahijikeun smartphone urang sareng musik anu urang paling resep. Waktos Ieu urang ngalakukeun éta babarengan sareng Arbily anu nampilkeun kami salah sahiji peluncuran anu pang anyarna, headphone nirkabel Arbilly G9.

Headset anu nawiskeun a kinerja tinggi, sapertos sadayana alat-alat perusahaan ieu anu kami cukup untung pikeun nguji. Anggota sanés tina kulawarga ageung headphone nirkabel anu terus tumuh. Sareng sakumaha anu parantos urang tingali, aranjeunna tiasa ningkatkeun unggal modél anyar. G9 ngamajukeun sareng Teu aya produk anu kapendak. di Amazon langkung mirah nganggo kode promosi.

Arbily G9, desain aslina sareng kualitas sora

Nalika urang badé mésér gadget, naon waé, hal anu normal nyaéta nalungtik pasar sakedik sateuacanna. Baca di ditu di dieu dugi ka mendakan anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun. Sareng luhur sagala anu aya dina anggaran urang. Kalayan headphone hal-hal henteu gampang pisan. Ayeuna pasar jadi runtuhna ti firms beda jeung model yén tugas ieu janten teu mungkin. 

Arbily G9 kalayan kotak

Kituna, biasana kami mawa anjeun anu kami anggap pikaresepeun. Dina hal ieu, ku headphone, urang parantos ningalikeun kumaha sungut Arbily parantos nawiskeun produk kalayan kualitas saé taun-taun. Sareng luhur sadaya, ngagabungkeun kualitas éta sareng harga anu dihasilkeun pikaresepeun tur meujeuhna.

nu G9 Arbily gaduh a desain pikaresepeun boh dina headphone boh dina carjer. Didamel duanana dina warna hideung kalayan résistansi anu saé, aranjeunna nampilkeun a penampilan elegan jeung wijaksana. Tapi tetep, dina waktos anu sasarengan, garis modéren sareng ayeuna anu bakal ngagabung sareng sadaya gaya. 

Penampilan fisik tina Arbily G9

Kami mendakan headphone anu dirancang sareng format intraural "Dina ceuli" éta bakal cocog kana ceuli kalayan sampurna. Pikeun ieu urang gaduh nepi ka tilu ukuran bantalan anu béda yén urang tiasa tukeur pikeun kéngingkeun pangalaman audio anu pangsaéna. Pas anu sampurna penting pisan nalika nganggo jinis headphone ieu.

dina bagian luar kami mendakan bagian touch kalayan anu urang tiasa kéngingkeun kontrol playback. Kalayan hiji atanapi dua pers kami tiasa mindahkeun lagu maju atanapi mundur, reureuhkeun playback atanapi ngajawab sareng nolak telepon. Hal éta urang tiasa ngonpigurasi mun urang resep gampang. Ieu sanés tombol fisik sahingga ngan ku némpél éta sénsor toél ngaréaksikeun nuhun a sensitipitas hébat.

Arbily G9 dina panangan

Hal séjén anu pinunjul nyaéta bentukna manjang ka handap. Éta henteu headphone dina-ceuli anu awakna lengkep dina jero ceuli. Kami ningali kumaha bagian ipis kaluar dimana ayana mikropon. Kaputusan anu bakal ngajantenkeun kualitas sora dina paguneman urang kéngingkeun kualitas sareng kajelasan berkat kanyataan yén aranjeunna sacara fisik langkung caket kana sungut. Upami ieu headphone anu anjeun milari, Teu aya produk anu kapendak. di harga pangsaéna di Amazon. salajengna kami ngagaduhan kode promosi khusus pikeun kéngingkeun diskon tambahan: NWANNEYF.

Kasus carjer anu narik ati

Upami anjeun ningali kasus Arbily G9, ieu ngagambar perhatian pikeun bahan manufaktur na. Aranjeunna gaduh penampilan anu khusus sareng berkat a Palastik hideung bertekstur kasar masihan kesan didamel tina kulit. Bentuk sareng ukuranana sigana cekap sareng aranjeunna henteu nyandak seueur rohangan. Kalayan muka di hareup, sareng gaduh di tukang, salaku engsel, sareng bagian karét anu ngabengkokkeun lengkep. 

Ngabandingkeun sareng model anu sanés anu urang tiasa nyobian anu ieu panutup aslina tur béda pisan ti sésana. Sanaos inovatif dina desain sareng konstruksi, kami mendakan kontradiksi. Arbily, dina hal ieu, parantos mutuskeun pikeun ngagaduhan konektor muatan dina titik ieu rada katinggaleun jaman. Pikeun ngeusi batre kami gaduh port micro USB.

Arbily G9 sarung

Kasus Arbily G9 dilengkepan ku a Batréna 500mAh. Janten umur mangpaat tina headphone urang leres-leres manjang. Urang tiasa ngandelkeun dugi ka lima biaya lengkep headphone tanpa nyolok. Otonomi anu nyetak poin dina headphone anu janten menarik dina unggal titik anu urang mendakan. 

Dina jero pasualan headphone sesa payun dina magnet anu pas aranjeunna sampurna pikeun beban anjeun. Urang ngan ukur kedah mukaan kasus éta ngarah otomatis nyambung kana telepon pinter urang. Waktuna gancang pisan, sareng kantun lebetkeun kana Ceuli pikeun ngamimitian mikaresep musik urang.

Anggo kode promo khususna NWANNEYF sareng kéngingkeun diskon khusus ku ngagaleuh éta Teu aya produk anu kapendak.

Eusi kotak

Toél katingali jero kotakna tina Arbily G9 ieu. Sakumaha biasa, ayeuna waktuna ngadamel inventaris alit kami tina komponén anu béda anu tiasa urang mendakan. Tangtosna, urang ngagaduhan headphone. Nalika urang muka kotak urang mendakan mimitina kasus carjer, sareng di jerona aya headphone na. Éta muncul ku pin magnét anu dijagaan ku segel kaamanan, janten tingkat muatan anu bakal urang pendakan heula bakal handap pisan atanapi bahkan nol. Hal anu fungsina sahingga nalika urang henteu ngaleupaskeun aranjeunna, batréna henteu dikonsumsi atanapi dieusi ogé teu tiasa buruk.

Eusi kotak Arbily G9

Kami gaduh hiji pituduh pamaké leutik di mana urang tiasa ningal kumaha cara touch touch jalan, sareng kapasitas konfigurasi anu dipibanda. Di jerona kami ogé mendakan inpormasi ngeunaan muatan batré boh headphone boh dina carjer. Kami mendakan Kabel sambungan USB kalayan kaluaran pikeun port Micro USB. Panjangna pondok pisan bahkan janten pondok pikeun nyambungkeun headphone kana komputer anu keuna.

Tungtungna, urang gaduh saperangkat bantalan pikeun Ceuli, anu babarengan sareng anu parantos napel kana headphone tilu pasangan anu béda. Janten urang gaduh bantalan dina tilu ukuran anu bénten (S, M sareng L) sahingga masing-masing pangguna tiasa sacara lengkep menikmati pangalaman sora anu pangsaéna.

Arbily G9, sadaya téknologi anu anjeun peryogikeun

Arbily umumna ngalengkepan headphone na sareng téknologi panganyarna dina momen. Maka aranjeunna mampu bersaing ti anjeun ka anjeun ngalawan saingan anu mana waé. Arbily G9 ogé ngagaduhan téknologi pangénggalna. Kusabab kitu, panggunaanna nyugemakeun sareng aranjeunna bakal tiasa nyumponan kabutuhan naon waé pangguna tanpa dikecualikeun. Kami gaduh sagalana urang mungkin butuh tina headphone ku harga anu teu kaéléhkeun. Teu aya produk anu kapendak. sareng nganggo kode diskon NWANNEYF mésér aranjeunna malah langkung mirah.

Detil anu penting pikeun headset nirkabel nyaéta tingkat polumeu yén aranjeunna ngahontal. Mangrupikeun aksésoris anu biasana urang anggo nalika olahraga atanapi  Nalika urang leumpang di jalan Ku alatan éta, bisa mikaresep musik tanpa noise luar mangrupakeun hal anu kedah diperhatoskeun. Kalayan Arbily G9 anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan noise, tingkat jilidna nyaéta langkung ti cekap supados teu aya nanaon atanapi teu aya anu ngaganggu anjeun. Kakuatan, kaanggunan sareng kualitas sora,

Panyambung Arbily G9

Kami mendakan a Chip generasi pangénggalna anu nawiskeun sambungan Bluetooth 5.0. Detil éta ngajamin koneksi sareng sinyal tanpa masalah stabilitas. Urang tiasa ngaraosan sora anu pangsaéna dugi ka sapuluh méter jauhna tina alat kami. Pindah sacara bébas di bumi atanapi kantor tanpa kedah nyandak telepon pinter anjeun. 

Unggal earphone gaduh batré bebas tina 50 mah anu babarengan nawiskeun a otonomi 4 jam playback musik atanapi paguneman. Hatur nuhun kana kasus charger na urang tiasa quintuple durasi na. Kituna urang tiasa mikaresep nepi ka 20 jam musik tanpa nyolok. 

Kami ogé moal hariwang ngeunaan kamungkinan percikan upami urang lumpat dina dinten hujan. Atanapi ku kesang urang nyalira nalika urang olahraga. Arbily G9 nyaéta dipasihan sertifikasi IPX5 yén salian ti panyalindungan ngalawan cairan ogé ngajantenkeun aranjeunna aman tina debu.

Méja Spesifikasi Arbily G9 Headphone

Marca arbily
model G9
Bluetooth 5.0
Jarak jarak nepi ka 10 méter
Papasangan otomatis SI
Kadali keuna SI
Batré headphone 50 mah
Batré bisi / carjer 500 mah
Otonomi headphone nepi ka jam 4
Kotak Otonom nepi ka 5 siklus muatan pinuh
Carga micro USB 
Total beurat susunan 141 g
dimensi X x 11.4 11.2 3.5 cm
harga 45.99 €
Link pameseran Teu aya produk anu kapendak.
Kodeu diskon NWANNEYF

Pro sareng kontra

Naros

El tingkat polumeu maksimumna langkung ti cukup sahingga henteu aya sora éksternal anu ngaganggu nalika ngararasakeun musik urang. Upami anjeun milari kakuatan, headphone ieu dipikaresep ku anjeun.

Otonomi nepi ka 20 jam musik kalayan lima muatan pinuh ku headphone tanpa kedah nyolok éta.

Résistansi sareng Sertifikasi IPX5 kalayan tahan ka kesang, Santika atanapi lebu.

El rarancang dipanjangan ku mikropon nunjuk ka handap ningkatkeun kualitas paguneman bébas-tangan sacara signifikan. 

Naros

  • Daya volume maksimum
  • Otonomi
  • Sertifikasi IPX5
  • rarancang

Kontra

La zona karét tonggong bisi tiasa peupeus ku panggunaan. Kami henteu terang kumaha éta bakal tahan tés waktos ku "terbuka sareng nutup" kontinyu.

El Dina format Ceuli ayeuna masih teu raos ku sadaya pangguna sareng pikeun sababaraha éta tiasa janten titik négatip.

Kontra

  • Hinge lemah
  • Dina format ceuli

Pendapat editor

Arbilly G9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
45,99
  • 80%

  • Arbilly G9
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.