Tinjauan sareng analisis Amazon Fire TV Stick

iteuk tv amazon

Ningali kasuksésan penjualan anu hébat anu dihasilkeun ku iteuk Google Chromecast, Amazon henteu hoyong sono kasempetan pikeun ngembangkeun alternatipna nyalira anu asalna stomping: anu Tongkat TV Seuneu. Perusahaan parantos gaduh sababaraha pangalaman dina séktor ieu, sabab set TV Amazon Fire na parantos ngagaduhan ulasan anu positif pisan sareng ngungkulan Apple TV dina spéksi. The Seuneu TV Cipayung éta mangrupikeun panyederhanaan tina susunan tivi: mangrupikeun konektor HDMI anu bakal ngarobah tipi urang janten alat pinter.

Unboxing

Especificaciones Técnicas

Upami anjeun milarian iteuk kuat dina pasaran, Fire TV Stick mangrupikeun salah sahiji pilihan anu kami nyarankeun, sabab éta bakal ngungkulan pesaing na di jurusan ieu. Tongkat Amazon ngagaduhan prosesor dual-core, sedengkeun Google Chromecast sareng Roku Streaming Stick (kirang dikenal di pasar internasional) ngahijikeun prosésor saderhana sareng 512 MB memori RAM (Fire TV Stick ngahontal RAM 1GB memori).

Dina kapasitas neundeun éta ogé meunang, ku maturan 8GB dina interior ageung na. Google Chromecast tetep dina 2GB sareng Roku Stick ngan ukur 256MB. Kituna, urang gaduh panangan gratis pikeun masang kaulinan dina iteuk anu ditawarkeun ku Amazon. Katalog platform penjualan nampilkeun langkung ti 200 judul kanggo ngahibur sadaya anggota kulawarga.

rarancang

Mangrupikeun salah sahiji aspek anu diurus dina Amazon Fire TV Stick ieu. Alat na, ukuranana leutik, manjang sareng ageung, tapi idéal pikeun tiasa masangna di tukang atanapi sisi tivi éta anu nyusahkeun ku kabel anu nyambung. Pikeun nguatkeun Fire TV Stick kami ngagaduhan pilihan sambungkeun kana port USB tina televisi, tapi urang bakal kéngingkeun efisiensi anu langkung ageung upami urang nyambungkeun kana stop kontak. Bisi kami USB sigana henteu kuat pikeun nguatkeun iteuk.

Dina bungkus jauh kaasup, anu sanés masalahna sareng Google Chromecast sareng Roki Streaming Stick. Jauh ieu ringan, gampang navigasi sareng gampang dikonfigurasi ku iteuk (éta dilakukeun sacara otomatis). Tanpa ragu, pengendali nyayogikeun pangalaman unik pikeun pangguna. Urang tiasa ngalengkepan éta nganggo aplikasi Amazon pikeun ngalaksanakeun pamilarian sora gancang tina smartphone dina tv stick.

Panganteur na saderhana, teuing saderhana sareng sababaraha elemen. Prioritas dasarna dipasihkeun playback tina eusi Amazon Perdana, janten upami anjeun gaduh langganan taunan pikeun layanan ieu, maka Fire TV Stick moal tiasa leungit tina koleksi gadget anjeun.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Amazon jaga unggah sadaya inpormasi akun pribadi dina Fire TV Stick sahingga nalika anjeun nampi, anjeun kedah mastikeun heula akun anjeun sareng sambungkeun kana jaringan Wi-Fi bumi anjeun. Sanaos Fire TV Stick ngagaduhan anténeu Wifi dobel, kami parantos ngalaman masalah meres sadaya kakuatan gancang tina sinyal Wifi kami, anu ngahontal 50 mbps. Unduhan pembaruan kaulinan sareng parangkat lunak lambat.

Sanaos kitu, Seuneu TV Stick dioptimalkeun supados pangguna tiasa ngaraosan alatna pas aranjeunna nampi éta na nyingkahan tugas pamasangan anu matak capé. Hal anu sami kajadian nalika anjeun maénkeun eusi, berkat integrasi téknologi "ASAP". Amazon bakal tiasa ngadeteksi kabiasaan nonton urang sahingga urang henteu kedah ngantosan sapuluh detik kanggo mimiti maénkeun séri atanapi pilem.

Aplikasi sareng Kaulinan

Titik positip anu sanés ngeunaan ieu Amazon Seuneu TV Cipayung nyaéta aksés kana a katalog lega tina aplikasi sareng kaulinan. Jasa biasa tina Netflix, Hulu Plus, YouTube, Vimeo sareng saluran televisi sapertos Showtime, Bloomberg sareng PBS, ngagabung sareng alat-alat sanés sapertos Spotify sareng Pandora, pikeun ngadangukeun streaming musik tina tipi.

Dina bagian ieu, anu paling matak nyaéta na katalog kaulinanIeu kalebet sababaraha judul terkenal sapertos "Monsters University," "Toy Story," "Tetris," sareng tangtosna, "Flappy Birds." Pangalusna sadaya, urang tiasa maénkeun kaseueuran judul ieu sareng kontroller anu kalebet dina bungkus, sanaos kami ogé ngagaduhan pilihan kanggo mésér pengawal game anu ditawarkeun Amazon.

Harga sareng kasadiaan

Pondokna, éta Amazon Fire TV Stick mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling kuat dina pasaran sareng langkung mirah. Sapertos anu ditampi, yén ayeuna hésé pikeun kéngingkeunana. Éta bakal sayogi deui di toko Amazon di Amérika Serikat salami sasih Fébruari, ngan saukur $ 39.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   carlos ortiz cenahna

    Abdi naroskeun, naha iteuk Amazon Fire ngamungkinkeun kuring ngakses TV langsung? Roku Streaming Stick ngamungkinkeun kuring ngaksés TV langsung nganggo Nanoflix.

  2.   Serefor cenahna

    Dimana anjeun ngagaleuhna? Kusabab Amazon di Amérika Serikat henteu ngijinkeun pangiriman ka Spanyol.

  3.   Sergio cenahna

    Dinten siang anu saé, kuring mésér tongkat seuneu amazon di Amérika Serikat dimana tegangan 110 W, di Argentina kami gaduh 220 W, masalahna nyaéta kisaran voltase anu tiasa disambungkeun alat-alatna henteu dieusian dina kotak sareng kuring ' kuring sieun kaduruk upami kuring henteu gaduh trafo, ogé henteu nyarios jumlah watt anu dikonsumsi, kusabab aya 50 W 100 W sareng 150 W trafo. Salam sareng hatur nuhun. Sergio