Microsoft nawiskeun modél anyar Surface Book di toko resmina

Buku Surface i7

Sedengkeun jalma-jalma di Microsoft ngalegaan jumlah nagara dimana anjeun tiasa ngagaleuh Surface Book, ayeuna sayogi di sababaraha urang, anu lalaki di Microsoft Éta ngan ukur nambihan modél Surface Book énggal kalayan spésifikasi anu narik pisan. Perlu diinget yén pembaruan panganyarna tina alat ieu, sahenteuna di jero, diluncurkeun teu lami sateuacan akhir taun, pembaruan yén Surface Pro henteu nampi, anu tiasa nunjukkeun yén pembaruan tablet Microsoft caket. Surface Book ayeuna mangrupikeun modél paling premium anu tiasa urang mendakan di pasar, anu kasaluyuan sareng pakakasna sampurna, janten upami anjeun milari alat anu henteu masihan anjeun masalah, Surface Book mangrupikeun laptop anu anjeun pilari pikeun.

Microsoft nembé nambihan modél anyar Surface Book i7, modél sareng prosesor Generasi ka-7 Intel Core i16, 1 GB RAM sareng XNUMX TB panyimpenan. Sajauh ieu sadayana sigana normal, tapi anu matak nyaéta yén tibatan nawiskeun kartu grafik khusus ti NVIDIA, Microsoft parantos ngahijikeun grafik Intel HD di jero. Di momen modél anyar ieu henteu sayogi dina pasaran, sanaos éta parantos aya dina halaman wéb pabrikan.

Modél Surface Book anyar ieu ngahontal $ 3.199, ngajantenkeun modél anu paling mahal pikeun sadayana anu ditawarkeun ku Microsoft dina nami ieu. Dina minggu kamari Microsoft nawiskeun diskon anu pikaresepeun dina Surface Book, indikasi anu mungkin yén jalma-jalma ti Microsoft tiasa waé ngaluncurkeun generasi kadua alat ieu, alat anu bakal ningali sistem engselna ningkat, anu nawiskeun masalah, sanés di operasi, tapi dina akumulasi kokotor anu kaleuleuwihi, kusabab sistem nutup yén éta nawiskeun kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.