Microsoft Surface Book 2, laptop definitif pikeun merangan MacBook Pro

Microsoft Surface Book 2

Microsoft parantos nampilkeun generasi kadua Microsoft Surface Book na, modél anu dina generasi kahijina henteu ngahontal seueur pasar. Spanyol mangrupikeun salah sahiji diantarana. Generasi kadua ieu ngaraos dua ukuran layar; aranjeunna ngagaduhan langkung otonomi sareng langkung kuat. Ayeuna urang bakal ningali naha urang tiasa ningali éta dina bagian-bagian ieu.

El Microsoft Surface Book 2 mangrupikeun modél anu mungkin gaduh layar 13 atanapi 15 inci dina diagonal. Salaku tambahan, éta bakal kuat pisan (duanana CPU sareng GPU) anu anjeun bakal wani nganggo video games. Tapi hayu urang tingali sacara saksama dina laptop ieu.

Dua layar pikeun dipilih sareng desain 'premium'

Saatos dua taun tanpa pembaharuan, Microsoft Surface Book 2 sumping dibaru, sanés dina konsépna, tapi dina nyali na. Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta laptop bakal maén dina liga modél bayaran. Salaku tambahan, pikeun nyugemakeun sajumlah pangguna anu langkung ageung, anu ti Redmond bakal ngaleupaskeun dua varian: modél 13 inci kalayan resolusi 3.000 x 2.000 piksel. Sareng modél 15 inci anu sanésna kalayan resolusi 3.240 x 2.160 piksel.

Ogé, sapertos anu urang carioskeun, faktor formulirna tetep sami: anjeun tiasa misahkeun layar tina kibor atanapi ngonpigurasikeun alat-alatna siga layar kalayan lectern. Upami teu kitu, keyboard bakal backlit sareng touchpad multi-touch terpadu.

Asesoris pikeun Microsoft Surface Book 2

Prosesor generasi pangénggalna sareng rupa-rupa kamungkinan dina mémori

Numutkeun ka Microsoft, maksud Surface Book 2 ieu nyaéta pangsa pasar tina Apple MacBook Pro. Sareng pikeun ieu anjeunna bakal bet Prosesor Intel Core generasi ka-8. Modél 13 inci bakal datang sacara standar ku Core i5, sanaos urang tiasa milih Core i7; model 15 inci alungan langsung dina dimungkinkeun.

Perkawis RAM, sapertos minimum urang bakal ngagaduhan 8 GB (Modél 13 inci) tapi upami anjeun peryogi, dina konfigurasi pamésér anjeun tiasa nambihan dugi ka 16 GB; deui 15 varian milih maksimum anu diijinkeun: 16 GB dina hiji waktu.

Tungtungna, nalika ngeunaan panyimpenan, duanana vérsi Microsoft Surface Book 2 panginten tiasa 256, 512 atanapi 1TB. Sadayana dina format SSD, janten kami pastikeun sadayana ngajalankeun langkung gancang tibatan dina disk mékanis.

Realitas Maya dina Microsoft Surface Book 2

Bagéan grafis: éta tiasa janten pusat hiburan sélulér

Sugan naon anu paling narik perhatian anjeun ngeunaan laptop Microsoft Surfece Book 2 anu énggal ieu nyaéta kumaha saéna dina bagian gim. Modél 13 inci kalebet kartu Nvidia GeForce GTX 1050, sedengkeun 15 modél naékkeun Ante a Nvidia GeForce GTX 1060. Duanana mikaresep mémori pidéo 6 GB sareng mastikeun yén aranjeunna tiasa maénkeun gim generasi saterusna dina resolusi Full HD kalayan detil dina 60 fps.

Saolah-olah ieu henteu cekap, urang tiasa nganggo pengendali Xbox One sareng asesoris sapertos gelas sareng kontrol kanggo tiasa nganggo campuran kanyataan. Tungtungna, Microsoft mastikeun yén raja laptop na anu anyar bakal tiasa nganggo Adobe Photoshop Cloud tanpa ngaco.

Otonomi jeung tambahan

Pikeun ngarengsekeun, hal anu bakal narik perhatian nyaéta anjeun tiasa nganggo Surface Pen sareng Surface Dial. Dua asesoris ieu anu tiasa janten bantosan pisan pikeun seuseueurna pangguna propésional. Kami nyarios duanana dina bagian desain, ogé tiasa dianggo langkung raoseun nyandak catetan saolah-olah éta buku catetan konvensional.

Perkawis koneksi, ieu Microsoft Surface Book 2 ngagaduhan USB-A, port USB-C sareng maca kartu SD. Éta ogé ngagaduhan konsumsi Bluetooth anu rendah sareng WiFi gancang.

Akhirna, numutkeun data ti Microsoft, Surface Book 2 bakal nawiskeun a otonomi nepi ka 17 jam. Angka ieu nunjukkeun playback pidéo sareng dina muatan tunggal. Sanaos urang bakal ningali naha dina tés anu nyata tokoh ieu réalistis atanapi henteu.

Microsoft Surface Book 2 presentasi

Harga sareng kasadiaan

Pasar munggaran anu nampi ciptaan Microsoft panganyarna ieu nyaéta Amérika Serikat. Pasar sanésna bakal nuturkeun engké, sanaos teu acan diwartosan. Bakal ditunda presale 9 Nopémber payun. Sareng unit kahiji bakal ngahontal anu bogana dina kaping 16 dina bulan anu sami.

Harga Microsoft Surface Book 2 inci 13 bakal mimitian jam $ 1.499; modél 15 inci bakal mimitian ti $ 2.499. Éta, sareng sapertos anu kami nunjukkeun, éta hoyong janten saingan langsung ti Apple MacBook Pro range.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.