Tone Ultra sareng Tone Active +, ieu mangrupikeun headphone LG anu tiasa ditarik

LG ngagaduhan kisaran penting tina produk anu dibédakeun dina sababaraha séktor. Kumaha carana tiasa sanésna, sora ogé ngagaduhan tempat dina séktor ieu. Firma Koréa Kidul parantos nginjeumkeun modél headphone Tone Ultra sareng Tone Active anu tiasa ditarik ku urang supaya urang tiasa ningali éta sareng ngawartosan anjeun sadayana detail anu dikandungna. Cobi sareng kami sareng kenalkeun jero headphone LG Tone Ultra anu tiasa anjeun nyetir sareng ogé Tone Active kanggo anu langkung petualangan, tipologi produk anu sigana rada stagnan saatos popularitas modél True Wireless. Hayu urang ka ditu nganggo headphone ieu anu tiasa dilipat.

LG Tone Ultra - HBS 820S

Sedengkeun pikeun desain, sakedik nyarios yén anjeun teu acan ningali. Kami nyanghareupan dua headphone kerah sareng sistem anu tiasa ditarik, nyaéta, dina jero kerah aya dimana kabel headphone ayana anu urang kedah nyebarkeun sakahayangna. Intina, mékanisme sora tradisional, ngalangkungan earbuds anu dilebetkeun sacara lengkep dina jero ceuli. Urang ngan saukur nyandak kuping sareng sistem anu ditarikna bakal ngamungkinkeun urang nempatkeun kana ceuli. Kauntungannana nyaéta urang moal sangsara, janten aranjeunna dasarna henteu kedah murag tina Ceuli.

  • Pangukuran: X x 155.5 167.5 17.5 mm
  • beurat: 49 gram

Kami nyanghareupan headphone plastik, janten beuratna bieu 49 gram, aranjeunna hampang sareng nyaman, kalayan konstruksi anu saé. The otonomi (210mAh) tina headphone na ngahontal nepi ka jam 11,5 maénkeun musik sareng nepi ka jam 14,5 dina paguneman ngagunakeun mikropon dual MEMS anu parantos masihan kami performa anu saé dina nelepon dina tés, pikeun ieu kami nganggo port muatan microUSB, titik négatip anu kasohor pisan dina jaman USB-C, utamina kusabab konektor gaya ieu condong rusak. Otonomi pastina pantes, sareng kami mendakan bédana anu penting pikeun headset TWS (upami urang henteu ngémutan kotak, tangtosna), janten otonomi sanés masalah.

Kami gaduh headphone éta Aranjeunna ngagaduhan spéker mono internal, ieu ngagaduhan sertifikasi DGT ngarah cocog pikeun nyetir. Ngeunaan pembatalan noise, kami gaduh sistem pasip anu ngalaksanakeun silikon unggal headphone. Kami mendakan isolasi earbud anu saé, tapi teu aya di luar tradisional. Pikeun ngahubung sareng alat sélulér kami kami ngagaduhan Bluetooth 4.2 (urang sono ka Bluetooth 5.0), kami henteu terang aya potongan atanapi karugian anu penting.

Dina hal kualitas sora urang gaduh téknologi Qualcomm aptX jadi sorana jelas sareng kami henteu ngagaduhan karugian anu seueur dina jumlah anu langkung luhur. Kami gaduh sababaraha bass ditingkatkeun sareng anu bersinar ku musik ayeuna, tapi urang sono sakedik kakuatan tanaga mutlak janten headset sapertos kitu. Kami gaduh di sisi katuhu kalayan runtuyan kadali multimédia dina bentuk tombol slide and push - pindah sora tina headphone ka spéker sareng sabalikna; slaider séjén anu biasa ngalih antara lagu sareng anu sanés pikeun ngareureuhkeun atanapi maénkeun lagu. Kumaha headphone ieu tiasa sanés? Dua suku cadang kalebet kana bungkus pikeun nyaluyukeun ukuran alat bantu nguping.

Fungsi tambahan LG Tone Ultra - HBS 820S

  • Modeu geter
  • Pamaca SMS
  • Bewara sora tina telepon asup

Anjeun tiasa mésér éta dina titik jual anu biasa anjeun, atanapi ti 99,99 euro dina PENTING.

LG Tone Aktip +

Urang ayeuna nganalisis LG Tone Aktip +, sababaraha headphone kerah anu tiasa ditarik deui tapi anu dina kasempetan ieu dirarancang pikeun langkung petualangan. Kami mendakan sistem anu sami anu tiasa ditarik sareng kaunggulan anu ditawarkeunana, utamina nalika ngalakukeun gerakan ageung atanapi olahraga, dimana LG Tone Active ieu menonjol pikeun dua hal: Kami moal sangsara jerks atanapi murag tina headphone sareng kami moal kaleungitan éta sabab kami mawa aranjeunna dina beuheung. Pasti alternatip ieu didugikeun salaku anu paling cocog pikeun anu ngalaksanakeun kagiatan outdoor sapertos trekking, hiking sareng tangtosna ogé pikeun palari. Dina tés kuring, kuring parantos nganggo utamina dina ngajalankeun treadmill, tapi kuring henteu kantos turun bahkan sakali, éta mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling saé pikeun jenis headphone ieu, sareng éta True Wireless biasana sangsara dina hal éta.

  • Pangukuran: 141x140x16.1 mm
  • beurat: 60 gram

Dina hal ieu, alatna didamel tina karét fleksibel / silikon, éta rada raoseun sareng écésna urang gaduh résistansi kana kesang sareng cai janten urang tiasa nganggo éta tanpa sieun. Waktos Ieu urang gaduh sakitar 10 jam panggunaan campuran hatur nuhun ka dua aki na masing-masing 90 mAh (putereun musik sareng telepon) sareng hiji Mikropon digital MEMS ambéh aranjeunna ngadangu kami jelas dina nelepon. Sugan réspon mikropon ieu mangrupikeun kalemahan na dibarengan ku kagabungna tina port ngecas microUSB.

Salaku kaunggulan urang tiasa nyambung dua telepon sélulér dina waktos anu sasarengan sanaos gaduh Bluetooth 4.2 tibatan Bluetooth 5.0 ogé codé audio aptX ti Qualcomm. Pasti urang gaduh sora anu cukup jelas, anu teu aya karugian anu kasohor tapi anu sakali deui henteu gaduh sababaraha volume maksimal pikeun ngasingkeun diri ti luar, sanaos nganggap yén éta téh headphone anu dirancang pikeun olah raga, panginten anu pasti maksudna nalika ngonpigurasi produk ieu ku LG.

Fungsi tambahan tina LG Tone Aktip +

  • Modeu geter
  • Spéker éksternal
  • Ngajempékeun mikropon
  • Bewara sora tina telepon sareng SMS
  • Opat tombol kontrol multimédia bebas
  • IPX4

Kami parantos kéngingkeun hasil anu saé sareng headphone ieu, éta nawiskeun performa anu saé utamina nalika olahraga, anu mana kami paling nyobian, aranjeunna henteu acan lungsur atanapi nyababkeun ngarareunah berkat desainna. Anjeun tiasa mésér LG Tone Active 850 ieu dina tempat jual anu biasa atanapi tina 129,94 euro di PENTING yén kami ngantepkeun anjeun pikeun ngagaleuh gampang. Tanpa ragu, hargana rada luhur sareng aya seueur persaingan, éta headphone dirancang pikeun pemirsa anu khusus pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.