Naon anu énggal dina ios 13

ios 13

Sakumaha dijadwalkeun, budak Cupertino sacara resmi nampilkeun naon anu bakal janten sababaraha poko Warta anu bakal sumping tina panangan versi kadua pikeun ios sareng tvOS, watchOS sareng macOS. Dina tulisan ieu urang bade fokus kana berita anu disertakeun sareng ios 13.

iPadOS, sakumaha Apple parantos nyebat versi ios étae bakal sumping dina vérsi ahirna ti Séptémber, nampilkeun kami seueur angka anyar, anu seueur anu dipénta ku masarakat. Upami anjeun hoyong terang sadayana naon anu énggal dina ios 13 yén Apple nampilkeun dina konperénsi WWDC perdana, kuring ngajak anjeun maca deui.

Naon anu énggal dina ios 13

Modeu gelap

ios 13

Salami mangtaun-taun, ieu mangrupikeun salah sahiji tuntutan pangguna, utamina kumargi Apple ngaluarkeun iPhone munggaran kalayan layar OLED. Jinis layar ieu ngan ukur nyorot LED anu nunjukkeun warna sanés hideung, janten ngahémat sajumlah énergi nalika aplikasi anu kami anggo cocog sareng modeu ieu, salami latar tukangna hideung lengkep, henteu kulawu poék sapertos sababaraha Aplikasi .

Modeu poék bakal sayogi dina sadaya aplikasi ios asli sapertos Surat, Kontak, Kalénder, Panginget, Pesen, Apple Music, Podcast ... Seueur pangembang anu langkung ti sataun nawiskeun modeu ieu dina aplikasi na, modeu anu bakal diaktipkeun sacara otomatis dina aplikasi nalika diaktipkeun sapanjang sistem.

Gesek pikeun ngetik dina keyboard

kibor ngageser ios 13

Seueur pangguna iPhone anu nganggo keyboard Google Gboard, atanapi pihak katilu sanés, anu ngamungkinkeun aranjeunna geser jari anjeun dina layar kanggo nyerat. Kalayan peluncuran ios 13, anjeun moal kedah masang kibor pihak katilu pikeun tiasa ngalakukeun éta, upami éta alesan utama kunaon kami masangna.

Perbaikan kinerja

Kalayan ngaleupaskeun ios 12, Apple ningkat sacara dramatis kinerja sadaya alat, khususna baheula. Kalayan ios 13 sigana Apple parantos teras-terasan fokus ningkatkeun kinerja ieu sareng aplikasi bakal kabuka dina satengah waktos.

Nanging, paningkatan kinerja ieu lumaku ngan ukur pikeun alat anu bakal didukung, dimana duanana iPhone 5s sareng iPhone 6 sareng 6 Plus henteu kéngingkeun pembaruan, ogé iPad mini 2 sareng iPad Air generasi kahiji.

Surat nulis kalayan formatna

Salah sahiji kakurangan anu urang kantos kapendak dina Surat nalika nyerat email, nyaéta kami henteu tiasa ngaformat téks na. Éta bakal robih sareng ngaleupaskeun versi salajengna tina ios 13, gerakan anu diarahkeun ka pangguna biasakan ngagunakeun pangatur email ios asli

Apple Maps

Aplikasi Apple Maps, anu Apple terus nyobian janten alternatif pikeun Google Maps, teras-terasan ditingkatkeun unggal taun. Kalayan datangna ios 13, rencana kota-kota anu urang kadatangan nawarkeun kami langkung detil, anu dugi ka ayeuna, sahingga ningkatkeun kamungkinan pikeun mikawanoh dimana urang aya sareng dimana urang badé kamana.

Google Street View datang ka Apple Maps

Apple Maps ios 13

Kabaruan anu sanés tina peta Apple, urang mendakan kamungkinan tingali kota-kota tina pandangan anu leumpang dimana urang ayana, sapertos fitur Street View Google. Nyaéta, pikeun ayeuna, sapertos jumlah detil anu paling ageung tina jasa ieu bakal sayogi di Amérika Serikat, dugi ka sesa dunya ti 2019.

Asup sareng Apple

Apple hoyong urang nganggo Apple ID kanggo daptar jasa jasa. Ngaliwatan metode ieu, kami bakal nyegah pamekar sareng / atanapi jasa pikeun kéngingkeun data ti kami, saolah-olah éta kajadian nalika urang nganggo jasa nganggo Google atanapi Facebook.

Nalika ngagunakeun layanan ieu, Apple bakal masihan kami akun email khusus pikeun pamekar atanapi jasa pikeun komunikasi sareng kami. Ku cara kieu, upami urang lirén nganggo jasa kami moal neraskeun nampi iklan atanapi inpormasi anu aya hubunganana.

HomeKit

ios 13

HomeKit mangrupikeun platform Apple anu tiasa urang ngatur alat-alat urang jarak jauh, boh ngalangkungan paréntah Siri atanapi liwat aplikasi Home. Tina sadaya alat anu didukung, anu meunang kauntungan sahenteuna nyaéta kaméra kaamanan.

Kalayan datangna ios 13, Apple éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngarekam sadaya kajadian di tukangeun kaméra salami 10 dinten sareng ku wates 200 GB, rohangan anu moal dikirangan tina rohangan panyimpenan urang upami tempat anu atos dikontrak langkung luhur.

Kaméra & Poto

ios 13

Kalayan ios 13, Apple bakal ngijinkeun urang pikeun ngarobih nilai naon waé poto-poto anu urang candak salaku kacaangan, jenuh, fokus, kontras ... saolah-olah urang néwak éta dina basa RAW sareng ngédit éta dina aplikasi sapertos Photoshop.

Perpustakaan poto hBakal ngagunakeun pembelajaran mesin pikeun nuduhkeun kami poto anu pangsaéna unggal dinten, bulan, taun atanapi bahkan tina acara khusus. Salaku tambahan, éta bakal ngijinkeun kami ngarobih tampilan anu urang gaduh dina albeum, sapertos anu ayeuna tiasa dilakukeun dina aplikasi Google Photos.

ios 13

Salaku tambahan, éta ogé bakal ngijinkeun kami tambahkeun saringan sareng muterkeun pidéo langsung nalika ngédit, tanpa kedah nganggo aplikasi anu dirancang pikeun ieu sapertos iMovie, salaku conto.

Memojis

ios 13 Memoji

Pilihan kustomisasi pikeun memojis anu sumping tina iPhone X aranjeunna sacara praktis teu aya watesna, sabab urang henteu ngan ukur tiasa nambihan warna lipstik atanapi kalangkang panon, tapi urang ogé tiasa ngarobih gambar huntu urang, sanaos urang gaduh waos emas atanapi urang leungit.

Éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih wajah urang upami urang gaduh cincin dina irung, létah, ceuli… Jumlah pilihan pikeun ngarobih jinis kacamata hideung anu urang anggo ogé luhur pisan. Saha waé anu henteu kersa nyiptakeun bungkus emoji pikeun dibagikeun ngalangkungan aplikasi naon waé kusabab anjeunna henteu hoyong.

CarPlay

CarPlay ios 13

Kusabab CarPlay resmi diwanohkeun, jalma-jalma di Cupertino parantos henteu merhatoskeun pisan. Kalayan ios 13, CarPlay kéngingkeun facelift utama anu bakal ngamungkinkeun nunjukkeun seueur inpormasi dina layar anu dugi ka ayeuna, dimana ngan ukur inpormasi tina hiji aplikasi anu ditingalikeun.

AirPods

AirPods ios 13

Hatur nuhun kana téknologi Bluetooth 5.x, urang bakal tiasa sambungkeun sababaraha headphone kana alat anu sami ngadangukeun musik anu sami, podcast anu sami ... Ogé, upami urang nganggo AirPods, nalika nampi pesen téks, iOS 13 otomatis bakal maca éta.

IOS 13 Alat nu cocog

Alat cocog ios 13

Sakumaha direncanakeun, sareng kusabab éta alat anu pangkolotna, Apple parantos ngantunkeun pembaruan ios 13 ka iPhone 5s sareng iPhone 6, alat anu henteu ngahontal memori 2 GB RAM tibatan upami anjeun gaduh iPhone 6s sareng iPhone SE, alat lami anu masih tiasa diénggalan ka ios 13.

  • iPhone jingjing
  • iPhone jingjing Max
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Ditambah
  • iPhone SE
  • Sentuhan iPod generasi ka-7
  • iPad Air 2
  • iPad Air generasi ka-3 2019
  • iPad Mini 4
  • iPad Mini 5
  • iPad 2017
  • iPad 2018
  • 9.7 inci iPad Pro
  • 10.5 inci iPad Pro
  • 11 inci iPad Pro
  • 12.9 inci iPad Pro (sadaya generasi)

Nalika ios 13 béta publik diluncurkeun

Béta umum ios 13 bakal sayogi ti sasih Juli, sigana di akhir, sapertos taun kamari. Pamekar tiasa masang béta munggaran ios 13 ti ayeuna, ogé béta tina watchOS, tvOS sareng macOS.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.