Urusan Jumaah Hideung 2019 anu pangsaéna di Amazon

hideung Jumaah

Dinten ayeuna, 29 Nopémber, Hideung Jumaah resmi dimimitian, salah sahiji dinten anu paling diantisipasi pikeun seueur urang sareng anu ngamungkinkeun urang ngahémat seueur artos kanggo balanja Natal. Kami parantos ngeposkeun sababaraha poéna anu pangsaéna pikeun sababaraha dinten. Dinten ayeuna mangrupikeun dinten terakhir pikeun ngamangpaatkeun sadaya tawaran anu ditawarkeun ku Amazon.

Amazon, promotor utama Hideung Jumaah di luar Amérika Serikat, henteu hoyong sono kasempetan sareng parantos mimiti nawiskeun kami sajumlah seueur tawaran, nawaran anu tiasa urang mendakan dina telepon pinter, tipi, laptop, komputer ... anu poéna pangsaéna dina Hideung Jumaah 2019.

[DIAPASKEUN: 29-11-2019 15:30]

Amazon Hideung Jumaah

Amazon ngamungkinkeun urang mayar pameseran dina 4 angsuran bulanan, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun mésér jumlah anu langkung ageung sareng tiasa mayar kalayan raoseun dina opat pamayaran bulanan.

Jenis pembiayaan ieu sayogi kanggo jumlahna 75 dugi ka 1000 euro sareng tunduk kana persetujuan ti Cofidis. Upami produk sayogi kanggo pembiayaan, ieu bakal ditingalikeun di gigireun harga akhir produk.

Tulisan anu aya hubunganana:
Urusan automasi bumi anu pangsaéna dina Hideung Jumaah

Amazon Music Unlimited

Amazon Music Unlimited dugi ka Spanyol

Barudak di Amazon nawiskeun kami 4 bulan jasa musik streaming Amazon Music Unlimited ngan ukur 0,99 euro, promosi anu urang teu tiasa sono. Ladénan musik streaming Amazon nawiskeun kami katalog anu sami sareng anu tiasa dipendakan dina Spotify sareng Apple Music.

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Tapi upami hal urang sanés musik, tapi maca, urang tiasa nyobian ngan ukur 0 euro sareng salami tilu bulan, jasa buku Amazon Kindle Unlimited, layanan anu ngajantenkeun langkung ti 1 juta judul sayogi pikeun urang anu tiasa diunduh sareng dibaca iraha waé sareng anu dipikahoyong.

Tulisan anu aya hubunganana:
Saran saran kami pikeun Jumaah Hideung 2019 ieu

Speaker pinter Amazon

  • Hiji panyatur Amazon Echo Dot Generasi ka-3 ngan ukur sayogi euro 22. Harga biasana nyaéta 59,99 euro.
  • Bahana Tembongkeun 5, spiker pinter nganggo layar hideung sayogi pikeun euro 49,99. Harga biasana nyaéta 89,99 euro.
  • TV Seuneu Seuneu, pikeun ngarobah TV lami urang janten pinter, sayogi pikeun euro 24,99, janten harga biasana na 39,99 euro.
  • Versi tina Seuneu Seuneu 4K Ultra HD, éta ngagaduhan harga anu biasa di 59,99 euro, tapi pikeun sababaraha dinten urang tiasa kéngingkeunana ngan 39,99 euro.
  • Amazon Echo ka-3 Gen ngan ukur aya euro 64,99. Harga biasana nyaéta 99,99 euro.
  • Speaker Echo anu nyolok kana stop kontak, Gema Flex, sayogi kanggo 19,99 euro, padahal harga na biasana 10 euro langkung mahal.
  • Jauh-cocog Alexa pikeun Fire TV Harga biasana 29,99 euro, tapi upami urang mangpaatkeun dinten ieu, urang tiasa ngagaleuh 23,99 euro.

Poéna dina Smartphone

iPhone XR

iPhone

  • iPhone 11 kalayan 64GB neundeun, urang tiasa mendakan éta dina Amazon pikeun 763,62 euro. Harga biasana di App Store nyaéta 809 euro.
  • iPhone 11 kalayan gudang 128GB, éta ogé dijual pikeun hungkul 827,67 euro 806, 45 euro handapeun harga anu aya di Apple Store.
  • iPhone 11 Pro 64GB, sayogi kanggo ngan euro 1111, 80 euro langkung mirah tibatan di Apple Store.
  • iPhone 11 Pro 256GB, sayogi kanggo ngan euro 1233, 60 euro langkung mirah tibatan di Apple Store.
  • iPhone XR kalayan gudang 64GB sayogi kanggo euro 699. Harga na di Apple Store nyaéta 709 euro.

Samsung

  • Samsung Galaxy S10, Modél 6,1 inci sayogi pikeun 649 euro.
  • Samsung Galaxy S10 + 6,4 inci sareng 128 GB panyimpenan sayogi pikeun euro 729
  • Samsung Galaxy M30s, terminal hebat kalayan layar 6,4 inci, 4 GB RAM, 64 GB panyimpenan sareng kaméra triple, sayogi pikeun 219 euro.
  • El Samsung Galaxy M20, kalayan 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal, kalayan layar 6,3 inci, sayogi pikeun 189 euro.

Xiaomi

  • El Xiaomi Mi 9T Mibanda layar AMOLED 6,39 inci tanpa aya tipeu di payunna, sabab kaméra ayana di luhur alat dina bentuk pop-up. Di tukang urang gaduh 3 kaméra masing-masing 48, 13 sareng 8 mpx. Éta ngagaduhan chip NFC, batréna 4000 mAh, 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan. Harga: 291 euro.
  • El Xiaomi Hideung hiu 2 Pro, sayogi di Amazon kanggo 699 euro 649, smartphone sareng 12 GB RAM, 256 GB panyimpenan, prosesor Snapdragon 855 Plus, dual SIM sareng layar 6,39 inci.
  • Teu aya produk anu kapendak., terminal kalayan layar 5,99 inci, 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan, sadayana dikelola ku Qualcomm's Snapdragon 845. Éta ngan ukur sayogi 299 euro.

Motorola

  • Motorola Hiji Zoom, nempatkeun kana layar kami 6,4 inci, 4 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan, SIM duaan sareng sistem 4-kaméra di tukangna. Éta sayogi kanggo 349 euro.
  • Motorola E6 Ditambah, kalayan 32 GB panyimpenan sareng 2 GB RAM pikeun 109 euro.
  • Teu aya produk anu kapendak., Layar 5,7 inci, dual SIM pikeun 119 euro.

OnePlus

  • OnePlus 6, smartphone nganggo 6,28 inci layar AMOLED, kalayan 8 GB RAM sareng prosesor Qualcomm Snapdragon 845 sayogi 349 329 309 euro.
  • OnePlus 6, didukung ku Qualcomm's Snapdragon 845 sareng dibarengan ku 8GB RAM sareng gudang 128GB, sayogi di Amazon kanggo 419 409 euro.

batur

  • Realme X2 Pro - Smartphone 6,5 inci SuperAMOLED sareng 12 GB RAM sareng panyimpenan 256 GB, prosesor 8-inti sareng batréna 4.000 mAh anu gedé. Sayogi pikeun 499 449 euro.

Konsol

Kibor sareng dukungan mouse dina Xbox One X

  • Xbox One Wireless Controller ku 41,99 euro.
  • Xbox One S + 1 pengendali + Gear 5 gim per euro 189,90. Pikeun harga anu sami, urang tiasa ngagaleuh Xbox One S tibatan Gear 5 ku PUBG, Star Wars Jedi: Fallen Order, Battefield V atanapi Division 2.
  • Tawaran anu sanés pikeun mésér éta Xbox One S Pikeun kirang artos, urang mendakan éta dina bungkus anu kalebet Fortnite, Laut Maling sareng Minecaft, sadayana dina format digital. Hargana: 129 euro.
  • Xbox One X 1TB + 1 pengendali + Koleksi Koléksi Metro pikeun euro 320. Sapertos Xbox One S, urang tiasa mendakan bungkus anu sanés tinimbang kaulinan Metro Exodus Collection, aranjeunna nawiskeun judul-judul sanés sapertos PUBG, Divisi 2, Star Wars Jedi: Fallen Order atanapi Gears 5.

Sedengkeun Amazon nyaéta idéal pikeun ngagaleuh konsol Microsoft Xbox, Henteu pisan-pisan mésér PlayStation 4 dina dua vérsi na atanapi konsol Nintendo.

Poéna Tablet

iPad Air

  • iPad 2019 Kalayan gudang 128GB sareng layar 9,7 inci, éta sayogi pikeun euro 472 Amazon.
  • El Teu aya produk anu kapendak. sayogi pikeun euro 74,99 kalayan 4 GB gudang. Harga biasana nyaéta 89,99 euro.
  • La Amazon Fire 7 tablet, kalayan layar 7 inci sareng panyimpenan 16 GB, éta sayogi kalayan diskon 20 euro dina harga biasana, 49,99 euro.
  • El Teu aya produk anu kapendak. 6-inci sayogi kalayan diskon 30 euro, kalayan harga ahir 99,99 euro.
  • Hawa ipis (2019) kalayan layar 10,5 inci sareng 64 GB panyimpenan, éta sayogi dina vérsi Wi-Fi kanggo euro 510.

Gambar sareng sora

Airpods

  • AirPods generasi kadua kalayan kasus ngecas nirkabel ku euro 179. Harga na di App Store nyaéta 229 euro.
  • Pakakas TV Samsung 4KUHD 49 inci sareng HDR sareng cocog sareng Alexa. Modél 2019 ku 599 569 euro.
  • Pakakas TV 4 inci Samsung 65K UHD kalayan HDR sareng cocog sareng Alexa ku 819 euro.
  • Pakakas TV LG 65 inci 4K UHD, HDR cocog sareng Alexa sareng Google Asisten ku 779 749 euro.
  • Pakakas TV LG 55 inci 4K UHD, HDR cocog sareng Alexa sareng Google Asisten ku 579 569 539 euro.
  • Pakakas TV Seukeut 55 inci 4K UHD ku 499 euro.

Komputer sareng laptop

  • Laptop MSI Prestige 15,6 inci, Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB panyimpenan SSD, grafik GTX 1650 4GB tanpa sistem operasi ku 1.275 euro.
  • Laptop Acer Nitro 5 15,6 inci, sareng prosesor Intel Core i7, 8 GB RAM, 1 TB HHD sareng 128 GB SSD, grafik Nvidia GTX 1650 4 GB kalayan sistem operasi Windows 10 Home ku 849 euro.
  • HP Omen, Laptop 15,6 inci, sareng prosesor Intel i7, 16GB RAM, 1TBB + 256GB SSD, NVIDIA RTX 2070 8GB tanpa sistem operasi ku 1.299 euro.
  • Microsoft Surface Pro 6, 12,3 inci tiasa dirobih ku prosesor Intel i5, 8 GB RAM sareng panyimpenan 128 GB urang tiasa mendakannana di Amazon hungkul 822,95 euro.
  • Desktop HP OMEN Obelisk sareng prosesor Intel Core i5, 16 GB RAM, 1 TB HHD sareng 256 GB SSD, grafik GTX 1060 tanpa sistem operasi ku 879 euro.
  • Portable 15,6 inci Lenovo Idepad, sareng prosesor Intel Core i7 sareng 8 GB RAM, 256 GB SSD, grafik dihijikeun ku 499 euro.
  • Portable Paviliun HP 14 inci, Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD, kalayan grafik anu terintegrasi sareng Windows 10 ku 649 euro.

Monitor komputer sareng asesorisna

Logitech G933

Smart arloji

Produk pikeun bumi sareng bumi otomatisasi

iRobot Roomba 960


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)